تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 186 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با وجود اینکه منچستر 8 تا گل به تیم محبوب من یعنی آرسنال زد اما از باخت وحشتناک این تیم مقابل سیتی خیلی ناراحت شدم.
    آخه این چه وضع بازی کردنه این منچستر زمین تا آسمان فرق داشت با اون منچستری که ما سراغ داشتیم! پیش بینی من برای این بازی مساوی بود اما شیاطین سرخ در مقابل تیم بی هویت منچسترسیتی مثل یه تیم رده پایینی ظاهر شدن!

6 تا گل خوردن از رقیب دیرینه اونم تو ورزشگاه اولدترافورد فاجعه است!

اصلا نمیدونم چرا بازیکنان این تیم تا این حد بی انگیزه بودن و مثل همیشه برای برد بازی نمیکردن. باید قبول کرد که منچسترسیتی نسبت به سال های گذشته خیلی قوی تر شده و انصافا حتی روی نیمکت هم بازیکن های بزرگی داره.

به نظر من بعضی از اتفاقات تلخ تو فوتبال رو میشه به فال نیک گرفت و شاید همین باخت باعث بشه بازیکنان یونایتد یه مقدار به خودشون بیان و تو بازی های بعدی با قدرت بیشتری ظاهر بشن به عنوان مثال اگه آرسنال اول فصل 8 تا گل از یونایتد نمیخورد صد در صد اون خریدها رو انجام نمیداد و الان معلوم نبود چه حال و روزی داشتیم!

انتظار دارم طرفداران یونایتد یه مقدار صبور باشن تا پایان فصل زمان زیادی مونده و احتمال داره صدر جدول باز هم تغییر کنه.

2. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

خیلی به توان خیلی افتضاح بودیم.
    شاید اگه این نتیجه جلوی یه تیم دیگه برامون رقم میخورد دردش کمتر بود اما وقتی جلوی تیمی مثل سیتی که هویتی نداره اینطور ببازی خیلی به آدم فشار میاد.
    اینقدر از هم پاشیده بودیم که ۳ تا گل آخر بازی خوردیم.
    امیدوارم فرگوسن هر چه زودتر تیم رو از این وضعیت خارج کنه.

4. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمبود یه هافبک بازی ساز خیلی خیلی حس میشه .

هنوز تو کفشم که چرا از اول هرناندز رو نزاشته بود تو بازی . و چرا نانی رو کشید بیرون .
    اول فصل نگران همچنین روزایی بودم . بعد از اون شروع رویایی یه افول باورنکردنی داریم . هفته قبل هم که با لیورپول مساوی کردیم . تو جام قهرمانان هم که اون طوری شروع کردیم . یاد فصل قبل می افتم که چلسی با اون شروع رویایی نتونست جام رو بگیره .
    از کل 13 بازیکنی که برای یونایتد بازی کردند 8 تا بازیکن جوون که قراره پخته بشن تو زمین بود . و حداکثر 2 فصل تو یونایتد بازی کردند . به عبارتی 61 % .
    اصلا نمیفهمم چی دارم میگم . اصلا حالم خوب نیست

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

دلیل این باخت کذایی رو فقط ایونز میدونم . هر چند بقیه هم خوب نبودن ... !
    و سیتی هم بسیار خوش شانس بود .
    من برد سیتی رو شانس نمیدونم . بلکه بازی خوبشون میدونم . فیل جونز یه اشتباه بچه گانه کرد و اخراج شد و به این روز افتادیم . اگه این رو شانس سیتی میدونید اره سیتی شانس اورد .

6. 4 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

wow
    چه بازی ای بود...واقعا من یو در حد و اندازه ی خودش نبود!
    و من سیتی یه چیزی بیش از اندازه ی خودش بود....باورنکردنی بود.
    سیلوا عالی بازی کرد.
    هیچ کدوم از بازیکن های من یو خوب بازی نکردند...هیچکدوم.
    نمیدونم این بازی به نفع ما بود یا به ضرر !!!!!!!
    ولی به هر حال اگه ما بازیمون رو ببریم میریم 2م میشیم

8. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

من برد سیتی رو شانس نمیدونم . بلکه بازی خوبشون میدونم . فیل جونز یه اشتباه بچه گانه کرد و اخراج شد و به این روز افتادیم . اگه این رو شانس سیتی میدونید اره سیتی شانس اورد .
    اولا ایونز بود
    دوما یه نگاه ب گلهاشون بنداز ... !
    درسته بازی بد مدافعین ما بود اما هرچی توپ اومد به مسخره ترین شکل ممکن رفت تو گل ... !

10. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من دارم درست میبینم؟کسی اشتباهی تایپ نکرده؟چرا اخه؟مگه چه طور بوده؟؟یکی کامل توضیح بده.کارت قرمز درست بوده؟این یعنی چی؟؟؟؟؟؟

12. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

6 تا اونم توی خانه .
    فقط می تونم بگم متاسفم
    اون روزی که حنجره مون رو پاره میکنیم که احتیاج به خرید بازیکن بزرگ داریم ، یه عده میان میگن فرگی بلده چیکار کنه ، فرگی اشتباه نمیکنه و ... . اینم نتیجش !
    اون داوید سیلوایی که امروز یه تنه کل تیم رو حریف بود همونیه که چند سال پیش برای خریدش یونایتد باید یکم سر کیسه رو شل میکرد ، هیچوقت یادم نمیره اون همه سر و صدا که سر اومدن سیلوا و ویا به منچستر شد .
    هم سیلوا و هم ویا با بازیهای خوبشون جلوی منچستر به این تیم گل زدند و درخشیدن .
    منتظر اون زمانی هستم که اسنایدرم تو یه بازی منچستر - اینتر جلومون در بیاد .
    واقعا حیف از این بازیکنایی که می تونستن الآن توی منچستر یونایتد بدرخشن ، حیف

14. 7 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من با میلاد موافقم... اخراج اوانز بیشترین تاثیر رو داشت... واقعا اگه اوانز خطا نمی کرد و بازی 2-0 می شد، ما شیش تا می خوردیم..؟! دقت کنید 5 گل تو ده نفره شدنمون بود... تعویض سر الکس هم واقعا بد بود... جونز باید میومد جا ولبک... واقعا ساف پیش خودش فکر کرده بود کم کردن هافبک و وینکر و آوردن مدافع و مهاجم میتونه سه گل رو جبران کنه؟! اصل ضربه رو ما به نظرم فرمیشن تیم خوردیم.. بعد بازی فصل پیش با ستیم که تو سمی فاینال اف ای کاپ به سیتی 1-0 باختیم گفتم (جالبه اونجا هم اسکولزی اخراج شد) که مقابل تیمی که هافبکاش قوی اند باید 5 هافبکه بازی کرد... واقعا چه ایرادی داره ما تو OT با 5 هافبک بازی کنیم.. تو بازی با لیورپول که جونز هم از ابتدای بازی ملحق شده بود به هافبک ها و با فلچ هافبک دفاعی های تیم بودن چه اتفاقی افتاد؟!
    +
    ریتینگ سایت گل هم اوانز رو ضعیف ترین بازیکن انتخاب کردش...

16. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دارم درست میبینم؟کسی اشتباهی تایپ نکرده؟چرا اخه؟مگه چه طور بوده؟؟یکی کامل توضیح بده.کارت قرمز درست بوده؟این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    چشات هیچ ایرادی نداره . 6 تا خوردیم . کارت قرمز هم درست بوده .

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

منم قبول دارم که مقصر اصلی باختمون ایونز بود

18. 3 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تو تاپیک ارسنال نوشتم:
    خیلی عجیب بود من داشتم بازی ارسنال رو می دیدم زیرنویس کرد من یو 1 -0 عقبه چند دقیقه بعد نوشت 3-0 عقبه ! زدم شبکه 3 دیدم اشتباه نمیدیدم ...
    بعد اخرهای بازی باز زیرنویس رو دیم نوشته بود 5-1 عقبه یک لحظه زدم شبکه 3 دیدم همون لحظه گل 6 رو هم خوردند ...!
    بعد از اون برد 8 گل مقابل ما حالا به سیتی 6 تا خوردید ...به نظر می رسه یونایتد وضعیت بدی پیدا کرده..
    ولی چه تیمی شده سیتی ... خیلی بده که با پول دارن هر کاری می خوان می کنن .
    پ ن :
    امروز یونایتد ... دیشب هم مثل اینکه بارسا فرم بدی داشته .. متاسفانه هیچ کدوم بازی رو ندیدم ... اینجور بازی ها رو باید بیش از یک بار دید تا بفهمیم چه جوری این جور شده!

20. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •