تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 122 اولاول ... 252929899100101102103104105106112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان من استیم ریختم و با اون بازی کردم...الان وقتی میخوام استیم رو باز کنم این ارور میاد :

تلاش نکن. درست نمیشه. همین الان به کل بازی رو پاک کن و قیدش رو بزن.
    اینایی هم که میبینی نظر میدن، از خودشون همینجوری موهومی مینویسند. هیچ کدومشون نتونستن بازی رو اجرا کنند.
    اگر میبینی عکس میزارند، اینترنت پر اسکرین شاته از سایتای دیگه بر میدارن.

2. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

در ضمن تو شماره 5 یه بخش جالب داشت که ماکت سه بعدی 360 درجه از هر شخصیت تو بازی رو میشد تماشا کرد ..توی این نخسه چنین چیزی نیست ؟ گالری ای ؟ عکسی چیزی نداره..
    چرا دیگه، تو منو اول برو تو Special Features هم کات سنس داره هم اون ماکتها رو. منتهی برا باز کردنشون باید هر چهار تا لوح آبی هر مرحله رو پیدا و شکسته باشی که بتونی ببینیشون.

4. این کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

چرا دیگه، تو منو اول برو تو Special Features هم کات سنس داره هم اون ماکتها رو. منتهی برا باز کردنشون باید هر چهار تا لوح آبی هر مرحله رو پیدا و شکسته باشی که بتونی ببینیشون.
    میشه سیو 100% بازی رو برام بذارید
    من یه سیو دانلود کردم کامل کامل نیست..حالا سیو 100% هم نشد موردی نداره فقط همه آپشن هاش باز شده باشه..
    در ضمن من توی بعضی منوها میرم میخواد به سرور و اینترنت وصل بشه ، و بازی قفل میشه مجبورم بازی رو close بکنم. اونجا رو چیکار کنم ؟
    همچنین نگفتی تو روند داستانی بازی هم میشه لباسات رو عوض کنی...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اینایی هم که میبینی نظر میدن، از خودشون همینجوری موهومی مینویسند. هیچ کدومشون نتونستن بازی رو اجرا کنند.
    اگه منظورتون اونایی که نظر میدن منم که باید بگم من اجراش کردم و کار کرده ولی نیاز به دقت داره واسه ی عمل کردن حتی یکم اشکال هم باعث ارور میشه
    این دوست عزیزمون هم خودشون هم آنلاین بازی کردن ولی وقتی آپدیت 1.03 رو ریختن یه جایی رو اشتباه رفتن که ... دیگه استیم باز نمیشه

7. این کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

میشه سیو 100% بازی رو برام بذارید
    من یه سیو دانلود کردم کامل کامل نیست..حالا سیو 100% هم نشد موردی نداره فقط همه آپشن هاش باز شده باشه..
    در ضمن من توی بعضی منوها میرم میخواد به سرور و اینترنت وصل بشه ، و بازی قفل میشه مجبورم بازی رو close بکنم. اونجا رو چیکار کنم ؟
    همچنین نگفتی تو روند داستانی بازی هم میشه لباسات رو عوض کنی...؟
    سیوی که پستای قبلی گذاشتم توش همه لوحهای آبی رو شکستم و کل عروسکهاش باز شده. اما واسه اون منو هایی که گفتین (اکسترا کانتنت ها) که شامل ایجنت مود و ... اینا میشه، دسترسی بهش بصورت آنلاین هست اونم باید یا بازی ارجینال باشه یا با کرک بری. نمی دونم کرک مولتی که بچه زحمتشو کشیدن، اون قسمتو باز میکنه یا نه هنوز خودم امتحان نکردم. خوب اگه مثه منم کرک نداریو اونها رو میری تو اون قسمتها دنبال سرور و وصل شدن به اینترنت می گرده و همون دیگه باید بازی رو ببندی. گویا آزاد شدن لباسم به رفتن همون اکسترا کانتنشه که تو همون قسمت لباسا رو عوض میکنه نه خود بازی. البته اینطور که شنیدم. مخلص کلوم اینکه فعلا دسترسی به امکانات اضافه اش ناممکنه

9. این کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من امروز تونستم بازی رو با کرک آنلاین تموم کنم بعنوان یه بازی اکشن خوب بود ولی فقط 20 درصد رزیدنت اویل بود. حتی نسخه 5 از این بیشتر به رزیدنت اویل شبیه تر بود ولی مراحل لیون و ایدا من یاد نسخه محبوب 4 انداخت که اگه رو گیم پلی کار می شد بهتر از 4 هم می شد اما 4 کجا این کجا. خوشبختانه با کرک آنلاین مراحل مرسنریز کار میکنه. نکته مثبت بازی داستان نسبتا خوب بازی بود اما با این حال نقاط ضعف زیادی داشت. که بترتیب می گم
    1-گفتم که داستان بازی نقظه قوت بازی بود اما به معنی این نیست که دارای ضعف نبود مثلا بعد از کشته شدن سیمون و ایدای تقلبی کی باس بازی بود کی دستور شلیک موشکو به شهر تاچی داد؟ واقعا این بخشش افتضاح بود اصلا کی ایدای تقلبی را ترور کرد؟ کلا معلوم نبود تو آخر بازی چی به چیه.باس آخر کریس مثل باس های معمولی نسخه 4 و 5 بود تا یه باس درستو حسابی برای آخر بازی(منظورم از نظر سختی نیست بلکه شخصیتی هست) همچنین دیگر شخصیتها بجز لیون و ایدا. افتضاح به تمام معنی در مقابل داستان خوب بود. مثل سریال لاست از نظر بعضی ها که اون داستان فوق العاده رو با پایان ضعیف خراب کردند.
    2- گیم پلی بازی چنگی به دل نمی زد البته در مقابل 4 و 5 اون 2 بازی هم داستان منسجم تری داشتند هم گیم پلی بهتری داشتند
    3- کنترل باری افتضاح و از اون بدتر دوربین بازی بود مخصوصا مرحله اخر کریس من کلا دوست دارم با گیم پد بازی کنم ولی کلا نصف ونیمه برای دسته تعریف شده بود و با دسته ایکس باکس هم سخت بود کاش مثل 4 و 5 بود کنترلش. بهر حال من مجبور شدم با کیبورد بازی کنم و کمی هم راه افتادم ولی بعید می دونم حتی یه گیمر حرفه ای با کیبورد بتونه از غول مرجله آخر در بره من خودم 69 بار مردم تا بلاخره بادسته ایکس باکس ردش کردم دوربین که افتضاح بود اصلا نمی دیدی کجا می دوی به نظرم باعث این همه موارد اضافه شدن شلیک تو حالت حرکت بود که باعث شده بود با دسته های معمولی بازی مچ نشه.
    4- ریدنت اویل یعنی گنج های مخفی(منظورم نسخه 4 تا حدودی 5 هست که از نظر من بهترینه چون من نسخه های قبلی رو بازی نکردم ) ، یعنی اسلحه های زیاد، یعنی آپگرید و خرید و فروش اسلحه و آپگرید یعنی آر پی جی. اصلا اینجا رو به تمام معنی گند زدند و هر کاراکترو محدود به 4 الی 5 اسلحه کردند آر پی جی هم که نیست حداقل باکس اسلحه ها رو شبیه 5 طراحی می کردند
    5- بازی به نظرم با توجه به بند 4 یه کال آو دیوتی سوم شخص با دشمنای غیر معمول بود
    6- یکی از نقاط قوتش اضافه شدن زامبی ها تو بخش لیون و ایدا و بعضی دشمنای و باس ها بود منتها بعضی دشمنا تو بخش کریس خنده دار بودند مثل جواوو هایی که پرواز می کردند ولی این بخشش خیلی ایراد نیست ولی اگه دشمنای کریس کمی شبیه نسخه 5 بود بهتر بود
    7- کمی معماها که محدود به ایدا بیشتر شده بود البته از نطر بهتر از 5 و ضعیفتر از 4 بود
    در آخر بگم که به نظرم محبوترین شخصت ها با توجه به این بازی به نظرم لیون و مخصوصا ایدا هستند من که با ایدا خیلی حال کردم مخصوصا اونجایی که لیون می گه شما دو تاتون مواظب باشید بر می گرده و با یه غرور خاصی می گه whach of for yourself
    Last edited by ali_n2011; 18-04-2013 at 01:13.

11. این کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سیوی که پستای قبلی گذاشتم توش همه لوحهای آبی رو شکستم و کل عروسکهاش باز شده. اما واسه اون منو هایی که گفتین (اکسترا کانتنت ها) که شامل ایجنت مود و ... اینا میشه، دسترسی بهش بصورت آنلاین هست اونم باید یا بازی ارجینال باشه یا با کرک بری. نمی دونم کرک مولتی که بچه زحمتشو کشیدن، اون قسمتو باز میکنه یا نه هنوز خودم امتحان نکردم. خوب اگه مثه منم کرک نداریو اونها رو میری تو اون قسمتها دنبال سرور و وصل شدن به اینترنت می گرده و همون دیگه باید بازی رو ببندی. گویا آزاد شدن لباسم به رفتن همون اکسترا کانتنشه که تو همون قسمت لباسا رو عوض میکنه نه خود بازی. البته اینطور که شنیدم. مخلص کلوم اینکه فعلا دسترسی به امکانات اضافه اش ناممکنه
    آره ! همونطور که گفتید آزاد شدن لباساش توی اکسترا کانته البته فقط واسه این بخش نه بخش های دیگه دسترسی هم به امکانات اضافش ممکنه فقط Mercenaries که باید کل بازیو تموم کنی تا بتونی بری توش

در آخر بگم که به نظرم محبوترین شخصت ها با توجه به این بازی به نظرم لیون و مخصوصا ایدا هستند من که با ایدا خیلی حال کردم مخصوصا اونجایی که لیون می گه شما دو تاتون مواظب باشید بر می گرده و با یه غرور خاصی می گه whach of for yourself
    اون بخشش که میگه Watch out for yourself با حال بود ولی با حال تر از اون اون جاییی که ایدا با ضربه Simmons میخوره زمین و بعدش لیون میاد کمکشو بعد از چند ثانیه ایدا پامیشه میگه I was just resting my eyes
    Last edited by ashil1234; 18-04-2013 at 01:58.

13. این کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

داداش دیگه چه ربطی به بازی داره ک پاکش کنم ؟ مشکل از استیم بود .. میشه کرک آپدیت هارو بریزی تو فایل بازی که دیگه بدون استیم بیاد..
    ولی یه کار کردم مشکل تا حدی بر طرف شد که پایین توضیح میدم

مطمئنم یه جایی اشتباه کردی خودت چیزی به نظرت مشکوک نمیرسه؟ نکنه کرک بازی رو توی استیم ریختی ؟ اصن Greenluma رو توی دوتاشون ریختی دیگه آره ؟

یا نکنه کرک آپدیت 1.03 رو هم ریختی ؟
    ولی نگران نباش فوقش چیزی شد از اول با تمامی توضیحات و آپدیتا بازی و استیم رو نصب میکنی

ولی من مطمئنم یه جا رو یه اشتباهی کردی چون که واسه من همه چیزش الآن درست کار میکنه
    نه بابا جایی رو اشتباه نکرده بودم.خود به خود اینجوری شد ..اون GreenLuma ام مگه نگفته بود فقط تو فایل استیم بریزیم ؟ من فقط اون تو ریختم اون فایل RE6.Steamworks.Fix-Royalgamer06 ام تو فولدر بازی ریختم.
    حالا من یه کاری کردم..بم گفتی قبل از شروع بازیو اینا از فولدر استیم بعد از اینکه آپدیت شد یه بک آپ بگیرم..حالا اون بک آپرو ریختم باز به جای اون فولد استیم درست شد..الان تنها اشکال اینه که کانکت نمیشه به استیم ولی میشه آفلاین مود کرد و بعد بازی کرد...!

15. این کاربر از Daniel-Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

من امروز تونستم بازی رو با کرک آنلاین تموم کنم خوشبختانه با کرک آنلاین مراحل مرسنریز کار میکنه
    میشه لینک سالم کرک آنلاین رو بدید...مرسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    این بازی خودش تاپیک حل مشکلات نصب و اجرا داره..خواهشا سوالاتون رو اونجا مطرح کنید ..نه توی این تاپیک.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ali_agha1981; 18-04-2013 at 10:44.

17. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

میشه لینک سالم کرک آنلاین رو بدید...مرسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    این بازی خودش تاپیک حل مشکلات نصب و اجرا داره..خواهشا سوالاتون رو اونجا مطرح کنید ..نه توی این تاپیک.
    از پست 986 استفاده کنید مشکلتون حل می شه من هم با راهنمایی و لینکی که دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادند استفاده کردم
    اینم لینک:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •