منم موافقم.منم میرم مجارستان.![]()
منم موافقم.منم میرم مجارستان.![]()
خوب اخه اینجوری باشه خبره مرگشون دگ تراز پایینارو چذا اعلام میکنن اخه؟!![]()
سلام
به نظر من ارزیابیه بچه ها تنها با1 امتحان 4ساعته درست نیس 1کف ترازو 11-12سال تلاش 1کف 4ساعت!!!!من نمیگم اونی که کنکورش عالیه معدلش نه چندان حقی نداره نخیر فقط میگم حداقل برای عدالت باس هردو کنار هم سنجیده شن البته به1 اندازه.....
اگه بین مللم به رتبه حساس باشه پس چرا ریزنمرات و مدارکمونو میخوان!!!من که سر در نمیارم
به امید اصلاح نظام آموزشی....کلا به امید اصلاح کشور عزیزم![]()
شدیدا با شما موافقم. البته در مورد اصلاح نظام اموزشی فکر کنم 100 سال زمان لازم داشته باشیم.![]()
are ama vagghean chera madarek tahilio mikhan!!khob age gharar nis ghabul shim marraz daran esmamuno elam miknan????????v
من که رفتم مصاحبه واسه هر مرحله یه نمره میذاشتن مثلا ازم کامپیوتر پرسید بعد روی کاغذ ارزیابیم یه نمره گذاشت...واسه وضعیت مالیت یه نمره...واسه زبانت یه نمره...واسه رتبه کنکور و معدل کتبیت یه نمره و... من نگفتم اصلا تاثیر ندارن ,دارن ولی خیلی کم...تا حالا کسی رو با وضعیت مالی و رتبه خوب به خاطر احکام ضعیف و نداشتن مدرک زبان و بلد نبودن کامپیوتر رد نکردن! اونجا رییس دانشگاه ارس گفت این سال 1000 نفر این دانشگاه پذیرش داده ولی حدود 180 نفر قبول نهایی میشن...اون طرف هم کسی که مدارکو کنترل می کرد شخصا خودش به من گفت خوابگاه رزرو کردی؟منم گفتم هنوز مشخص نیست حالا کو تا بهمن!بعدش گفتش نگران نباش همتون قبولین ...همین که از مرحله اول قبول شدین 98% راهو اومدی! من نمی دونم حالا قراره چی بشه ولی کلا هرجای دنیا که بری وارد شدن به دانشگاه واسه هر رشته ای راحته!بعد دانشگاهه که سخت میشه...اگه پولدار هم باشی بین الملل ایران که سهله از هاروارد آمریکا هم می تونی مدرک بگیری! کلا چرا این همه بچه های بین الملل استرس دارن رو نمی تونم درک کنم!
Last edited by paris_a1; 04-11-2013 at 19:46.
آخه عزیزم فک کنم تو ترازت خوبه چون من ترازم 7600 از تهرانم ینی منطقه 1 حساب میشه و الان پزشکی زنجان اووردم و خیلی نگرانم! نگران نباشم؟![]()
سارایی من امروز زنگیدم دانشگاه بگو چی گفتن؟!
میگن 200 نفر واسه مصاحبه ی دندون ثبت نام کردن! این که میشه 8 برابر!!!اینام ثبات شخصیت ندارنا! تازه یه برخورد نسبتا بدی هم داشتن, کم مونده بود دعوامون شه
![]()
ترکیدم از خنده بابا چرت گفته!! اون خندمم بابت تیکه اخرش بودا چون جدییدا اخلاق ندارن مسکه صداهامون شناسایی شده
![]()
راستی خواستی بری دعوا بگو منم میام![]()
اره منو شناخت!!!!!!![]()
توام زیاد زنگ میزنی؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)