تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 203 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کریس دیشب به زادگاهش رفت و مدال Cordão Autonómico رو دریافت کرد که بالاترین مدالی هست که دولت Madeira اهدا میکند.

ضمناً از مجسمه کریس هم رونمایی شد (هرچند صورتش شبیه هرکسی هست جز خودش!).

2. 12 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

4. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چند خبر :
    مارسلو حدودا سه هفته ای مصدوم هست و به دور از میادین و به بازی با اتلتیک نمیرسه
    رونالدو بهترین بازیکن سال 2014 از نظر مجله پلاکار
    رئال مادرید به دنبال تمدید قرارداد راموس و افزایش دستمزد او
    کنایه کاسیاس به گواردیولا : آخرین جامی که جمعی از دونده ها بردند و تاریخ ساز شدند

+

صحبت های راموس از دلیل خوشحالی گلش در فینال تا تمدید قرارداد

مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس، قهرمان این روزهای رئال در تعطیلاتش با رادیو کادنا سر صحبت کرد.

قهرمانی جهان را چطور جشن گرفتید؟
    دوست داشتیم وقتی وارد مادرید می شویم با هواداران جشن بگیریم. برخی از هواداران برای حمایت از ما آمده بودند. چنین لحظاتی بی نظیر است.

بازی کردنت با مصدومیت ریسک بود؟
    ریسک وجود داشت. وقتی بازی با کروز آزول تمام شد احساس درد می کردم و تست دادم. می خواستیم ببینیم شرایط چطور است. گفتند باید سه هفته از میادین دور باشد. لحظه خاصی بود چرا که جام باشگاه های جهان حاصل قهمرانی اروپا بود و قرار نبود که هر روز در فنیال این مسابقات حاضر باشم. تنها جامی بود که کم داشتم . به همین خاطر عظلاتم را نیرومند کردم و 80 دقیقه دوام آوردم که اوضاع خوب پیش رفت.

با تزریق بازی کردی؟
    نیازی به تزریق نبود. البته از داروهای خاصی استفاده کردم تا احساس درد نکنم.

گل اول را با ضربه سر زدی …
    کروس عالی توپ را می فرستد و با هم روی ضربات ایستگاهی هماهنگ هستیم. آنها خیلی دفاعی بازی می کردند و گل زدن با ضربات ایستگاهی یک راهکار بود. از نظر شخصی باعث خوشحالی است که این جام را بردیم.

سن لورنزو خشن بود؟
    بله خیلی سفت بازی می کردند اما بالاخره ما گلمان را زدیم.

چرا در زمان خوشحالی کردنت یک چشمت را گرفتی و سپس مثل رائول شماره ات را نشان دادی؟
    خوشحالی اولم را به پدرو چوئکا، فیزیوتراپ تیم تقدیم کردم به همین خاطر یک چشمم را گرفتم. رائول را هم تحسین می کنم و خوشحالی گلش را خیلی دوست داشتم و به همین خاطر سبک او را تکرار کردم. منظوم از این خوشحالی پیغام فرستادن به کسی نبود.

توپ طلای مسابقات را کجا گذاشتی؟
    در اتاقم است و تکانش نداده ام. از جوایز فردی خوشحال می شوم اما این را مدیون هم تیمی ها هستم.

حالا برای گلزنی با رونالدو رقابت می کنی؟
    رونالدو یک گلزن ذاتی است. اون چیزی را از دست نداده است. از روند من خوشحال است و فکر نمی کنم که برایش جوایز فردی زیاد مهم باشند.

سال 2014 بهترین سالت بود؟
    بله بهترین سال زندگی من از نظر حرفه ای و شخصی بود. پدر شدم و چهار جام بردیم.

مدرک دیپلمت را هم گرفتی …؟
    متاسفانه در سن پانزده سالگی ترک تحصیل کرده بودم چرا که کاپاروس مرا در تیم اصلی مورد استفاده قرار داده بود. بازگشت به تحصیل همیشه خوب است. به هر صورت پس از سالها بالاخره فرصتش پیش آمد و تصمیم گرفتم که بیشتر به تحصیل فکر کنم.

نقش آنچلوتی در این موفقیت ها چیست؟
    او بی نظیر است. در خرتکن عالی کار می کند. خوشحالی را به تیم برگردانده است. این حس رضایت در سفرها معلوم است و این برای رئال خوب است. اینم باشگاه به کسی نیاز دارد که بازیکنان را درک کند و آنچلوتی این ویژگی را دارد چرا که خودش بازیکن بوده است.

پس از حرفهای ساچی در مورد تمدید قراردادت دوباره با او صحبت کردی؟
    فکر نمی کنم که حرفهایش از روی بد اندیشی بوده باشد. کمی شگفت زده شدم چرا که با هیچ کس در مورد تمدید قراردادم صحبت نکردم. این موضوع مربوط به بردرم است. در مورد شرایط صحبت کردیم اما در مورد پول هرگز. احترام زیادی نسبت به ساچی قائلم اما در این باره با هیچ کس صحبت نکردم.

به زودی با رئال تمدید می کنی؟
    اصلا به این موضوع فکر نمی کنم. دو سال از قراردادم مانده است و هرگز با باشگاه بحث جدی نداشته ام. قرارهایی داشته ایم اما عجله ای نیست. این به باشگاه مربوط است نه من.

رابطه ات با پرز چطور است؟
    به لطف او رویای حضورم در بهترین باشگاه دنیا به تحقق پیوست و همچنان از او متشکرم. رابطه بسیار نزدیکی با هم داریم. ما مسلما اختلافاتی ممکن است داشته باشیم اما به هم احترام می گذاریم. در مورد مسئله قراردادم اما فقط پدر و برادرم صحبت می کنند.

پس از حرفهایت در مورد بی تعصبی فابرگاس رابطه تان بهتر شده است؟
    همیشه رابطه خوبی با سسک داشته ام. مدتهاست که در تیم ملی اسپانیا هستیم و ممکن است که اختلافاتی وجود داشته باشد اما همه چیز فراموش شده است. با هم تلفنی صحبت کردیم. بهتر است ک هرو در رو هم صحبت کردیم. رابطه خوبی میان ما وجود دارد و باید الگوی جوان ها باشیم.

مورینیو گفته بود که تو مدرک پزشکی نداری ؟
    هز کسی می تواند هر چیزی بگوید. او در آن جا راحت است و من در این جا. برای مورینیو مثل همه مربیان دیگرم آرزوی موفقیت می کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ضمناً از مجسمه کریس هم رونمایی شد (هرچند صورتش شبیه هرکسی هست جز خودش!).
    صورتش شبیه دیوید بکام شده!

کروس:

کار درستی کردم که از بایرن به رئال آمدم.

8. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آمار رئال مادرید کارلو در سال 2014 (کسب دابل به همراه دو جام جانبی) در برابر بارسای پپ در سال 2009 (کسب تربل با هر سه جام جانبی)

تعداد بازی: 63 - 64
    تعداد برد: 51 - 43
    تعداد تساوی: 5 - 15
    تعداد باخت: 7 - 5
    گل زده: 178 - 147
    گل خورده: 41 - 51

رئال کارلو با امتیاز بیشتر، تعداد برد بیشتر، خط حمله بهتر و خط دفاع بهتر نسبت به بارسای پپ کار کرده.

باید گفت تفاوت عمده ای که بین دو تیم وجود داشته سطح رقابت کمتر در سال 2009 (در لیگ) بوده که به کسب تربل بارسا کمک کرده،
    در حالی که در عین ارتقای سطح لیگ در چند سال اخیر (و بازگشت لالیگا به رنک 1 لیگ های اروپایی) رئال سال 2014 با همون 87 امتیاز
    می تونسته حتی در سال 2009 هم قهرمانی لیگ رو کسب کنه. در حالی که در سال 2009، دومین تیم لیگ (رئال مادرید) فقط 78 امتیاز
    داشته و از ضعیف ترین رئال های دوره های اخیر بوده (بسیار ضعیف تر از بارسای 2014) که در نتیجه باعث شده در سال گذشته با حضور
    اتلتیکو و به طور کلی سطح بالاتر رقابت، رئال کارلو در عین نتیجه بهتر نسبت به بارسای پپ به دابل اکتفا کنه.

البته رئال کارلو برای اینکه بتونه جایگاه خودش رو به عنوان یک تیم برتر نسبت به بارسای 2009 تثبیت کنه، به پیوستگی و ثبات در عملکرد
    در حداقل دو سال آینده نیاز داره. اما نشانه ها فعلا امیدوار کننده هست، به خصوص در نیم فصل اول.
    یه همچین آمار مشابهی رئال واسه رکورد 2012 بارسا زد

گزارش روز:
    رئال، رکورد استثنايي بارسلونا را شکست

رئال مادريد با برتري 2-0 بر سن لورنزو نه تنها چهارمين جام خود در سال 2014 را تصاحب کرد که موفق شد رکورد استثنايي بارسلونا در سال 2012 را جابجا کند.

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید، بیست و دومین برد متوالی خود را روز شنبه مقابل سن لورنزو جشن گرفت و قهرمان جام جهانی باشگاه ها شد. این چهارمین افتخار رسمی رئال در سال 2014 نیز بود. مساله ای که در تاریخ 112 ساله این باشگاه بی سابقه بود.

کهکشانی ها پس از برتری بر سن لورنزو، تعداد بردهای خود در سال 2014 را به عدد 51 رساندند. این آمار در 63 دیدار رسمی این تیم به ثبت رسید. این تیم همچنین 5 مساوی و 7 شکست نیز در سال 2014 تجربه کرد.رئالی ها 178 گل نیز در مجموع به ثمر رساندند. متوسط 2.83 گل در هر بازی و تنها 39 گل دریافت داشتند؛ متوسط 0.62 گل در هر بازی. رئال در سال 2014، فقط در لالیگا موفق به زدن 110 گل شد.

بدین ترتیب، رئال مادرید موفق شد رکورد بارسلونای سال 2012 را که صاحب 49 پیروزی شده بود بشکند. بارسا در آن سال، 175 گل نیز وارد دروازه حریفان خود کرده بود.

امسال و سال های آینده نوید از یک دوره فوق العاده درخشان رو میده !
    Last edited by albertxx; 22-12-2014 at 23:04.

10. 9 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه همچین آمار مشابهی رئال واسه رکورد 2012 بارسا زد

گزارش روز:
    رئال، رکورد استثنايي بارسلونا را شکست

رئال مادريد با برتري 2-0 بر سن لورنزو نه تنها چهارمين جام خود در سال 2014 را تصاحب کرد که موفق شد رکورد استثنايي بارسلونا در سال 2012 را جابجا کند.

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید، بیست و دومین برد متوالی خود را روز شنبه مقابل سن لورنزو جشن گرفت و قهرمان جام جهانی باشگاه ها شد. این چهارمین افتخار رسمی رئال در سال 2014 نیز بود. مساله ای که در تاریخ 112 ساله این باشگاه بی سابقه بود.

کهکشانی ها پس از برتری بر سن لورنزو، تعداد بردهای خود در سال 2014 را به عدد 51 رساندند. این آمار در 63 دیدار رسمی این تیم به ثبت رسید. این تیم همچنین 5 مساوی و 7 شکست نیز در سال 2014 تجربه کرد.رئالی ها 178 گل نیز در مجموع به ثمر رساندند. متوسط 2.83 گل در هر بازی و تنها 39 گل دریافت داشتند؛ متوسط 0.62 گل در هر بازی. رئال در سال 2014، فقط در لالیگا موفق به زدن 110 گل شد.

بدین ترتیب، رئال مادرید موفق شد رکورد بارسلونای سال 2012 را که صاحب 49 پیروزی شده بود بشکند. بارسا در آن سال، 175 گل نیز وارد دروازه حریفان خود کرده بود.

امسال و سال های آینده نوید از یک دوره فوق العاده درخشان رو میده !
    والا به سال های آینده نمیشه زیاد امیدوار بود. چون میشه گفت حداقل 75% این موفقیت ها به خاطر رونالدو و بیل و دی ماریا و آنچلوتی و کاسیاس بوده. کاسیاس که به کنار تا همیشه هست و یه دروازه بان میتونه حتی تا 40 سالگی در اوج باشه ولی دی ماریا که رفته آنچلوتی هم مربی وفادار و باتعصبی نیست که همیشه بمونه بیل هم که احتمال فروشش هست رونالدو هم که ممکنه یکی دو سال دیگه افت کنه.
    تیم الان رئال درست مثل بارسا 2012 هست تغیرات خیلی راحت میتونن از اوج بیارنش پایین. دیدین که بارسا فقط مربیش تغیر کرد و ژاوی و اینیستا یکم از آمادگیشون فاصله گرفتن و بعدشم پیر شدن و کل تیم افت کرد.

کاش نقش اصلی در این موفقیت بازیکنای جوون و زیر 25 سال بودن که متاسفانه در فوتبال امروز هم ممکن نیست در نتیجه نمیشه با قاطعیت گفت در سال های آینده هم این روند رو داریم

12. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

مهم اینکه فعلا همه خوشحالیم
    بازم با این تفسیر شما حداکثر 2ساله دیگه هم میشه این روال ادامه داشته باشه

14. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چند خبر :

سایت گل برترین های لالیگا رو از ابتدای فصل تا اینجا رو معرفی کرده که از رئال مادرید :
    کارواخال ، راموس ، مارسلو ، کروس ، رونالدو به عنوان بازیکن و کارلتو به عنوان مربی حضور دارند " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "

منچستر یونایتد رقم جدید خودش رو برای خرید بیل اعلام کرده که 150 میلیون یورو هست " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "

هاینکس : رویس باید به رئال برود " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "

محتوای مخفی: چند عکس 

تشابه دو جام باشگاه های جهان برای روتالدو :

کاریکاتور رونمایی از کلید قهرمانی های رئال :

عکس جالب از شمار مصدومین زیاد رئال مادرید :

اهدای پیراهن با شماره 700 با کاسیاس :

Last edited by Abdolreza2012; 23-12-2014 at 15:43.

16. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

طبق نظر سنجي AS
    رضايت 54 درصد رئالي ها به فروش گرت بيل

به ادعاي "ديلي اکسپرس"، باشگاه منچستريونايتد قصد دارد براي خريد گرت بيل، مبلغ 153 ميليون يورو به مديران رئال پيشنهاد بدهد.

به گزارش "ورزش سه"، پس از انتشار این خبر، نشریه AS، در یک نظر سنجی از هواداران رئال خواست تا در مورد فروش بیل با قیمت 150 میلیون یورو یا بالاتر نظر بدهند. نتیجه این نظرسنجی که 30 هزار نفر در آن شرکت کرده بودند، در نوع خود جالب بود.

53.75 درصد رئالی ها راضی به فروش بیل با این قیمت هستند در صورتیکه 46.25 درصد، به این جدایی راضی نیستند. بیل سال 2013 با 100 میلیون یورو به رئال پیوست و در 66 بازی برای رئال، 33 گل زده و 24 پاس گل نیز داده است.

-------

باز هم از این فروش های عجیب و غریب
    البته فکر نکنم اتفاق بیفته و امیدوارم اتفاق هم نیفته !
    تیم به ثبات لازم داره چیزی که در سال های قبل نداشتیم و همیشه هم ضرر خوردیم !

این خبر بیل هم در رابطه با اومدن رویس منتشر شد !
    امیدوارم اتفاق نیفته
    سرعت بیل فوق العادست و بعد از یه مدت فوق العاده تر میشه ! (( یادمون نره با همین سرعت چنتا جام گرفتیم و کجا به کمکون اومد ))
    فینال کوپا و استارت فراموش نشدنی
    بازی برگشت با بایرن و پاس گل فوق العاده
    و .......

مگه رونالدو تو 2 فصل اول حضورش همین رونالدو بود ؟
    Last edited by albertxx; 23-12-2014 at 20:50.

18. 5 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

150 میلیون یا بالاتر واقعا رقم وسوسه کننده ایه...پیشنهادی میدن که آدم نمی تونه رد کنه

ولی اکثر بازیکنهایی که رئال اخیرا فروخته بازیکنهایی بودن که با قیمت کم یا معمولی اومدن به تیم و بعد با مبلغ قابل توجهی از تیم رفتن..مثل اوزیل یا دیماریا. شاید بعید باشه که بیل رو که با این بدبختی آورده، بفروشه. البته اگر هم بفروشه من واقعا نمی تونم خرده بگیرم. پوله دیگه

20. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •