رفقا کمک کنید...
من ورژن بلک باکس رو نصبیدم..بالا نمیاد
پیغام اوتو آپدیت میاد...اینترنت رو قطع کردم...اما میگه باید وصل شی....چیکار کنم؟
کرک بدید لطفا.
رفقا کمک کنید...
من ورژن بلک باکس رو نصبیدم..بالا نمیاد
پیغام اوتو آپدیت میاد...اینترنت رو قطع کردم...اما میگه باید وصل شی....چیکار کنم؟
کرک بدید لطفا.
Last edited by albertoperanc; 17-09-2012 at 11:25.
خب عزیزم رو offline mod کلیک کن وارد بازی میشه دیگه ..... اگه نشد بهت یه کرک معرفی میکنم صد در صد جواب میده ..... فعلا باید برم دیرتر میام
خب اگه مشکلت حل نشد این راه کارو انجام بده صد در صد درست میشه ....
این کرک رو دانلود کن === ( حجم 196 مگابایت ) === [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل zip :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 ) بعد دانلود آنتی ویروست رو غیرفعال کن و فایل رو از حالت فشرده خارجش کن .....
2) محتویات پوشه ی آپدیت که شامل 3 تا فایله رو نصب کن .... هر3تاشو نصب کن .....
3 ) وارد پوشه ی DLc شو و محتویاتش رو کپی کن تو مسیر نصب بازی در داخل پوشه ی dlc
4) پوشه ی profiles رو کپی کن و در این مسیرها پیست کن :
My Documents\Rockstar Games\Max Payne و My Documents\Rockstar Games\Social Club اگه ازت سوال جایگزینی خواست بزن yes
5) و در آخر محتویات پوشه ی files رو کپی کن تو محل نصب بازی دقیقا و سوال جایگزینی رو yes بزن ....
6) در آخر ارتباط خودتو از اینترنت قطع کن و رو گزینه PlayMaxPayne3 کلیک کن و بعد offline mode رو بزن ...
اگه تمام کارها رو طبق شماره درست انجام بدی بازی به راحتی اجرا میشه .... اگر نشد بازی رو کلا از سیستمت unistall کن بعد سیستمت رو ریستارت کن و دوباره بازی رو نصب کن و از همین کرک طبق مرحله کارها رو پیش برو مطمئنا اجرا میشه ......
خب ویندوزم سونه،رفتم تو دیزپلی آپدیتس نوشته بود NVIDIA Geforce GT 440
بعد چون ویندوز من سونه پس مجبورم از تو Compatibility بازی رو با حالت مد ایکس پی ران کنم(ایکس پی سرویس پگ 3)حالا چی؟حالا کرکو عوض کنم یا بازی رو دوباره بریزم؟
با سلام
من از وقتی این بازی رو نصب کردم BLUE PAGE ام (همون صفحه مرگ) روشن میشه، کلا" سیستم هنگ میکنه مجبورم خاموش روشنش کنم!
اما نه همیشه...وقتی بازی میکنم هیچ اتفاقی نمی افته اما چند بار شده که تا روشن میکنم بعد چند دقیقه بدونه اینکه کاری کنم یا برنامه ای باز باشه BLUE PAGE ظاهر میشه
چرا اینجوریه؟
SYSTEM:
ASUS A53sv i5 2.4GH
ٌWin 7 64bit
GT 540M 2GB
RAM 4GB
گرافیکت برای این بازی خوبه
هر دو کار رو باید انجام بدی
و کرک روی کرک نریزی
پستEblis 2011 شماره 1014 رو اجرا کن
سلام من گرافیکم 2 گیگ هست ولی توی بازی بیشتر از 512 مگابایت نمیتونم بکنم مشکل از سخت افزاری هست یا این بازی اینطوریه؟ لپ تاب مدل hp probook 4540s ati 7650 2gb
سیستمتون و بازی مشکلی ندارند
شما باید sp1 رو برای ویندوز seven نصب کنی....
احتمالا به خاطر اینه که گرافیکتون 512mb حافظه dedicate بیشتر نداره و بقیه رو share میکنه ولی این بازی فقط حافظه اصلی رو برای اجرا در نظر میگیره!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)