تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 396 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اقا با برنر مکس هم تو ایکس باکس مشکل داره کریر...وقتی برنر مکس نداشته باشی و از اون ترفند موسیقی استفاده کنی همونه....من میخام سی دی کی اورجینال بازی رو بخرم...کسی میدونه از کجا؟
    دوست عزیز cd key برای اون دوستانی هست که بازی رو روی pc بازی می کنند شما باید بری اول اکانت گلد بخری بعد برای بازی 800 پوینت نیاز داری که باید بری به سایت های که اکانت لایو و پوینت میفروشن سر بزنی 800 پوینت سفارش بدی اون وقت شما میتونی فیفا رو انلاین بزنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه کسی میتونه با اسکیدرو یه صحبتی بکنه ببینیم این کرک کی منتشر میشه...

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

آقا آخر ما نفهمیدیم یکی میاد میگه با برنر هم کریر مشکل داره یکی میگه نه با برنر کریر مشکل نداره

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز cd key برای اون دوستانی هست که بازی رو روی pc بازی می کنند شما باید بری اول اکانت گلد بخری بعد برای بازی 800 پوینت نیاز داری که باید بری به سایت های که اکانت لایو و پوینت میفروشن سر بزنی 800 پوینت سفارش بدی اون وقت شما میتونی فیفا رو انلاین بزنی
    =================

دوست مهربونم من انلاین بازی کردن تو اولویت دوممه...اول میخام این فیفا 13 رو واسه کنسول ایکس باکس به صورت اوریجینال داشته باشم...چون دیگه دوست ندارم این بازی رو کپی بازی کنم...میخام اصلشو داشته باشم...از کجا تهیه کنم؟دی وی دی اصلش کی میاد که تهیه کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست مهربونم من انلاین بازی کردن تو اولویت دوممه...اول میخام این فیفا 13 رو واسه کنسول ایکس باکس به صورت اوریجینال داشته باشم...چون دیگه دوست ندارم این بازی رو کپی بازی کنم...میخام اصلشو داشته باشم...از کجا تهیه کنم؟دی وی دی اصلش کی میاد که تهیه کنم؟[/QUOTE]

ببین دوست من شما اگر بخوای فیفا رو انلاین بازی کنی حتما باید اکانت گلد بخری کلا برای لایو بازی کردن حتما اکانت گلد لازمه شما اگر dvd ارجینال بازی رو میخوای این سایت داره originalkey.net اما شما بهتری بری بازی فیفا برنر مکس بگیری 5 هزار بعد 800 پوینت هم بگیری راحت تا هر وقت خواستی انلاین بزنی مگر این که واقعا دوس داشته باشی pack ارجینال بازی رو داشته باشی قیمت 192 هزار زده ( اگر انلاین در الویت دومه فقط میخوای pack بازی رو داشته بازی همین سایت که گفتم داره دوست عزیز )
    موفق باشید
    Last edited by hadishi; 26-09-2012 at 11:47.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آقا آخر ما نفهمیدیم یکی میاد میگه با برنر هم کریر مشکل داره یکی میگه نه با برنر کریر مشکل نداره
    دوست من حتما باید برنر مکس بگیری اگر برنر مکس گرفتی دیدی گیر کرد مشکل از رایت بازی است

7. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مدیر سایت skidrowgames.com میگه آخرین خبر این هست آنها در حال کار دوباره روی fifa.exe هستن ، میگه کرک منتشر شده به درستی کار نمی کرده تا اینکه از انتشار عمومی حذفش کردن.

همچنین میگه فکر می کنم امروز یا فردا کرک منتشر بشه.

از قسمت SKIDROW: Pirate Chat می تونید بحث رو دنبال کنید.

9. 2 کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

مدیر سایت skidrowgames.com میگه آخرین خبر این هست آنها در حال کار دوباره روی fifa.exe هستن ، میگه کرک منتشر شده به درستی کار نمی کرده تا اینکه از انتشار عمومی حذفش کردن.

همچنین میگه فکر می کنم امروز یا فردا کرک منتشر بشه.

از قسمت SKIDROW: Pirate Chat می تونید بحث رو دنبال کنید.

برای بار دوم خدمتتان عرض میکنم ان سایت خبر منبع یا هرچی که میگید جز شایعه دروغ و توهم چیزی نیست....

براحتی از نام یک گروه شبکه scene استفاده کرده سایت زده واسه خودش......مسخره

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

مسئله ای که برام جالبه اینه که پارسال IGN به فیفا 12 9.5/10 داد ولی به فیفا 13 9/10 داده در صورتیکه به نظر خودم فیفا 13 خیلی بهتر از 12 شده.شاید اونا مسائل دیگه ای در نظر گرفتن که نمره کمتری نسبت به 12 دادن

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مسئله ای که برام جالبه اینه که پارسال IGN به فیفا 12 9.5/10 داد ولی به فیفا 13 9/10 داده در صورتیکه به نظر خودم فیفا 13 خیلی بهتر از 12 شده.شاید اونا مسائل دیگه ای در نظر گرفتن که نمره کمتری نسبت به 12 دادن
    دوست عزیز به نظر من مشکل خود فیفا هست که همه رو بد عادت کرده که همه می خوان هر سال بازی 180% تغییر کنه یا نسخه جدیدش انتقلاب جدیدی باشه ایرادی که IGN امسال گرفته واقعا مسخره است . ایراد گرفته شده از فیفا 13 ( PES 2013 has stepped up to the plate this year, but FIFA 13 is still, just about, the best. EA are treading water before the next-gen push, but deceptively minor tweaks make major impacts, and persistent online modes are welcome.)
    انتظار دارن هر سال یک نسخه انقلابی بده شما شک نکن Fifa 13 از 12 بهتره

13. 2 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •