دوستان بنظر شما بهترین مدل LG 32 اینچی ساخت 2012 چیه؟سه بعدی باشه بهتره(البته اگر دو بعدی مدل خوبی هم بود معرفی کنید).اگر میشه حول و حوش قیمتی رو هم بگین.
ممنون
دوستان بنظر شما بهترین مدل LG 32 اینچی ساخت 2012 چیه؟سه بعدی باشه بهتره(البته اگر دو بعدی مدل خوبی هم بود معرفی کنید).اگر میشه حول و حوش قیمتی رو هم بگین.
ممنون
میخوام دیگه آمپلی فایر روشن نکنم برای شنیدن هد فون .. آیا هد فون بیسیم از طریق usb به تلویزیون وصل میشه که بشه ازش استفاده کرد ؟
سلام
من میخوام LM6200 بخرم فقط نمیدونم 42 باید بخرم یا 47؟اصلا چه ملاکی واسه انتخاب اندازه هست؟فاصله تا تلویزیون حدودا 4.5 متره...
و اگه کنترل جادویی داخل کارتن نباشه عملا از اینترنتش نمیشه استفاده کرد؟یعنی با کنترل معمولی خودش نمیشه تو اینترنت کاری کرد؟
یعنی اگه نخوام کنترل جادویی رو بخرم همون LM5800 بهتر نیست؟LM5800 رو میشه به اینترنت وصل کرد وآپدیتش کرد؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید....
Last edited by amir_82111; 19-01-2013 at 16:11.
این led های ال جی توانایی پخش فایل های mkv با مشخصات 1080p x264 و حجم های نزدیگ به 20 گیگ رو دارند؟؟ اگه دارند از طریق فلش یو اس بی این کار رو می کنند یا باید هارد اکسترنال تهیه کنیم؟؟
برای فاصله 4.5 متر 47 عالیه، ما 46 داریم من از فاصله 3 متر میبینم خیلی هم خوبه،
LM6200 کنترل جادویی همراهش نداره و با کنترل عادیش میشه از اینترنت استفاده کرد، اما زیاد راحت نیست با کنترل عادی، اگه نیاز به وبگردی با کامپیوتر دارید باید یک کنترل هوشمند براش جداگانه بخرید که فک نکنم از 100 تومن کمتر و از 150 تومن بیشتر باشه.
LM5800 اسمارت نیست و قابلیت وبگردی نداره کلا، کنترل جادویی هم بهش نمیخوره؛ اگه اشتباه نکنم آپدیت Lm5800 از طریق USB با فلش انجام میشه داد و ورودی LAN نداره برای اتصال به اینترنت.
کلیپهای تبلیغاتی 3D معمولا MP4 یا MKV هستند و بیت ریتهای خیلی بالا با رزولوشن 1080p دارن، تاحالا کسی ندیدم تو این فروم 3بعدی LG داشته باشه و از پخش نکردن فایلهای بیت ریت بالا باهش شکایت کرده باشه اما بازم بپرسید.
فلش و هارد فرقی نداره برای پخش فرمت های تصویری.
من با هارد اکسترنال 16 گیگ رو براحتی پخش کردم
مشکلی نبود
این که میگن صفحه led به ضربه خیلی حساسه راسته؟یعنی با کوچکترین ضربه مشکل پیدا میکنه؟
ولی سونی براویا محافظ شیشه ای گوریلا کرنینگ داره که هم ضد ضربه و هم ضد خشه.
صفحه ال جی چطوریه؟
سلام دوستان
به تازگی یدونه lm8600 گرفتم که از هر نطر عالیه!
فقط چند تا سوال داشتم که میخواستم از اساتید بپرسم:
1- الان که به اینترنت وصل میشه میگه که آپدیت ورژن جدیدش موجوده و وقتی میزنم تا 80 درصد میره و بعدش قطع میشه!(یعنی جلوتر نمیره!)
(ورژن الانش 4.00.02 هست که میخواد به ورژن 4.10 آپدیت کنه) توسایت رسمی خود ال جی هم آخرین آپدیت برای دانلود رو همون ورژن خودش یعنی 4.00.02 رو داره.
میخواستم ببینم لینکی هست برای دانلود و انتقال و نصبش در تلویزیون؟؟؟!
2- با آپدیت این فریمور، منوهای فارسیش و چیزهای دیگش بهم نریزه که قابل برگشت نباشه؟؟؟!
3- نرم افزارهاش رو چجوری نصب کنم؟ میرم تو apps و نرم افزارها برای دانلود آماده هستن، ولی وقتی میزنم اینقدر فکر میکنه که پشیمون میشم و میام بیرون!
چیکارشون کنم؟؟؟!
دوستان سوالی بود در خدمت هستم.
ممنون![]()
کسی از راه حلی بلده من از نت نتونستم چیزی پیدا کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)