تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 1805 اولاول ... 2529298991001011021031041051061121522026021102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

همچنان مخابرات نامحدود نمیده؟

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهترین کاری که باید بفهمی خط تلفن شما نویز شنیدنی نداره ؛گوشی رو باید برداری و هیچ صدای پارازیت و... نشنوی و دوم اگر مولتی متر داری بزن دو سر پریز تلفن باید ولتاژ در حالتی که هیچ تلفنی وصل نباشه بین 45 تا 56 ولت باشه
    خوب تا اینجا سیم کشی خونه ات سالمه ؛ ویک تذکر دیگه پریز تلفن که محافظ برق داره مدار محافظ برق رو از ش خارج کن مستقیم بهش وصل کن ؛ سوم اگر امکانش رو داری از سیم ورودی مخابرات که به منزل میاد از اونجا هم چک کن و وضعیت نویز رو داشته باش ؛این ها رو که انجام دادی نشد مشکل 100% از مخابرات هست .وباید سرعت پورت آپلود ودانلودت رو پایین بیارند تا نویز بهتر بشه
    باز هم محض یک نکته اگر قطعی و وصلی زیادی نداری باز هم خوب هست یا علی

من مسیر سیم تلفن که از جعبه تقسیم مخابرات تا جعبه تقسیم ساختمان کشیده شده را چک کردم و یک مشمل جدی دیدم و اون اینکه دقیقا کابل مخابرات و کابل برق کل ساختمان از یک نقطه رد شده من فکر کنم مشکل اصلی همین مورد باشه به نظر شما اگر با مخابرات تماس بگیرم اونها میان مسیر کابل رو عوض کنند چون مربوط به سیکشی خارج ساختمان میشه

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مسیر سیم تلفن که از جعبه تقسیم مخابرات تا جعبه تقسیم ساختمان کشیده شده را چک کردم و یک مشمل جدی دیدم و اون اینکه دقیقا کابل مخابرات و کابل برق کل ساختمان از یک نقطه رد شده من فکر کنم مشکل اصلی همین مورد باشه به نظر شما اگر با مخابرات تماس بگیرم اونها میان مسیر کابل رو عوض کنند چون مربوط به سیکشی خارج ساختمان میشه
    و تا دیروز با همین نویز زیاد مشکل نداشتم ولی از امروز خیلی زیاد دی سی میشم

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

سلام.
    آقا این چه وضعیشه! یه بار غلط کردیم و مخابرات گرفتیم! به جان خودم به *وه خوردن راضی شدم!

اعتراض هم که میکنی، هیچ غلطی نمیکنن بابا اولش خیلی خوب بود(تقریبا یه ماه پیش) ولی الآن....

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سلام
    دوستانی که طرح بعثت دارن دانلود شبانشون تو چه حدودی هست؟
    من خط تلفنم pcm هست و غیر از مخابرات از جای دیگه نمیتونم بگیرم!
    من بعثت دارم دانلود روزانش خوبه میانگین 120 میگیره ولی شبانش واسه من افتضاحه!

یه سوال خیلی مهم دارم بچه ها!
    من یه هفته ای از نامحدود به طرح بعثت پریدم

به شماره پشتیبانی زنگ میزنم میگه نویزتون بالاست و تلفن و اسپلیتر رو خارج و دوباره وصل کنید! من چند بار اینکار رو کردم ولی هنوز هم نویز بالایی دارم و مشکلم هم نشد
    روزها میانگین دانلودم طبیعی هستش ولی شبانه (از 12 تا 7 صبح) سرعتم افتضاح میشه!!

این اُفت سرعت دانلود به این نویز بستگی داره ؟؟!
    پ.ن اینو بگم که از ساعت تقریبا 4 صبح به بعد سرعت دانلودم خیلی خوب میشه!
    Last edited by Iman-Emperatour; 29-01-2013 at 05:55.

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

سلام. آقا ایمان، واسه من هم دقیقا مثل شماست. روزانه خوب و شبانه 40 تا. فک کنم تمام طرح بعثتی ها اینجوری باشند. و از 4 صبح به بعد سرعت خوب میشه ولی مثل روزانه(120 تا) نمیشه!! و فک نکنم ربطی به نویز و.... داشته باشه.

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهترین کاری که باید بفهمی خط تلفن شما نویز شنیدنی نداره ؛گوشی رو باید برداری و هیچ صدای پارازیت و... نشنوی و دوم اگر مولتی متر داری بزن دو سر پریز تلفن باید ولتاژ در حالتی که هیچ تلفنی وصل نباشه بین 45 تا 56 ولت باشه
    خوب تا اینجا سیم کشی خونه ات سالمه ؛ ویک تذکر دیگه پریز تلفن که محافظ برق داره مدار محافظ برق رو از ش خارج کن مستقیم بهش وصل کن ؛ سوم اگر امکانش رو داری از سیم ورودی مخابرات که به منزل میاد از اونجا هم چک کن و وضعیت نویز رو داشته باش ؛این ها رو که انجام دادی نشد مشکل 100% از مخابرات هست .وباید سرعت پورت آپلود ودانلودت رو پایین بیارند تا نویز بهتر بشه
    باز هم محض یک نکته اگر قطعی و وصلی زیادی نداری باز هم خوب هست یا علی
    من مودم رو بردم از سر خط چک کردم دقیقا نویز همون 12 بود همون چیزی که تو خونه بودش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان هی میان اینجا میپرسن میگن بعثت چطوره میگیم اوضاعش افتضاحه دردسر زیاد داره مارو که میبینین بعثت داریم مجبوریم فیبر هستیم.باز میرن میگرن میان اینجا گلایه میکنن چرا اینطوره!!!

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام. آقا ایمان، واسه من هم دقیقا مثل شماست. روزانه خوب و شبانه 40 تا. فک کنم تمام طرح بعثتی ها اینجوری باشند. و از 4 صبح به بعد سرعت خوب میشه ولی مثل روزانه(120 تا) نمیشه!! و فک نکنم ربطی به نویز و.... داشته باشه.

درسته مال هم همینطوریه . ولی ساعت 12 شب به بعد تا ساعت 3 صبح که سرعت ریده ماله بهترین کار اینکه از سرورهای ایرانی دانلود کرد. منم وقتی از سرور ایرانی دانلود میکنم سرعت میچسبه به حد آخرش یعنی 128 kb/s .
    تا ساعت 2:30 هم اون دانلودهای دیگه ام رو که روی سرورهای خارجی هستند رو ادامه میدم. در کل زور بزنم شبی نهایتش 2 گیگ بیشتر دانلود ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •