تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 113 اولاول ... 252929899100101102103104105106112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مصاحبه همش کشکه!دو چیز تو الویت اوله یکی رتبه و ترازت توی سراسری +وضعیت مالیت! 98% مصاحبه هم واسه اینه که ببینن توانایی مالی داری یا نه مابقی تشریفاته!تازگی ها هم شنیدم که از ظرفیت پذیرش دانشجوهای دولتی سراسری کم می کنن و به بین الملل و آزاد اضافه! خب چقدر هم دلشون بخواد که ما توی بین الملل قبول بشیم! وگرنه بچه ها یه سالم میشینن از سراسری بدون پول قبول میشن!یا من خودم میرم ترکیه واسه دانشگاهای اونجا پولمو خرج می کنم!
    منم موافقم.منم میرم مجارستان.

داره خودمونی میشه saraatanhaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاحبه همش کشکه!دو چیز تو الویت اوله یکی رتبه و ترازت توی سراسری +وضعیت مالیت! 98% مصاحبه هم واسه اینه که ببینن توانایی مالی داری یا نه مابقی تشریفاته!تازگی ها هم شنیدم که از ظرفیت پذیرش دانشجوهای دولتی سراسری کم می کنن و به بین الملل و آزاد اضافه! خب چقدر هم دلشون بخواد که ما توی بین الملل قبول بشیم! وگرنه بچه ها یه سالم میشینن از سراسری بدون پول قبول میشن!یا من خودم میرم ترکیه واسه دانشگاهای اونجا پولمو خرج می کنم!
    خوب اخه اینجوری باشه خبره مرگشون دگ تراز پایینارو چذا اعلام میکنن اخه؟!

3. این کاربر از saraatanhaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    به نظر من ارزیابیه بچه ها تنها با1 امتحان 4ساعته درست نیس 1کف ترازو 11-12سال تلاش 1کف 4ساعت!!!!من نمیگم اونی که کنکورش عالیه معدلش نه چندان حقی نداره نخیر فقط میگم حداقل برای عدالت باس هردو کنار هم سنجیده شن البته به1 اندازه.....اگه بین مللم به رتبه حساس باشه پس چرا ریزنمرات و مدارکمونو میخوان!!!من که سر در نمیارم
    به امید اصلاح نظام آموزشی....کلا به امید اصلاح کشور عزیزم

5. این کاربر از selda.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    به نظر من ارزیابیه بچه ها تنها با1 امتحان 4ساعته درست نیس 1کف ترازو 11-12سال تلاش 1کف 4ساعت!!!!من نمیگم اونی که کنکورش عالیه معدلش نه چندان حقی نداره نخیر فقط میگم حداقل برای عدالت باس هردو کنار هم سنجیده شن البته به1 اندازه.....اگه بین مللم به رتبه حساس باشه پس چرا ریزنمرات و مدارکمونو میخوان!!!من که سر در نمیارم
    شدیدا با شما موافقم. البته در مورد اصلاح نظام اموزشی فکر کنم 100 سال زمان لازم داشته باشیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    are ama vagghean chera madarek tahilio mikhan!!khob age gharar nis ghabul shim marraz daran esmamuno elam miknan????????v

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من که رفتم مصاحبه واسه هر مرحله یه نمره میذاشتن مثلا ازم کامپیوتر پرسید بعد روی کاغذ ارزیابیم یه نمره گذاشت...واسه وضعیت مالیت یه نمره...واسه زبانت یه نمره...واسه رتبه کنکور و معدل کتبیت یه نمره و... من نگفتم اصلا تاثیر ندارن ,دارن ولی خیلی کم...تا حالا کسی رو با وضعیت مالی و رتبه خوب به خاطر احکام ضعیف و نداشتن مدرک زبان و بلد نبودن کامپیوتر رد نکردن! اونجا رییس دانشگاه ارس گفت این سال 1000 نفر این دانشگاه پذیرش داده ولی حدود 180 نفر قبول نهایی میشن...اون طرف هم کسی که مدارکو کنترل می کرد شخصا خودش به من گفت خوابگاه رزرو کردی؟منم گفتم هنوز مشخص نیست حالا کو تا بهمن!بعدش گفتش نگران نباش همتون قبولین ...همین که از مرحله اول قبول شدین 98% راهو اومدی! من نمی دونم حالا قراره چی بشه ولی کلا هرجای دنیا که بری وارد شدن به دانشگاه واسه هر رشته ای راحته!بعد دانشگاهه که سخت میشه...اگه پولدار هم باشی بین الملل ایران که سهله از هاروارد آمریکا هم می تونی مدرک بگیری! کلا چرا این همه بچه های بین الملل استرس دارن رو نمی تونم درک کنم!
    Last edited by paris_a1; 04-11-2013 at 19:46.

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که رفتم مصاحبه واسه هر مرحله یه نمره میذاشتن مثلا ازم کامپیوتر پرسید بعد روی کاغذ ارزیابیم یه نمره گذاشت...واسه وضعیت مالیت یه نمره...واسه زبانت یه نمره...واسه رتبه کنکور و معدل کتبیت یه نمره و... من نگفتم اصلا تاثیر ندارن ,دارن ولی خیلی کم...تا حالا کسی رو با وضعیت مالی و رتبه خوب به خاطر احکام ضعیف و نداشتن مدرک زبان و بلد نبودن کامپیوتر رد نکردن! اونجا رییس دانشگاه ارس گفت این سال 1000 نفر این دانشگاه پذیرش داده ولی حدود 180 نفر قبول نهایی میشن...اون طرف هم کسی که مدارکو کنترل می کرد شخصا خودش به من گفت خوابگاه رزرو کردی؟منم گفتم هنوز مشخص نیست حالا کو تا بهمن!بعدش گفتش نگران نباش همتون قبولین ...همین که از مرحله اول قبول شدین 98% راهو اومدی! من نمی دونم حالا قراره چی بشه ولی کلا هرجای دنیا که بری وارد شدن به دانشگاه واسه هر رشته ای راحته!بعد دانشگاهه که سخت میشه...اگه پولدار هم باشی بین الملل ایران که سهله از هاروارد آمریکا هم می تونی مدرک بگیری! کلا چرا این همه بچه های بین الملل استرس دارن رو نمی تونم درک کنم!
    آخه عزیزم فک کنم تو ترازت خوبه چون من ترازم 7600 از تهرانم ینی منطقه 1 حساب میشه و الان پزشکی زنجان اووردم و خیلی نگرانم! نگران نباشم؟

داره خودمونی میشه sha.gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آخه عزیزم فک کنم تو ترازت خوبه چون من ترازم 7600 از تهرانم ینی منطقه 1 حساب میشه و الان پزشکی زنجان اووردم و خیلی نگرانم! نگران نباشم؟
    سارایی من امروز زنگیدم دانشگاه بگو چی گفتن؟!
    میگن 200 نفر واسه مصاحبه ی دندون ثبت نام کردن! این که میشه 8 برابر!!!اینام ثبات شخصیت ندارنا! تازه یه برخورد نسبتا بدی هم داشتن, کم مونده بود دعوامون شه

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سارایی من امروز زنگیدم دانشگاه بگو چی گفتن؟!
    میگن 200 نفر واسه مصاحبه ی دندون ثبت نام کردن! این که میشه 8 برابر!!!اینام ثبات شخصیت ندارنا! تازه یه برخورد نسبتا بدی هم داشتن, کم مونده بود دعوامون شه
    ترکیدم از خنده بابا چرت گفته!! اون خندمم بابت تیکه اخرش بودا چون جدییدا اخلاق ندارن مسکه صداهامون شناسایی شده
    راستی خواستی بری دعوا بگو منم میام

داره خودمونی میشه sha.gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ترکیدم از خنده بابا چرت گفته!! اون خندمم بابت تیکه اخرش بودا چون جدییدا اخلاق ندارن مسکه صداهامون شناسایی شده
    راستی خواستی بری دعوا بگو منم میام
    اره منو شناخت!!!!!! توام زیاد زنگ میزنی؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •