تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 138 اولاول ... 252929899100101102103104105106112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کنفرانس خبری مربیا برگزار شد، کواچ بدجور زد تو برجک خبرنگار لهستانی، خوشم اومد:

از سرمربی تیم ملی ایران پرسیده شد: آیا صعود شما از گروهی که لهستان هم در آن بود، سورپرایز نبود؟
    کواچ با لبخند گفت: شما لهستانی‌ها یادتان باشد که همین امسال در لیگ جهانی دو بار در تهران به ما باخته‌اید. ما در لیگ جهانی هم از گروه سختی بالا رفتیم و بعد هم برزیل و روسیه را پیش رو داشتیم که توانستیم به نیمه نهایی برسیم. در این مسابقات هم از گروه سختی به نتایج خیلی خوبی رسیدیم و صعود کردیم. نه، اصلا سورپرایز نیست. ما والیبال خیلی خوبی را به نمایش می‌گذاریم و سعی‌مان این است که از این مرحله به بعد هم بهترین نمایش خود را داشته باشیم.
    در مورد قرعه کشی،ما اشتباه نمیکردیم، مثل اینکه یهویی! سیستم قرعه کشی عوض شده طوریکه مربیان تیمها هم در جریان نبودن:
    سپس همین سوال از سرمربی المان پرسیده شد که ویتال هِینِن با شوخ طبعی گفت: راستش من اول باید به فرانسه و ایران خوشامد بگویم. چون اینجا دیگر خانه‌مان شده و ما از اول مسابقات تا حالا همه بازی‌های‌مان را اینجا برگزار کرده‌ایم. از طرف دیگر من باید بگویم که از قرعه‌کشی مرحله سوم غافلگیر شدم. چون فکر می‌کردم ما به عنوان تیم سوم گروه باید به شهر غوچ برویم و با لهستان بازی کنیم ولی شرایط قرعه‌کشی تغییر کرد و ما در آخرین ساعات دیشب متوجه شدیم که باید در همین شهر بمانیم. قرعه خوبی داریم. واقعا از این قرعه ممنونم

2. 10 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینترنت با سرعت حداقل 320Kb/s (کیلوبیت نه کیلوبایت) داشته باشی میتونی ببینی اونم حداکثر 1 گیگ میخوره.من تمام ساعتها اینترنتی دیدم.البته بسته به نوع بازی.بازی ایران صربستان تماما اینترنتی دیدم.
    اون حدکثر 1 گیگ را متوجه نشدم.
    در بدترین حالت یعنی 24 ساعته نگاه کنیم.حدود 30 مگ مصرف میشه که چیز خاصی نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فکر کنم در دو سه سال گذشته یه بار با آلمان بازی کردیم و باختیم !!!!؟
    نه غلام ؟؟؟
    لیگ جهانی 2013 یه بار تو تهران بهشون باختیم و یه بار هم بردیم.

5. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اشتباه شد......
    Last edited by danielo; 16-09-2014 at 00:35.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اون حدکثر 1 گیگ را متوجه نشدم.
    در بدترین حالت یعنی 24 ساعته نگاه کنیم.حدود 30 مگ مصرف میشه که چیز خاصی نیست
    منظورشون دیدن از طریق اینترنته، نه با ماهواره.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

که قرعه خوبی داری !!!
    باش که جوجه ها رو اخر پاییز میشمورن
    تا همینجاش هم بالا اومدین از خوش شانسی تون بوده

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    الان این پستی که دوستمون از قول خبرگذاری های داخلی، در مورد کنفرانس خبری گذاشته تقریبا اکثرش تو منبع سایت مسابقات نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه کواچ از برد مقابل لهستان در تهران گفته و نه مربی آلمان مثلا گفته: شرایط قرعه کشی تغییر کرد

حالا اینکه خبری که تو سایت مسابقات میاد به صورت خلاصه هست که درسته ولی این بخش های تکمیلی رو خبرگذاریهای داخلی از کجا میارن؟
    مثلا ممکنه تو کنفرانس خبرنگار داشته باشن یا کنفرانس از شبکه ای پخش میشه که اینا ببینن و بعد خبر بدن بیرون؟
    کلا راست میگن یا توهمه همش؟

11. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

گفتگوی پایگاه اینترنتی والی وود با خولیو ولاسکو :

ولاسکو از عشقش به ایران حرف می زند.
    ممنون از لینک شما. اما برای دوستانی که خوندن متن انگلیسی زحمت داره براشون بخشی که در باره ایران صحبت کرده رو ترجمه میکنم ( با اجازه از اساتید) هر جند بدجور خوابم گرفته و چشام ... میترسم اراجیف جای ترجمه بنویسم

سوال: آیا نتایج کسب شده با تیم ملی ایتالیا معرف مهمترین بخش از سوابق حرفه ای شماست؟
    پاسخ ولاسکو: اگر به نتایج نگاه کنیم مشخصا همینطور خواهد بود - دو عنوان قهرمانی جهان، 3 عنوان فهرمانی اروپا، پنج عنوان قهرمانی لیگ حهانی ، یک عنوان جام جهانی و یک نقره المپیک آتلانتا 1996 - با این وحود اینها ارزشمندترین لحضات من از منظر تغییر آینده یک تیم که واقعا به آن ارج میدهم نیست. تجربه ای که در اسپانیا و بویژه در ایران داشتم بسیار برایم مهم بود.
    هدایت تیم ملی ایران برایم حقیقتا یک چالش بود از آنجائیکه در جنبه های فرهنگی و اسلوب کار تفاوتهائی وجود داشت ازجمله کارهای تکنیکی و انگیزشی که در قالبی متفاوت قابل پیاده شدن بودند. فکر میکنم تجربه ام با ایران - بردن 2 جام فهرمانی آسیا درحالیکه آن کشور تابحال در آن تورنمنت پیروز نشده بود، راهیابی به لیگ جهانی و کسب نتایچ بسیار خوب مقابل بهترین تیمهای جهان - اگر بحث رضایت شخصی باشد یکی از بالاترین نقاط کارنامه حرفه ای من است که قابل قیاس با تمام آنهائیکه با ایتالیا کسب کردم میباشد.

سوال: سرانجام با سابقه ای به درازای 4 دهه ، هدایت تیم ملی سرزمین خودتان چه معنائی برایتان دارد ؟

پاسخ: فکر میکردم که هیچ وقت قرار نیست اتفاق بیفتد، ....
    من عاشق این ایده بودم که بتوانم دانش و تجربه خودم را به والیبال آرژانتین منتقل کنم. درست مثل ایران، جائیکه رشته های مستحکمی ایجاد کرده بودم و اگر برای آرژانتین نبود هرگز آنجا را ترک نمی کردم. هیچ کشور دیگری در دنیا نمیتوانست باعث لغو برنامه ام با ایران یشود. ایتالیا نیز کشوری است که عمیقا دوست دارم و محل زندگی من و فرزندان و نوه هایم میباشد. اما آرژانتین سرزمین مادری من است. ....

بقیه فردا ایشالا...

13. 8 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

رفتم امار بازیکنان کوبا تو این جام رو گرفتم... ۹۵ درصدشون متولد سال ۹۶ یا ۹۵ میلادی هستن..یعنی تیم نوجوانانشون بود همشون ۱۷ سالشون بوده..!!! اگه تیم اصلیشون بود چی میشد...دوره قبل هم ک دوم شده بودن..

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

15. 2 کاربر از 4umbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    الان این پستی که دوستمون از قول خبرگذاری های داخلی، در مورد کنفرانس خبری گذاشته تقریبا اکثرش تو منبع سایت مسابقات نیست
    نه کواچ از برد مقابل لهستان در تهران گفته و نه مربی آلمان مثلا گفته: شرایط قرعه کشی تغییر کرد

حالا اینکه خبری که تو سایت مسابقات میاد به صورت خلاصه هست که درسته ولی این بخش های تکمیلی رو خبرگذاریهای داخلی از کجا میارن؟
    مثلا ممکنه تو کنفرانس خبرنگار داشته باشن یا کنفرانس از شبکه ای پخش میشه که اینا ببینن و بعد خبر بدن بیرون؟
    کلا راست میگن یا توهمه همش؟
    خبر مصاحبه رو روابط عمومی فدراسیون والیبال کار کرده، که نسبت به متنی که توی سایت مسابقات هست، کاملتره. خبرگزاری ها هم اکثرا به نقل از روابط عمومی فدراسیون، خبر رو کار کردن. قطعا فدراسیون والیبال خبرنگار اعزام کرده.
    Last edited by chekmate; 16-09-2014 at 03:11.

17. 3 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •