تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 141 اولاول ... 252929899100101102103104105106112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض V3x با Led قرمز رنگ

تا حالا دیدید ؟ اینم عکسش... فتوشاپی نیست خیالتون راحت. سخت افزاریه .... نظرتون چیه ؟

داره خودمونی میشه leila87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام راستش من خودم با اين برنامه g&l كلي مشكل دارم درايو پاك كردم نشد ستاره پاييني p2k زرد شد و گوشي را شناخت بازم نشد نرمال برنامه را كه ميزنم هون پيغامو ميده كه براي دوستان بالايي داده ولي حالا براحتي ميتونم
    اسكين بزنم با همين برنامه p2k خداييش خيلي به دادم رسيده حتي بازي رو هم از طريق همين برنامه نصب كردم تو موبايلم خيلي كار باهاش راحته خب من سعيمو در مورد اون برنامه gl كردم ولي نشد همه اون كارها رو هم انجام دادم و نشد خيلي دوست داشتم اون برنامه اجرا شه ولي نشد ولي من به دوستان برنامه p2k هم پيشنهاد ميكنم چيز خوبيه ميشه راحت اسكين زد توش راستي اونهايي كه v3x دارند كه روش نوشته 2g ميخواستم بدونم برا اونها هم تو اس ام اس شكلك نداره و فقط يه طرفه دريافت ميكنه اين شكلكها هم جوجه و سگ و ... رو ميگم واي الان اقا ميلاد ميگه تو هنوز جوجه هاتو پيدا نكردي ولي در كل ميخواستم بدونم

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

V3x با Led قرمز رنگ
    یعنی شما میگین!!! این عمل به جز فان لایت و از این مدل هاست و سخت افزاریه!؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رو ميگم واي الان اقا ميلاد ميگه تو هنوز جوجه هاتو پيدا نكردي ولي در كل ميخواستم بدونم
    سلام لیلا جان!!!
    خوشحالم !! تونستی یه راهی پیدا کنی .....
    در ضمن آخر تونستی تکلیفت در باره جوجه ها مشخص کنی...

موفق باشین

داره خودمونی میشه leila87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خوبي آقا ميلاد من يه دست گل آب دادم ميتوني كمكم كني من تو گوشيم با همين برنامه
    P2k
    يه سري فايلهايي كه تو قسمت پيكچر بود و فكر كردم زيادي پاك كردم يادتونه من گفتم شكلكها رو از موبايلهاي ديگه ميتونم به صورت مثلا جوجه دريافت كنم حالا همونم ديگه تو موبايلم نشون داده نميشه منظورم شكلكهاست به نظرتون به خاطر پاك كردن
    فايلهايي كه تو پيكچرم بود اين اتفاق افتاده

اگه موبايلمو
    Master reset
    كنم به نظرتون برنامه اش مثل روز اول كه موبايلمو خريدم دوباره بر ميگرده منتظر جوابتون هستم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
    ممنون

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یعنی شما میگین!!! این عمل به جز فان لایت و از این مدل هاست و سخت افزاریه!؟!
    فان لایت که رو v3x جواب نمیده. این عکس رو از یه تاپیک تو motox گرفتم. اونجا بحثش بود. یکی از استرالیا بود میگفت من دو تا وی تر ایکس دارم led یکیشو عوض کردم. میگفت با رنگ مشکی خیلی میاد. این عکس هم گوشیه اونه... یکی دیگه حرفه جالبی زد. گفت اگه با led قرمز میزد موتورولا همه میگفتن آبی هم میشه ؟

در آغاز فعالیت darush242001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بابا جون چرا یکی سوال منو جواب نمیده؟
    چند بار و در چند تاپیک مطرح کردم ولی کسی جوابمو نداد امیدوارم ایندفعه یه جوانمرد جواب منو بده
    گوشی من v3x هستش و کد داره خیلی اذیت میشم آخه از phone book و sms و ... نمیتونم استفاده کنم
    یه سوال دیگه هم داشتم : چه جوری میشه در قسمت video و sound یه new folder درست کرد و فایلهای جدید رو توش ریخت آخه هر چی که تو گوشی میریزم همشون به یه قسمت میره و جای خاصی رو نمیشه براش ایجاد کرد .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    بابا جون چرا یکی سوال منو جواب نمیده؟
    چند بار و در چند تاپیک مطرح کردم ولی کسی جوابمو نداد امیدوارم ایندفعه یه جوانمرد جواب منو بده
    گوشی من v3x هستش و کد داره خیلی اذیت میشم آخه از phone book و sms و ... نمیتونم استفاده کنم
    یه سوال دیگه هم داشتم : چه جوری میشه در قسمت video و sound یه new folder درست کرد و فایلهای جدید رو توش ریخت آخه هر چی که تو گوشی میریزم همشون به یه قسمت میره و جای خاصی رو نمیشه براش ایجاد کرد .

سلام دوست عزیز...
    باور کنید من سوال شما رو پاسخ دادم!! بگردید حتما میبینید.....
    اگه درست یادم باشه!!! شما سوالت رو بد مطرح کرده بودی!!!
    حالا هم مثل اون بار این سوال رو میکنم!!! که وقتی این برنامه ها رو که .... میزینی!!! همون سکورتی کد میخوا د!!! این رو جواب بدین تا من جواب کامل رو بدم!!!!

در مورد سوال بعدیت هم باید بگم!! میشه فلدر ساخت !! اما باز هم همه اون ها رو با هم نشون میده!! یعنی دسته بندی جدا نمیشه کرد
    در ضمن وقتی تز طریق گوشی یا کامپیوتر فلدر ساختین با این کلید ها فلدر بعدی و قبلی رو میتونید ببینید
    * #
    منتظر جواب شما میمونم!!!!!
    راستی حتما این منو رو چک کنید

setting>security<lock appcation
    باید همه گزینه ها روی unlocked باشه!!!!
    Last edited by GsM; 18-02-2007 at 20:14.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خوبي آقا ميلاد من يه دست گل آب دادم ميتوني كمكم كني من تو گوشيم با همين برنامه
    P2k
    يه سري فايلهايي كه تو قسمت پيكچر بود و فكر كردم زيادي پاك كردم يادتونه من گفتم شكلكها رو از موبايلهاي ديگه ميتونم به صورت مثلا جوجه دريافت كنم حالا همونم ديگه تو موبايلم نشون داده نميشه منظورم شكلكهاست به نظرتون به خاطر پاك كردن
    فايلهايي كه تو پيكچرم بود اين اتفاق افتاده

اگه موبايلمو
    Master reset
    كنم به نظرتون برنامه اش مثل روز اول كه موبايلمو خريدم دوباره بر ميگرده منتظر جوابتون هستم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
    ممنون
    سلام لیلا جان...
    آره بد نیست یک امتحانی بکنی....
    اگه نشد ...آدرس اونجا هایی که فایل ازش پاک کردین.... رو کامل بنویسید .... تا بچه های که v3x دارن...برات بزارن....
    جوابشو حتما بده....
    راستی من که چند بار گفته بودم هیچ چیز رو بی جهت پاک نکنید.... به ضرر گوشیتون تموم میشه....
    حالا ان شا الله....درست میشه.. مشکلی نیست....
    موفق باشین....
    Last edited by GsM; 18-02-2007 at 20:38.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فان لایت که رو v3x جواب نمیده. این عکس رو از یه تاپیک تو motox گرفتم. اونجا بحثش بود. یکی از استرالیا بود میگفت من دو تا وی تر ایکس دارم led یکیشو عوض کردم. میگفت با رنگ مشکی خیلی میاد. این عکس هم گوشیه اونه... یکی دیگه حرفه جالبی زد. گفت اگه با led قرمز میزد موتورولا همه میگفتن آبی هم میشه ؟
    فکر نکنم تو اینجا کسی بتونه.... این کا رو کنه....
    خیلی حیف .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •