سلام دوست عزیز
خوشحالم که مشکلت موقتا حل شده و ممنون که نتیجه کارتو اطلاع دادی
این راه حل به خاطر اون که اگر وقتی وقت روشن شدن در پرینتر جوهر افشان باز باشه یه سری از تست های اولیه انجام نمیشه و خوب شاید کارت راه بیفته
ببخشید که کمکی نتونستم بکنم
سلام دوست عزیز
خوشحالم که مشکلت موقتا حل شده و ممنون که نتیجه کارتو اطلاع دادی
این راه حل به خاطر اون که اگر وقتی وقت روشن شدن در پرینتر جوهر افشان باز باشه یه سری از تست های اولیه انجام نمیشه و خوب شاید کارت راه بیفته
ببخشید که کمکی نتونستم بکنم
Last edited by raminrt; 28-07-2008 at 17:56.
سلا دوست عزیز
شاید کابل یو اس بی ایراد پیدا کرده و شاید خود فرمتر مشکل دار شده
در ضمن بهتره وقتی درایور رو پاک میکنی قبل از اینکه کابل یو اس بی از کامپیوتر جداکنی بری داخل Device Manager
و پرینتر یا دیوایس مربوط به یو اس بی رو پاک کنی بعد پرینتر رو از کابل یو اس بی جدا کنی درایور رو نصب کن و وقتی از شما خواست که پرینتر رو وصل کنی او موقع کابل یو اس بی رو بزنی
موفق باشی
****دوستان واقعا متاسفم که دیر میتونم به سوال ها جواب بدم
Last edited by raminrt; 28-07-2008 at 17:58.
ممنون. این چیپست حافظه که گفتین یعنی چه ؟ یعنی 1005 و 1006 کارتریجشون گرونتره ؟ یا سخت تر پیدا میشه؟
من اپسون 3 کاره دارم . خیلی سریع شارژ خالی میکنه. اینا که اینجوری نیست؟
جواب من چیه؟
آقا من هر کاری بلد بودم انجام دادم ولی به هرکامپیوتری که وصل میکنم پیغام میده
USB not Recocnize
بعدشم مینویسه
Unknow Device
تا سه روز قبل این پرینتر مشکلی نداشت کابل یو اس بی را هم عوض کردم ولی جواب نداد فکر میکنید مشکل از پرینتره ؟؟
سلام
1 پرینتر چند کاره تا قیمت 100000 تومان میخوام. ولی فکس نداشته باشه. چون واسه خونست. به نظره شما چی بگیرم؟
یا حق
سلام
من یکی از دوستانم یک عدد پرینتر 3 کاره اپسون مدل cx3700 بهم داده به گفته خودش 10 ماهه که بدون استفاده مونده و کارتریجهاش رو هم در آورده و نمیدونه که کجاست و گمش کرده . از قرار اینکه شنیده بودم که در صورتی که به مدت طولانی استفاده نشه مسیرهای جوهر در هد خشگ میشه . بازش کردم وهد رو در آوردم . وقی که به زیر هد دستم رو کشیدم دستم جوهری شد. تصمیم گرفتم که از سمتی که جوهر وارد میشه توسط آب داغ و با سرنج آب رو بفرستم داخل تا ببینم از زیر هد به بیرون پاشیده میشه یانه . و دیدم که آب به همراه رنگ از زیر هد با فشار پاشیده میشه.
آیا اگر کارتریجهاش رو بخرم این پرینتر به کار می افته و درست میشه . یا نه؟
قیمت کارتریجهاش الان تو بازار چنده؟
ممنونم
لطفا کمک کنید یه کم عجله ای هستش
سلام
من آخرش نفهمیدم کاتریج 1006 چه جوریه ؟ یعنی گرونتره ؟ یا اینکه مشکل دیگه ای داره ؟
در ضمن من در انتخاب بین hp 1006 و brother hl 2040 گر کردم !
بنظرتون کدوم بهتره ؟
راستی کسی نمی دونه قیمت brother hl 2040 چنده ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)