سرعت من. ساعت 18:11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من. ساعت 18:11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان مخابرات نامحدود نمیده؟
من مسیر سیم تلفن که از جعبه تقسیم مخابرات تا جعبه تقسیم ساختمان کشیده شده را چک کردم و یک مشمل جدی دیدم و اون اینکه دقیقا کابل مخابرات و کابل برق کل ساختمان از یک نقطه رد شده من فکر کنم مشکل اصلی همین مورد باشه به نظر شما اگر با مخابرات تماس بگیرم اونها میان مسیر کابل رو عوض کنند چون مربوط به سیکشی خارج ساختمان میشه
و تا دیروز با همین نویز زیاد مشکل نداشتم ولی از امروز خیلی زیاد دی سی میشم![]()
سلام.
آقا این چه وضعیشه! یه بار غلط کردیم و مخابرات گرفتیم! به جان خودم به *وه خوردن راضی شدم!
اعتراض هم که میکنی، هیچ غلطی نمیکننبابا اولش خیلی خوب بود(تقریبا یه ماه پیش) ولی الآن....
![]()
من بعثت دارم دانلود روزانش خوبه میانگین 120 میگیره ولی شبانش واسه من افتضاحه!
یه سوال خیلی مهم دارم بچه ها!
من یه هفته ای از نامحدود به طرح بعثت پریدم
به شماره پشتیبانی زنگ میزنم میگه نویزتون بالاست و تلفن و اسپلیتر رو خارج و دوباره وصل کنید! من چند بار اینکار رو کردم ولی هنوز هم نویز بالایی دارم و مشکلم هم نشد
روزها میانگین دانلودم طبیعی هستش ولی شبانه (از 12 تا 7 صبح) سرعتم افتضاح میشه!!
این اُفت سرعت دانلود به این نویز بستگی داره ؟؟!
پ.ن اینو بگم که از ساعت تقریبا 4 صبح به بعد سرعت دانلودم خیلی خوب میشه!![]()
Last edited by Iman-Emperatour; 29-01-2013 at 05:55.
سلام. آقا ایمان، واسه من هم دقیقا مثل شماست. روزانه خوب و شبانه 40 تا. فک کنم تمام طرح بعثتی ها اینجوری باشند. و از 4 صبح به بعد سرعت خوب میشه ولی مثل روزانه(120 تا) نمیشه!!و فک نکنم ربطی به نویز و.... داشته باشه.
من مودم رو بردم از سر خط چک کردم دقیقا نویز همون 12 بود همون چیزی که تو خونه بودش
دوستان هی میان اینجا میپرسن میگن بعثت چطوره میگیم اوضاعش افتضاحه دردسر زیاد داره مارو که میبینین بعثت داریم مجبوریم فیبر هستیم.باز میرن میگرن میان اینجا گلایه میکنن چرا اینطوره!!!
درسته مال هم همینطوریه . ولی ساعت 12 شب به بعد تا ساعت 3 صبح که سرعت ریده ماله بهترین کار اینکه از سرورهای ایرانی دانلود کرد. منم وقتی از سرور ایرانی دانلود میکنم سرعت میچسبه به حد آخرش یعنی 128 kb/s .
تا ساعت 2:30 هم اون دانلودهای دیگه ام رو که روی سرورهای خارجی هستند رو ادامه میدم. در کل زور بزنم شبی نهایتش 2 گیگ بیشتر دانلود ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)