این هوش مصنوعی بقول معروف آپگرید شده ی همون نسخه 13 هست!
این داستانی که تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی دقیقا برمیگرده به قابلیت " Teammate Intelligence " که تو نسخه 13 نبود!
این هوش مصنوعی بقول معروف آپگرید شده ی همون نسخه 13 هست!
این داستانی که تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی دقیقا برمیگرده به قابلیت " Teammate Intelligence " که تو نسخه 13 نبود!
دوستان چطور میشه از تعداد افراد حاضر در دیوار دفاعی کم کرد ؟!
مثلا بعضی مواقع دیده میشه که در فاصله دور و یا در کناره ها وقتی خطایی صورت میگیره سه نفر بیخود و بی جهت دیوار دفاعی رو تشکیل میدن !!!
راهی هست که از تعداد اونا کم کنیم ؟!
سلام؛
اپلیکیشن وب مخصوص Ultimate Team آمادهی دانلود شده:
پچ 2 که در صفحه قبل گذاشتم،نقل و انتقالات رو آپدیت میکنه.
---------
وقتی حالت دفاعی رو روی legacy یعنی همون حالت قبلی میذاریم،خودمون در حین بازی میتونیم بصورت technical دفاع کنیم؟
سلام؛
نه ما هم Legacy میشیم!
سلام؛
محتوای مخفی: دریبلهای جدید
محتوای مخفی: شادیهای بعد از گل (مدل استرالیایی)
خودمون که میشیم.منظور من این بود نمیشه مثل pes هر دو حالت رو داشت؟پیش فرض روی legacy باشه و همچنین بشه گاهی اوقات مثل technical دفاع کنیم.
کسی میدونه بازیکن های آلتیمت تیم رو میشه از فیفا 13 به 14 انتقال داد یا نه؟
دوستان اون فایلی که زمان رو افزایش میده رو دانلود کردم که توش 3تا فایل cl.ini هست ، اینارو کجا کپی کنم ؟؟؟
ریختم تو پوشه Game بازی ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
لطفا با رسم شکل راهنمایی فرمائید![]()
باید اول حرف بزرگ رو از اول نام فایل حذف کنی تا بشه cl.ini بعد در پوشه game کپی میکنی.
اگه جواب نداد ابتدا باید پچ 1 رو بریزی که در صفحه قبل گذاشتم.البته اگه پچ رو هم بریزی که کاملتر خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)