مرسی
من آزمون 92 رو زدم رتبم شد بین 10 یا 11 هزار ولی سنجش نسبت به 92 حدود 11 هزار پیش بینی کرده بود![]()
مرسی
من آزمون 92 رو زدم رتبم شد بین 10 یا 11 هزار ولی سنجش نسبت به 92 حدود 11 هزار پیش بینی کرده بود![]()
دوستان ، من یه تجربیاتی توی کنکور دارم . قصد نصیحت ندارم بیشتر میخوام ازتون خواهش کنم که توی موقعیت حساس کنونی اصلا نباید به رتبه و معدل و این حرفا فکر کنید . اصلا خودتون رو درگیر هیچ موضوع چالش برانگیزی نکنید . اصلا مهم نیست چه رتبه ای میارید . الان مهم اینه که به بهترین نحو به سوالات آزمون پاسخ بدید . بعد از کنکور کلی وقت هست که رتبه تخمین بزنید و در موردش فکر کنید . توی هفته آخر مهمترین چیز داشتن تمرکز و روحیه ی خوبه . اگه دروسی رو نخوندید یا ضعیف هستین الان بیخیالش بشین .
من فکر میکنم بهتره اصلا این 4 روز باقیمانده درس نخونید . اگه وجدانتون !! نمیذاره این کارو بکنید ، دروس سبک و ملایمی رو مرور کنید . تست هایی که ممکنه نقطه ضعف های شما رو یادتون بندازن رو کنار بگذارید .
واقعیت اینه که هر کاری میخواستید انجام بدید تا حالا انجام داده اید و توی این 4 روز هیچ معجزه ای قرار نیست اتفاق بیفته . اما اگه سر کنکور مغزتون fresh و سرحال باشه ممکنه خودتون بتونید معجزه ای بوجود بیارید . بیشتر بخندید و خوب بخوابید . سر جلسه هم حتما شکلات ببرید . افت قند خون حتما توی کنکور اتفاق میفته .
در ضمن هر چقذر که فکر میکنید وضیتتون خرابه ، مطمئن باشید که از وضعیت من خرابتر نیست !!!!
برای همه شما آرزوی موفقیت و پیروزی دارم .![]()
سلام
این قسمت که توی کارت نوشته مشاهده نمرات ارسالی از اموزش پرورش را باید تایید کرد؟
سلام
دوستان برای انتخاب رشته در دانشگاه آزاد لازم بود موقع ثبت نام کارت جداگانه ای خریداری میشد یا باهمون کارت سراسریه؟
دانشگاه ازاد و سراسری یک کارت دارن![]()
روی کارت قسمتی هست که نوشته محل امضا و اثر انگشت ، اینو روز قبل بزنیم ایراد می گیرن ؟ یا اینکه باید قبل آزمون اینکارو کنیم ؟
با تشکر
بزن مشکلی نیست .
آزاد نه، ولی واسه غیرانتفاعی باید میخریدی
Last edited by Iloveu-ALL; 23-06-2014 at 14:21.
سلام
هر کسی یه طور هستش.نمیشه یک تجربه رو به همه پیشنهاد کرد.به نظر من هر کس با توجه به شناختی که از خودش داره باید رفتار کنه.
من تا روز قبل کنکور تست های سال های قبل رو مرور کردم.البته تست های مهم رو که از قبل باهاشون مشکل داشتم.
تمام فرمول هایی رو که تو کنکور می اومد + لغات مهم انگلیسی و دستور زبان و فرمول ها و .... کلا موارد و نکاتی که تو کنکور باید حفظ باشیم رو تو یک دفترچه کوچیک نوشته بودم و روز قبل کنکور از صبح تا بعد ظهر اینها رو یکبار روزنامه وار مرور کردم که تو حافظه باشه.
بعد از ظهر رفتم آرایشگاه و حموم و بعد نشستم دو ساعت موسیقی گوش کردم و شب شام سبک خوردم و زود خوابیدم.
فردا صبح هم سرحال از خواب بلند شدم و رفتم کنکور دادم و خوشبختانه استرس به اون صورت نداشتم و کامل و ریلکس در حد توانم به تست ها جواب دادم و نتیجه گرفتم.
برای ارشد هم دقیقا همین روال رو پیش گرفتم. یعنی روز قبل کنکور نکات و فرمول هایی رو که یادداشت برداری کرده بودم رو مرور کردم و شب با ارامش خوابیدم و فرداش هم بدون استرس امتحان دادم و اتفاقا این دفعه خیلی عالی نتیجه گرفتم.
در صورتی که خیلی ها ممکنه با این روش من مخالف باشن و براشون نتیجه عکس بده.
ولی سعی کنید این چند روزه مخصوصا روز آخر تفریحاتتون مختصر و ساده باشه.نه در اون حدی که ذهنتون رو از کنکور رها کنه و استرس نداشته باشین.مثلا مسافرت یک روزه خوب نیست ولی سینما و پیک نیک چند ساعته و دید و بازدید اقوام خوبه.
تو حالت نرمال باید این روزا فشار و استرس در حد نرمال ( نه زیاد و نه کم ) داشته باشین.چون همین فشار و استرس باعث موفقیت شما میشه.
مطمئن باشین اگه استرس در حد نرمال باشه نهایت تو همون 10 دقیقه اول کنکور از بین میره و بقیه زمان کنکور رو با آرامش و بدون هیچ مشکلی طی میکنید.
Last edited by bijandarbari; 23-06-2014 at 15:09.
اهميتي نداره كي و كجا زده باشين.
الان نه بعد از اينكه نتايج اومد و موقع انتخاب رشته شد بايد برين از سايت دانشگاه آزاد يه كارت جداگانه براي انتخاب رشته دانشگاه آزاد بگيرين.
نيازي نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)