کنفرانس خبری مربیا برگزار شد، کواچ بدجور زد تو برجک خبرنگار لهستانی، خوشم اومد:
در مورد قرعه کشی،ما اشتباه نمیکردیم، مثل اینکه یهویی! سیستم قرعه کشی عوض شده طوریکه مربیان تیمها هم در جریان نبودن:از سرمربی تیم ملی ایران پرسیده شد: آیا صعود شما از گروهی که لهستان هم در آن بود، سورپرایز نبود؟
کواچ با لبخند گفت: شما لهستانیها یادتان باشد که همین امسال در لیگ جهانی دو بار در تهران به ما باختهاید. ما در لیگ جهانی هم از گروه سختی بالا رفتیم و بعد هم برزیل و روسیه را پیش رو داشتیم که توانستیم به نیمه نهایی برسیم. در این مسابقات هم از گروه سختی به نتایج خیلی خوبی رسیدیم و صعود کردیم. نه، اصلا سورپرایز نیست. ما والیبال خیلی خوبی را به نمایش میگذاریم و سعیمان این است که از این مرحله به بعد هم بهترین نمایش خود را داشته باشیم.
سپس همین سوال از سرمربی المان پرسیده شد که ویتال هِینِن با شوخ طبعی گفت: راستش من اول باید به فرانسه و ایران خوشامد بگویم. چون اینجا دیگر خانهمان شده و ما از اول مسابقات تا حالا همه بازیهایمان را اینجا برگزار کردهایم. از طرف دیگر من باید بگویم که از قرعهکشی مرحله سوم غافلگیر شدم. چون فکر میکردم ما به عنوان تیم سوم گروه باید به شهر غوچ برویم و با لهستان بازی کنیم ولی شرایط قرعهکشی تغییر کرد و ما در آخرین ساعات دیشب متوجه شدیم که باید در همین شهر بمانیم. قرعه خوبی داریم. واقعا از این قرعه ممنونم