تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 102 از 461 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

خیلی عذر میخوام ولی بهتر نیست که بحث آزمون رو تموم کنیم؟ دوستان صاحب نظر و رتبه های برتر فروم، بیشترشون نظرشون رو اعلام کردن. حتی Samba (رتبه ی 4 منطقه 3 ) هم شدیدا نظرش روی قلمچی بود. در ضمن اکثر دلایلی که اوردن هم منطقی هست.

(خود من وقتی میبینم اکثریت بچه ها با من مخالفن، سعی میکنم دیگه نظرم رو پیش خودم نگه دارم و مطرحش نکنم. نه اینکه (مثل بعضی دوستان) دائم مخالفتم رو اعلام کنم. مخصوصا اینکه هیچ دلیل قانع کننده ای هم نداشته باشم.)

در کل اگه صحبت های دوستان رو جمع بندی کنیم، به این نتیجه میرسیم:

بعضی آزمون های آزمایشی شبیه به هم عمل میکنن و برنامه های مشابهی دارن و این خیلی مهم نیست که دقیقا فلان آزمون رو شرکت کنیم. و با این وضع با هر آزمونی میشه موفق شد. در ضمن آزمون های هر موسسه ای، یک یا چند برتری نسبت به آزمون های دیگه داره. در کل با در نظر گرفتن تمام شرایط، بین آزمون های مختلف، آزمون قلمچی میتونه آزمون آزمایشی خوب و مفیدتری برای همه ی بچه ها در هر سطحی باشه. به شرطی که شیوه ی آزمون دادن و بررسی آزمون و ... رو به نحو احسن انجام بدیم. بچه هایی که رتبه های خوب میخوان (مثلا زیر 2000 )، میتونن سوالات آزمون های گزینه 2 و گاج رو گیر بیارن و برای مرور و جمع بندی استفاده کنن و آزمون های جامع این موسسات رو هم شرکت کنن.
    کاملا درسته.
    اینو اضافه می کنم که :
    هر کس بهتون گفت (طراح فلان کتاب یا آزمون طراح کنکوره) بدونین داره دروغ میگه احتمالا از روی نادونی.
    مهمترین چیزی که آزمون برای شما داره:
    1. آمادگی فیزیکی و روانی سر جلسه
    2.برنامه ریزی
    پس زیاد فرقی نمی کنه کدوم موسسه برین.
    قلمچی رقابتش شدیدتر از بقیس.

2. 4 کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جل الخالق!بالاخره دوستان تکلیف مارو روشن کنیدقلمچی یا سنجش!؟قلمچی؟میگن گزینه 2 از همش بهتره منظور سوالاتش!به نظرم سطح سوالات خیلی ارزشش بیشتره مگر نه!؟قلمچی هم خوبه انصافا من تعریفش رو شنیدم اما گزینه 2 انتخاب من هست.شاید ازمون ملاک هست ولی خود اطرافیان که با رتبه های خوب قبول شدن هیچ ازمونی شرکت نکردن!نمی دونم بلاتکلیفمفقط گزینه 2!بی برو برگشت!9 ماه و اندی برین و بریم بخونیم از پشیمونی تو جلسه کنکور منزجر خواهم بود و هستم!!شما چطور؟!خود کرده را تدبیر نیست پادگان میریم ثبت نام می کنیم

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

خیلی عذر میخوام ولی بهتر نیست که بحث آزمون رو تموم کنیم؟ دوستان صاحب نظر و رتبه های برتر فروم، بیشترشون نظرشون رو اعلام کردن. حتی Samba (رتبه ی 4 منطقه 3 ) هم شدیدا نظرش روی قلمچی بود. در ضمن اکثر دلایلی که اوردن هم منطقی هست.
    نميشه واسه هر كسي يه جور نسخه پيچيد عزيز من
    هر كسي بايد با توجه به وضعيت خودش بهترين آزمونو بسنجه!
    من نظر يه مشاورو مينويسم كه كاملا بهش اعتقاد دارم ، ديگه بقيش با خودتون..

خوب همون طور که میدونید رفتن به یک کنکور آزمایشی یکی از ارکان فرآیند کنکور به حساب میاد . کنکور آزمایشی باعث میشه تا فرد بتونه به حرکت خودش جهت بده و طبق بودجه بندی هایی خاص و استاندارد خودش رو در مقاطع مختلف زمانی ارزیابی کنه . کنکور آزمایشی تا حدی استرس سرعت مطالعه و ترتیب خواندن مباحث رو کاهش میده و باعث میشه که فرد بتونه با در نظر گرفتن شرایط خود که برای هر فرد خاص است ، برای خود برنامه ریزی های کوتاه مدت انجام بده . کنکورآزمایشی انقدر حسن داره که اگه بخوایم در مورد اون صحبت کنیم خارج از حوصله شما عزیزان است . پس پیشنهاد میشه که حتما در یک کنکور آزمایشی شرکت کنید . از پیش رفتن و شرکت در چند کنکور آزمایشی به طور همزمان خودداری کنید ولی میتوانید در صورت تمایل سوال های کنکور آزمایشی خود را با دوست دیگری عوض کنید تا هردو دو تیپ سوال داشته باشید . شرکت در آزمون های آزمایشی برای شما شرایطی رو محیا میکنه تا بتونید مسیر خود را هر چند هفته یکبار بازبینی و اصلاح کنید و از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنید . از توهم این مسئله که خودم در کنکور آزمایشی شرکت نمی کنم ولی سوالات رو از دوستم میگیرم و در خانه میزنم هم بیرون بیایید . اگر برای شما شرایط مالی محیا است صد در صد بهتر است که خود حضوری در آن شرکت داشته باشید . و اما ویژگی های یک آزمون خوب . این ویژگی ها شامل : تعداد آزمون . نحوه برنامه ریزی و بودجه بندی . کیفیت سوالات . جامعه ی آماری . نحوه پشتیبانی و خدمات آزمون . تجربه موسسه ارائه دهنده آزمون . هر کدام از این فاکتورها به خودی خود مهم هستند و باید گفت متاسفانه ما در حال حاضر در کشور هیچ کنکور آزمایشی رو نداریم که دارای امتیاز قابل قبولی در همه این زمینه ها توامان باشند ؛ پس به ناچار نقد روی چند آزمون رو انجام میدهیم تا به نتیجه برسیم . آزمون آزمایشی موسسه گزینه دو : آزمونی با سابقه خوب . ارائه خدمات مشاوره ای خوب . جامعه آماری خوب . کیفیت سوالات عالی . بودجه بندی و برنامه ریزی و تعداد آزمون متوسط . آزمون آزمایشی قلم چی : آزمونی با سابقه عالی . ارائه خدمات مشاوره ای خوب . جامعه آماری عالی . کیفیت سوالات خوب . بودجه بندی و برنامه ریزی و تعداد آزمون ها خوب . آزمون آزمایشی گاج : در تمامی موارد متوسط . در مورد گاج بگویم علی رغم داشتن انتشارات قوی و در بورس بودن کتب کنکور موسسه به خصوص در دروس عمومی تا قبل از ورود انتشارات خیلی سبز به بازار ، گاج هنوز نتوانسته است که اعتماد داوطالب را به خود تا حد زیادی در مورد آزمون های سراسری خود جلب کند . به قول مشاوران ، گاج در حال سپری کردن دوران آزمون و خطای خود در نحوه برگذاری کنکور آزمایشی است . ولی در مورد گزینه دو و قلم چی . دو رقیب نام آشنا . پیشنهاد می کنم که با توجه به زمان مورد نیاز خود برای دادن آزمون و نیز میزان تعهد خود در درس خواندن یکی از آزمون ها را انتخاب کنید . اگر پیش دانشگاهی هستید و فرصت کافی برای درس خواندن ندارید و به دلایل مختلف زمان برای شما خیلی مهم است و در عین حال فاصله 3 هفته ای آزمون ها مانع حرکت و انگیزه شما نمی شود و شما کار خود را به نحو احسن انجام می دهید و دنبال تست های خاص و چالش برانگیز کنکور هستید ، گزینه دو برای شما موسسه خوبی است . اگر فارغ التحصيل هستید و زمان شما بازتر است و یا دنبال ارزیابی مستمر خود هستید و مدام دچار آشفتگی ذهنی می شويد که بی برنامه گی علت اصلی آن است . اگر از فراموش کردن مطالب می ترسيد و دنبال محک خود در بین سیر کثیری از داوطلبان هستید آزمون قلم چی گزینه مناسبی برای شماست . قلم چی و گزینه دو هر دو خوب هستند ولی با اختلافاتی قلم چی سرآمد تر است . البته نا گفته نماند برنامه ریزی قلم چی در تابستان خوب نیست و الان چند سالی است که در شیوه بودجه بندی درسی و مبحثی در کانون تییراتی ایجاد می شود که هنوز نتوانسته است که عیوب خود را به مهم ترین آنها بودجه بندی کند و ترتیب فصل به فصل آزمون هاست را برطرف کند . پیشنهاد من شرکت در طرح تابستانی گزینه دو و شرکت در آزمون های این موسسه است و با شروع سال تحصیلی ، و به قول معروف استارت از صفر و شروع رسمی قلم چی ، شرکت در آزمون های قلم چی هست . البته شرکت در آزمون های تابستانی کانون و یا طول سال گزینه دو هم بد نیست و با توجه به تیپ شخصیتی هر فرد می تواند برای او مفید باشد . در مورد آزمون های 8 مرحله ای سازمان سنجش هم باید گفت به علت هزینه پایین نسبت به دیگر آزمو ها و سوالات استاندارد به خصوص در دروس عمومی این آزمون نیز خوب است و فقط عیب بزرگ آن بودجه بندی جهشی آن و تعداد بسیار کم آزمون های مرحله ای است که فرد در صورت جا ماندن از یک برنامه آزمون تا آخر یک نقصان را با خود به دوش می کشد . اگر سوالات این آزمون به دستتان رسید خوب است که پاسخ دهید و خود را محک بزنيد .

5. 3 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

الإمام عليّ عليه السلام اِنَّ رَأيَكَ لا يَتَّسِعُ لِكُلِّ شَئٍ فَفَرِّغْهُ لِلْمُهِمَّ.

امام عـلى عليه‏السلام فرمود: فكر تو گنجايش هر چيز را ندارد، پس آن را براى آنچه «مهم» است، فارغ گردان.

:اينكه چه بايد خواند، چه بايد آموخت، چه بايد كرد؟ نيازمند گزينش براساس «اولويت»، «ضرورت» و «نياز» است.
    :ظرفيت فكر و ذهن ما محدود است.
    :دامنه آموختنى ‏ها و خواندني ها، كتب و علوم و... نيز بسيار گسترده است. چاره‏ اى جز «برخوردگزينشى» نيست.
    :وقتى نمى‏ رسيم همه كتاب ها و نشريّات را بخوانيم، مفيدترين‏ ها و لازم‏ترين‏ ها را بخوانيم.
    :اگر ذهن خود را از «معلومات غير مفيد»، پر كنيم، جايى براى علوم ضرورى باقى نمى‏ ماند.
    :در اين زمينه، بايد از صاحبنظران هر رشته و فن نظر خواست و از تجربه و دانش آنان سود جست.
    :آيا همه آنچه را در پى فراگرفتن آنيد، لازم و با اهميت و مورد نياز شما و مفيد براى زندگى‏ تان است؟
    :مبادا بعدا غصه بخوريد كه چرا با مطالب كم اهميت يا بى‏ خاصيت، ذهن خود را پر كرده ‏ايد!...
    Last edited by esilovexp; 16-09-2011 at 11:15.

7. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

سلام به بروبکس 91....
    باز هم مهر نزدیک شد و باز هم بحث و درگیری های لفظی درباره ی کنکور های آزمایشی....پارسال هم همین بحثا بود....
    بنده برای کنکور 89 گزینه رفتم و برای 90 به کانون.... در مجموع از کانون راضی هستم... بنده به عنوان یک دانش آموز ضعیف با کتبی سوم 12.22 با درس خوندن به روش و برنامه گزینه و اعتماد به جزوات و... تو 89 رتبم شد 24 هزار و 90 با برنامه ریزی کانون شد 4 هزار .... کانون تو بعضی چیزا مثل ثبتنام و.. ملت رو تیغ میزنه لی به نظر من ارزشش رو داره...

9. 4 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.من عضو جدیدم و وقتی دیدن تاپیک شما چه قدر درباره ی کنکور فعاله گفتم عضو شم
    منم امسال کنکوریم.رشته ی ریاضی هم هستم.ببخشید که پستم خیلی ربطی به پست های بالا نداره
    می خواستم نظرتون رو در این مورد بدونم که به نظرتون میسرفه که من یه روز در هفته از کرج برم تهران آموزشگاه هدف و تو کلاس های فیزیک عربشاهی و دیفرانسیل مجید رضوی شرکت کنم؟

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

لیست متداول ترین عوامل ایجاد علاقه و انگیزه و روحیه در انسان ها:
    1) شناخت و بصیرت: انسان ها به هر میزان شناخت و درک بیشتر از خود و دنیای خود پیدا می کنن انگیزه های متنوع تر و بیشتری را تجربه خواهن نمود.
    2) ارتباطات: یک راهکار عالی که بشود در شرایط گوناگون به انگیزه های جدید و تازه دست یافت داشتن ارتباطات قوی می باشد به خصوص با افراد سرشناس و خوش فکر و موفق در زندگی
    3) عالی بودن: اساسا انسان به هر میزان که تجربه بیشتری در عالی بودن در کارهای مختلف را داشته باشد از این رو میل و علاقه و انگیزه بیشتری هم دارد که این عالی بودن را بیشتر تجربه کند
    4) عاشقیت: این یکی که فوق العاده است. فقط کافی است که شما عاشق شده باشید. آن هم یک عشق پاک و زیبا که منبع فوق العاده ای است از انگیزه و روحیه و انرژی که شاید به هیچ شکل دیگر نشود آن را یافت!!!
    5) تماشای فیلم های خوب: یک راهکار عالی برای آشنا شدن با افکار و فرهنگ های مختلف سرتاسر دنیا همین تماشای فیلم های خوب و برتر می باشد که به شما ایده های جدید و ناب میدهد تا بتوانید بهتر فکر کنید و ذهن سازمان یافته تر داشته باشید و این شکلی انگیزه های تمیز تری هم خواهین داشت.
    6) تفریح: این یکی را که دیگه همه خوب میدونن. شما هرچه عشق و حال بیشتری توی زندگیتون داشته باشین این طوری همه جوره و در همه حال علاقه و انگیزه و روحیه برای انواع کارها و برنامه ها را خواهین داشت.
    7) نظم: یک راهکار عالی و هوشمندانه که به انسان در شرایط گوناگون انگیزه برای بهتر بودن را میدهد همین داشتن نظم می باشد که حداقل آن در قالب نظم در افکار, نظم در انجام کارها و حتی نظم در محیط اطرافمان خلاصه میشود.
    8) هدف روشن و مشخص: به هر میزان که ما انسان ها در طول مسیر زندگیمان هدف های روشن تر و مشخص تری داشته باشین مسلم هستش که با میل و علاقه و انگیزه و روحیات قوی تر به زندگی خود ادامه میدهیم. یعنی شاید یکی بیاد که بگوید که من میدونم در زندگیم چی میخوام و به دنبال چه هستم! ولی اگر بتونید ذهنش را بخوانید خواهید دید که آنچه که آن شخص به عنوان خواسته در ذهنش می بیند کم رنگ و دارای Opacity بالا می باشد و آنچه که باید برایش تجسم حقیقی باشد نیست!
    9) موفقیت های بیشتر: در واقع این همان عالی بودن هستش که چون خییییییلی دیگه حالت برجسته و علنی پیدا می کند اسمش را میزارن موفقیت و به هر میزان که ما انسان ها در زندگی موفقیت های بیشتری در زندگی داشته باشین این طوری با قدرت و سرعت بیشتری برای دستیابی به موفقیت های بیشتر تلاش خواهیم نمود.
    10) اسلام: این یکی را دیگه باید خودتان دربارش فکر کنید. فقط همین را گفته باشم که به هر میزان درک و شناخت هریک از انسان ها از اسلام بیشتر باشد دارای انگیزه های قوی تر و روحیات و نشاط بیشتری می باشن و البته درک هرچه درست تر این مساله به درک هرچه بهتر انسان از اسلام مرتبط می باشد.
    1
    11) پول: این یکی را که دیگه همه ی شما ها خیییییییییییلی خوب میشناسین که چه داشتنش و چه خواستنش و چه حتی فکر کردن بهش به هریک از انسان ها کلی انگیزه و انرژی میدهد که سخت ترین کارهای دنیا را با قدرت انجام بدهن
    Last edited by esilovexp; 16-09-2011 at 12:43.

12. 2 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

برا کنکوری های 91،از ما که گذشت....:

چکونه نفر اول کنکور شدم

رتبه اول کنکور هنر امسال دختری است بنام "یاسمن فرازان". او متولد 1372 است، در هنرستان رشته گرافیک خوانده و سال آخر ( پیش دانشگاهی) را هم غیر حضوری در خانه به اتمام رسانده است. او تصمیم دارد در دانشگاه دو رشته بخواهد سینمای دانشگاه هنر را قبول شده و طراحی صنعتی و گرافیک را هم انتخاب کرده است.

یاسمن فرازان در گفتگو با خبرگزاری برنا از تجربه و دغدغه هایش می گوید:

کنکور هنر سخت بود؟
    برای یک هنرستانی قبول شدن به عنوان رتبه یک واقعا سخت است؛چون یکسری از درس های عمومی را ما نمی خواندیم، اما در کنکور از آن درس ها سوال می آمد بنابراین باید روی آن درس ها هم اشراف داشته باشیم مثل زبان فارسی 3 عربی 3 و... در نظر بگیرید هم این درس ها را یک هنرستانی برای کنکور بخواند و هم درس های خودش را با تمام درس های عملی.

به اول شدن فکر می کردید؟
    از اول فکر می کردم که رتبه خوبی بگیرم اما وسط سال کمی ناامید شدم، اما وقتی در آزمون های سنجش،اول می شدم. باز هم امیدوار شدم چون توی این آزمون ها معمولا همه شرکت می کنند و نمونه آماری خیلی خوبی است

وقتی خبردار شدی که رتبه یک را کسب کردی چه احساسی داشتید؟
    می دانستم که جواب کنکور در اواسط مرداد ماه اعلام می شود و شنیده بودم قبل از اعلام تمامی نتایج رتبه نفرات برتر کنکور به صورت تلفنی به آنها خبر می دهند به همین دلیل در این خیلی نگران بودم بعضی اوقات فکر می کردم نتایج این نفرات اعلام شده و من جزء آنها نبودم. اما وقتی زنگ زدند اول با مادرم صحبت کردند و یواش یواش به خودم خبر دادند. واقعا خوشحال شدم.

چند ساعت در هفته درس می خواندید؟
    فقط در یک موسسه کنکور شرکت کردم و آزمون هم می دادم در خانه هم بصورت فردی روزی 8 تا 10 ساعت در روز درس می خواندم البته گاهی به 12 یا 13 ساعت هم می‌رسید.

مادر و پدرت تشویقت می کردند که این رشته را بخوانید؟
    از اول به من می گفتند که دنبال علاقه‌مندی ات برو ولی فکر نمی کردند که هنر را انتخاب کنم. وقتی دیدند که در این رشته موفق هستم خودشان هم از من حمایت می کردند و تشویقم می کردند

نظرتات راجع به خبر برنا در خصوص تبلیغ کنکوری ها برای موسسات مختلف چیست؟
    خیلی اغراق شده بود و واقعی نبود یک برداشت خیلی کلی و شخصی بنظرم اصلا کنکوری ها اینطوری نیستند.

اگر یک موسسه پیشنهاد بدهد که برایشان تبلیغ کنید واکنشتان چیست؟
    به من پیشنهاد نشده است که کار تبلیغی برایشان انجام دهم اما به گوشم رسیده که یک موسسه دیگر گفته که رتبه یک کنکور هنر از موسسه ما بوده است یکجورایی سوء استفاده از اسمم شده است. ولی اگر یک روز این پیشنهاد بشود من حاضر نیستم که این کار را انجام بدهم چون به نظرم گول زدن افرادی است که می خواهند کنکور بدهند.

نفر اول کنکور چه توصیه ای به کنکورهای هنر 91 دارد؟
    اول برنامه ریزی داشته باشند و درس خواندن را با ساعت کم شروع کنند و هر روز سعی کنند درس های متنوع را بخواهد. استراحت هم فراموش نشود. بنظرم هنرستانی ها هم می توانند رتبه خوبی در کنکور سراسری بدست بیاورند فقط باید خودشان را باور داشته باشند و به خدا توکل کنند.

14. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

سلام.من عضو جدیدم و وقتی دیدن تاپیک شما چه قدر درباره ی کنکور فعاله گفتم عضو شم
    منم امسال کنکوریم.رشته ی ریاضی هم هستم.ببخشید که پستم خیلی ربطی به پست های بالا نداره
    می خواستم نظرتون رو در این مورد بدونم که به نظرتون میسرفه که من یه روز در هفته از کرج برم تهران آموزشگاه هدف و تو کلاس های فیزیک عربشاهی و دیفرانسیل مجید رضوی شرکت کنم؟
    نه عزيز من ،‌آخه چه كاريه؟
    تو اگه همون وقت رفت و آمودتو بشيني بدرسي 200% درصد بازدش بيشتره!
    اين همه آدم شركت ميكنن تو اين كلاسا فك كردي همشون درصد بالا ميارن تو اون درس؟
    فقط و فقط به تلاشه خودت بستگي داره و بس!!!
    باز با خودته ها!

16. 3 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من نمیدونم چطور باید ادبیات بخونم؟؟کتابایی مثل ژرف اندیشان و خیلی سبزو بخونم یا مثلا تک تک مبحثا مثل ارایه و قرابت و تاریخ ادبیاتو از رو کلک معلم بخونم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •