بفرما همینو میخواستید؟
حتما باید ادمینن رو از خواب بیدار میکردید با سر و صداتون
بابا چه فرقی میکنه حالا بیت و بایت
یه سرچ کنی میفهمی کدوم کدومه![]()
بلی
خیر
بفرما همینو میخواستید؟
حتما باید ادمینن رو از خواب بیدار میکردید با سر و صداتون
بابا چه فرقی میکنه حالا بیت و بایت
یه سرچ کنی میفهمی کدوم کدومه![]()
این بحث اشتراک یک به 10 رویای کاربراست گاهیحد اقل من یه مدتی بود برام . صحبت یه به سی و یک به چهل بود منطقه ما ، الان بهتر شده . [پارس آنلاین]
چه سرویسهایی هم میدن که بخواهیم سرش بحث کنیم و مخالفت و موافقت بکنیم . من سایتهای ای اس پی های دیگه نرفتم ولی واسه اندیشه سبز خزر گیلان که برید نوشته : با اینترنت پرسرعت بر عرصه اینترنت باقی بمانید !!!!!!!!!!!!!!!!! همین که نمیگن پرسرعت من وصل میشم به 220 ولت
اتفاقا یه بنده خدایی هم امروز به من همین حرفو زد اون میگفت برای شرکت ها (نمایندگی شرکت پارس) ابلاغیه زدن حداقل بین 10 نفر اشتراک بذارین من میگفتم نه حداکثر 10 نفر...![]()
من یه نامحدود گرفتم امروز به زور
اون دوست مون هم درست میگه کلی زور زدن که نبرم من با پررویی گرفتم
512
![]()
آپلودش واقعیه؟ ماکسیمم سرعت آپلود چنده؟
تهران؟
آپلودت واقعا همینه؟؟![]()
سلام
محدودیت حجمی براتون گذاشتن یا نه؟؟؟
بعدیش مگه شما سرویس 512 نگرفتین؟ خوب باید حداکثر 512 سرعت دانلود داشته باشین نه 1.5 مگابیت؟؟؟
یعنی پارس آنلاین عمدا سرعت ها رو بالاتر می بنده
شاید هم بخاطر تازگی طرح هستش یا نبودن دیگر افراد در اشتراک.
به هر حال باید ببینیم در این مدتی که این سرویس رو دارن سرعت چه تفاوتی می کنه.
ولی سرعت آپلودش ناامیدکنندست.ببینیم چی میشه.
یه تست هم بکنین یه فایل آپلود کنین ببینین چطوریه سرعتش..
Last edited by pcsoft; 25-09-2011 at 14:16.
این تکنیک این شرکت هاست برای درآمد بیشتر.همینکارو برای سرویس های محدود هم می کنن ولی فکر کنم برای سرویس های نامحدود دیر یا زود گندش در بیاد.بعدیش مگه شما سرویس 512 نگرفتین؟ خوب باید حداکثر 512 سرعت دانلود داشته باشین نه 1.5 مگابیت؟؟؟
یعنی پارس آنلاین عمدا سرعت ها رو بالاتر می بنده
به جای اینکه 512 رو بین 10 نفر share کنند.می تونن 2 مگابیت رو بین 40 نفر share کنند.اینا با این فرض که احتمال دانلود همزمان این افراد باهم خیلی کم هست و گندش در نمیاد(!)میان 2 مگابیتو فرضا بین 60 نفر share می کنند و سود قبلی رو جبران می کنن.
سرعت آپلودش خیلی هم بد نیست!!!اگه زیر 0.025 باشه حق شکایت داره!!ولی سرعت آپلودش ناامیدکنندست.ببینیم چی میشه.
یه تست هم بکنین یه فایل آپلود کنین ببینین چطوریه سرعتش..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)