خواهش می کنم
ولی خب تو بیشتر درسا یه نمه ریاضی هم داره تو نمودارا و گرافا و معادله ها و...
کاربردش اداره ها و شرکت ها و بورس و بانک و مشاوره اقتصادی و ...
هنوز که عوض نکردم دارم برا کنکور می خونم سال 92 دوباره کنکور بدم![]()
خواهش می کنم
ولی خب تو بیشتر درسا یه نمه ریاضی هم داره تو نمودارا و گرافا و معادله ها و...
کاربردش اداره ها و شرکت ها و بورس و بانک و مشاوره اقتصادی و ...
هنوز که عوض نکردم دارم برا کنکور می خونم سال 92 دوباره کنکور بدم![]()
کتاب های آموزش کتاب درسی، ترجمه متون کتاب رو دارن که اگر همون رو خوب کار کنی ترجمه کنکور رو میزنی.
من خودم الگو رو دارم. واقعا خوبه. گاج هم کتاب های سبز رنگش آموزشه.
دوم و سوم کتابشون جداست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه مطلبی دیدم در مورد عربی که خوب توضیح داده اگه خواستین یه نگاهی بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by timsar jackson; 04-01-2013 at 23:52.
اگه فقط لغت ها رو بخونی خیلی سخت بتونی همشونو بزنی . بعضی تست ها هستن اگه بخوای فقط با لغت بهشون جواب بدی شاید 1 دقیقه یا بیشتر وقتتو بگیرن اما با قواعد ممکنه تو 5 ثانیه حل بشن ... ! البته اگه فقط میخوای تست های لغت رو بزنی لازم نیست قواعد رو کامل بخونی . کتاب های مخصوص ترجمه ( مثل سبز یا الگو ) قواعد مربوط به ترجمه رو کامل آوردن ( مثلا فرمول ماضی بعید یا ... )
میگم این عربی هم برای کنکوری های پی سی ورد شده معضلی شده ها
سال پیش یکی از دوستام عربی رو صد زد (99 هم نه صد)
دو سه روز دیگه می بینمش می خوام ازش بپرسم چطوری خونده
کنکور قبلیم برای عربی فقط لغات انتهای کتاب و ترجمه درس ها رو کار کردم و درصد عربیم 50 شد فقط هم تستهای ترجمه و درک مطلب رو زده بودم.
البته آشنایی ابتدایی با برخی قواعد داشتم. مثلا یکی نکاتی که ازش کمک میگرفتم معرفه نکره بود. مثلا وقتی متن هست "الطالب" تمام گزینه هایی که ترجمه کردن دانش آموزی حذف میشن.
اما دنبال یک راه بهتر میگردم تا سریعتر به این 50% برسم. چون خوندن متن درس ها و یادگیری معنی لغات واقعا وقت گیره.
راه سریعتری برای تسلط به ترجمه میدونید؟
بعضی انتشارات کتاب های مخصوص ترجمه دارن مثلا الگو ولی خودش 300 صفحه است.
کتاب یا جزوه ای حدود 100 صفحه سراغ ندارید مخصوص ترجمه؟
یا قواعد مهمتر که با یادگرفتنشون بشه ترجمه رو زد؟
یعنی اگر بجای وقت گذاشتن روی متن درس ها و لغات، فقط قواعد رو یاد بگیرم. علاوه بر جواب دادن تستهای قواعد ترجمه ها رو هم میتونم جواب بدم؟
ویرایش: پستی که timsar jackson معرفی کرده خیلی مفید بود. تا حدودی جوابمو گرفتم. منتظر سایر توصیه ها میمونم![]()
Last edited by Gita; 05-01-2013 at 10:01.
کتاب ترجمه،تعریب و درک مطلب عربی کنکور گاج کتاب جمع و جور و خوبیه.من پارسال همون رو خوندم و راضیم ازش
دوستان من یه مشکل با فصل 2(مکانیک) فیزیک پیش دارم.اونم اینکه نمیتونم تشخیص بدم کدوم بردار میشه mgسینوس تتا کدوم میشه mgکسینوس تتا.چیکار کنم؟
برای بخش ترجمه ی عربی کنکور اصلا لازم نیست بشینید لغات آخر کتاب رو حفظ کنید یا کار های مشابه....
شما باید چند تا چیز رو بلد باشید:
1-زمان های فعل ها( ماضی ویا ماضی بعید و ... ) این که مثلا اگه فلان حرف با فلان فعل بیاد باید به صورت ماضی بعید ترجمه بشه و از این چیزا....
2-به جمع و مفرد کلمات باید توجه کنید...
3-یه سری قوانین هم در ترجمه هست که تو کتاب های آموزشی توضیح داده شده
ترجمه فقط با رد گزینه حل میشه....
مثلا کتاب فوت و فن بخش ترجمه ی خوبی داره...
در کل منظور اینه نشینید لغت حفظ کنید...به کارتون نمیاد
این لیست رشته های بدون کنکور کجاست پیداش نمی کنم؟
ولی خودمونیم این کنکور خیلی داره هر سال آسونتر می شهباورم نمی شه 300k نفر بدون کنکور وارد می شن این خودش کلی آرامش به ما می ده
Last edited by After4Ever; 05-01-2013 at 21:16.
فردا 16 /10
اعلام میشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)