خیلی عذر میخوام ولی بهتر نیست که بحث آزمون رو تموم کنیم؟ دوستان صاحب نظر و رتبه های برتر فروم، بیشترشون نظرشون رو اعلام کردن. حتی Samba (رتبه ی 4 منطقه 3 ) هم شدیدا نظرش روی قلمچی بود. در ضمن اکثر دلایلی که اوردن هم منطقی هست.
(خود من وقتی میبینم اکثریت بچه ها با من مخالفن، سعی میکنم دیگه نظرم رو پیش خودم نگه دارم و مطرحش نکنم. نه اینکه (مثل بعضی دوستان) دائم مخالفتم رو اعلام کنم. مخصوصا اینکه هیچ دلیل قانع کننده ای هم نداشته باشم.)
در کل اگه صحبت های دوستان رو جمع بندی کنیم، به این نتیجه میرسیم:
بعضی آزمون های آزمایشی شبیه به هم عمل میکنن و برنامه های مشابهی دارن و این خیلی مهم نیست که دقیقا فلان آزمون رو شرکت کنیم. و با این وضع با هر آزمونی میشه موفق شد. در ضمن آزمون های هر موسسه ای، یک یا چند برتری نسبت به آزمون های دیگه داره. در کل با در نظر گرفتن تمام شرایط، بین آزمون های مختلف، آزمون قلمچی میتونه آزمون آزمایشی خوب و مفیدتری برای همه ی بچه ها در هر سطحی باشه. به شرطی که شیوه ی آزمون دادن و بررسی آزمون و ... رو به نحو احسن انجام بدیم. بچه هایی که رتبه های خوب میخوان (مثلا زیر 2000 )، میتونن سوالات آزمون های گزینه 2 و گاج رو گیر بیارن و برای مرور و جمع بندی استفاده کنن و آزمون های جامع این موسسات رو هم شرکت کنن.