منچستر سیتی 2 امتیاز از دست ... تو زمین خودش 2 بر 2 مقابل ساندرلند متوقف شد ... حالا اگه همه بازی های آینده از جمله بازی مقابل لیورپول توو آنفیلد رو ببریم قهرمان میشیم ...![]()
منچستر سیتی 2 امتیاز از دست ... تو زمین خودش 2 بر 2 مقابل ساندرلند متوقف شد ... حالا اگه همه بازی های آینده از جمله بازی مقابل لیورپول توو آنفیلد رو ببریم قهرمان میشیم ...![]()
سیتی با ساندرلند رده بیستمی 2-2 مساوی کرد ... عجب لیگیه این لیگ جزیره
الان سرنوشت قهرمانیمون دست خودمونه .. 4 برد = قهرمانی لیگ
که البته اصلآ کار ساده ای نیست . سه تا از تیما دارن میفتن اون یکی بازی هم با لیورپول تو آنفیلد
اگه چلسی قهرمان نشد دوس دارم لیورپول بشه . این فصل عالی بودن
هیچ جوره با سیتی و مربیش نمیتونم ارتباط برقرار کنم![]()
واقعا بردن لیورپول تو آنفیلد، کار سختیه مخصوصا اینکه این بازی بین دو بازی با اتلتیکو هستش و کار رو سخت تر هم میکنه. من هم دوست دارم اگه چلسی قهرمان نشد، لیورپول قهرمان بشه.
دوستان به نقل از روزنامه ایندیپندنت سیمئونه تورس رو در ازای کاستا میخواد
50 تا قیمت خود کاستا + 30 تا آزادسازی قراردادش، سرجمع 80 میل + تورس رو بدیم واسه کاستا؟
قیمتیست بد نجومی، امیدوارم ارزششو داشته باشه
80 میلیون نمیشه که، خود اون 50 میلیون شامل 30 میلیون آزادسازی قراردادش هستش. تورس رو که من حاضرم یه پولی هم بدم تا از چلسی بره، واقعا بدترین خرید تاریخ باشگاه چلسی بوده. امیدوارم مورینیو یه هافبک وسط خوب هم بگیره تا در کنار ماتیچ، یه زوج فوق العاده رو داشته باشیم. واقعا امسال مورینیو خریدهای خوبی کرد، ویلیان که عالیه، محمد صلاح رو هم که فکر نمیکردم زیاد خوب باشه هم خیلی خوب کار کرده تا الان، ماتیچ هم که فوق العادست برای هافبک دفاعی. دفاع چپ هم خریدش ضروریه. اشلی کول که به احتمال خیلی زیاد قراردادش تمدید نمیشه و برترند هم باید فروخته بشه. بازی های این Patrick Van Aanholt رو هم ندیدم، نمیدونم چطوره بازیش.
ماریو پاسالیچ هم به نظر قرارداد بسته با چلسی و جولای به تیم میپیونده
نمیدونم اینم میخوایم قرضش بدیم یا نه
48 میلیونش حقوق کاستا هست تو 5 سال ! یعنی همون هفته ای 185000 پوند
32 میلیون هم پول خریدش از اتلتیکو خواهد بود
قرار بود لوک شاو رو بخریم ولی یونایتد یه پیشنهاد نجومی داده واسه خریدش
Last edited by MORINIO; 17-04-2014 at 14:05.
از مساوی سیتی واقعا خوشحال شدم
فکر می کردم اگه سیتی امتیاز از دست بده توی خارج از خونست ولی همین بازی اول از 6 تا بازی باقی موندش رو امتیاز از دست داد که این خیلی عالیه
الان کلا شرایط جوری شد که احتمال اینکه چلسی یا لیورپول قهرمان بشن از من سیتی بیشتره
دو هفته پیشرو خیلی حساس و سرنوشت سازه
به نظر من این فصل از نظر مهره کامل نبودیم و اگه هیچ کدوم از این دو جام هم نگیریم نباید خیلی ناراحت باشیم
ولی اگه با برنامه پیش بریم شاید حداقل یه جام رو بتونیم بگیریم و حقمون هم هست و کلا باید از این فرصت استفاده کرد
توی لیگ با 4 برد قهرمان میشیم
توی لیگ قهرمانان هم 3 بازی تا قهرمانی فاصله ست که حتی با سه مساوی و یه ضربات پنالتی توی فینال هم میشه قهرمان شد
حیفه تیم تا اینجای کار بیاد و کلا ناکام بمونه ولی خب در هر صورت بازی ها دیگه الان همگی سختن و اتفاقات کوچیک توی هر بازی می تونه سرنوشت ما رو تغییر بده
دوستان کسی نمیدونه وضعیت ازار واسه بازی با اتلتیکو چجوری هست؟
بازی های رفت و برگشت با اتلتیکو و همین جور بازی با لیورپول شدیدا بهش احتیاج داره تیم
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، به گفته خبرگزاری های مختلف چلسی پیشنهادی جدید برای تمدید قرارداد جان تری ارائه داده که حقوق آن نصف شده است.
استیو هلند در کنفرانس خبری به جای مورینیو شرکت کرده بود و در این مورد گفت: "جان فصل فوق العاده ای داشته، بهترین دفاع را در لیگ برتر داریم و تقریبا در همه بازی ها جان بازی کرده و بخش بزرگی از تیم بوده است."
"می دانم جان می خواهد در چلسی بماند و چلسی هم جان را می خواهد، پس امیدوارم که این وضعیت تمدید قرارداد به زودی تمام شود."
"وضعیت کول و لمپارد هم همینطور است، ما با بازیکنان معمولی مذاکره نمی کنیم، بلکه حرف از بازیکنانیست که خدمت کارانی بزرگ برای مدتی طولانی در چلسی بوده اند."
"پس نهایت احترام به این بازیکنان گذاشته خواهد شد."
قرارداد کول، لمپارد و جان تری در پایان این فصل به اتمام می رسد ولی چلسی مشتاق است که قرارداد آن ها را تمدید کند.
هازارد هنوز نتونسته با تیم تمرین کنه ... احتمالش ضعیفه که به بازی سه شنبه برسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)