عجيب و غريب ترين حرفي كه تو عمرم شنيدم![]()
عجيب و غريب ترين حرفي كه تو عمرم شنيدم![]()
ببین رفیق منظورت اگه تبدیل جار به جاد هست یه برنامه ای بود ولی پوشه به چی اخه مثلا یه فولدر رو تبدیل کنی این دیگه از عجایب هست
خوب منم جاواشو دارم ولی برای رو کم کنی یه بار استفاده کردم البته بهش گفتم چون دوستم بود وفقط برنامه هاشو جابه جا کردم
اموزش نمیخواد باید هر دو بلوتوث روشن باشید
در ضمن اول باید بهت اجازه بدن از رو گوشی قربانی بعدشم که کد رو دادی
دیگه هر کاری خواستی بکن
با سلام من هم n93 دارم و میخواهم برنامه های سیمبیان رو نصب کنم اما نمیشه
بر عکس جاوا راحت جواب میده لطفا راهنمایی کنید
بابا شاخ در نیارید!!!!!!نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
منظورم رو بد رسوندم. الان توضیح میدم که منظورم چی بود.
ببینید دوستان من از سایت های مختلف، بازی هایی برای جاوا دانلود کردم. بعضی از این فایلهای به صورت Zip بودند. پس برای اینکه موبایل بتونه اونا رو بخونه، باید اونا رو از فشردگی در می آوردم. ولی وقتی اونا رو از فشردگی در آوردم، دیدم بجای اینکه یک فایل jar باشه، شونصد تا فایل بیرون اومد که هیچ کدوم jar نبودند. حالا من می خوام این بازی رو ببرم توی موبایلم. پس باید تمام این فایلها به فرمت jar فشرده بشند.
حالا اگه منظورم رو فهمیدید، برنامه رو معرفی کنید.
اگه هم منظورم رو بازم متوجه نمی شید، بگید تا چهل صفحه توضیح بدم تا دیگه شک و شبهه ای نمونه.
دوست عزیز برنامه خاصی لازم نداره. شما از طریق ویندوز هم میتونید پسوند فایل رو به jar تبدیل کنید.
شما اول تو folder options برگه view تیک گزینه hide extension for known file types رو بردارید و ok کنید تا پسوند تمامی فایلها معلوم بشه.
بعد در propertise فایلتون 7z رو پاک کنید و jar به جاش بنویسید. به احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد.
موفق باشید.
ببخشید من گوشی w810 دارم ولی فکر کنم ویروس گرفته و عکس نمیگیره شما نمی دونید من چه کار کنم![]()
اول فایلها رو zip کردم و بعد پسوند رو به jar تغییر دادم. روی شبیه ساز بازی ها که کار داد. باید روی موبایل امتحان کنم.
گوشی شما جاوا هستش
گوشیهای جاوا هم هیچ وقط ویروسی نمیشه
شما یه بار گوشیتون رو فلش کنید احتمالا درست میشه
چه جوری گوشیم رو فلش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)