تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 134 اولاول ... 252929899100101102103104105106112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یادش بخیر 210 تومن خریدم
    یکی هم 217 تومن برای یکی از بچه های اینجا گرفتم
    عجب گرون شده
    احتمالا این قیمتی که شما گرفتی بدون گارانتی بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من می خوام بدونم که این گوشی با x8چه فرق هایی داره
    من بین x8 و جیو موندم
    x8اینجا 215 تومنه
    و
    جیو 270
    می ارزه 55 تومن پول بیشتر بدم
    من می خوام بیشتر پرندگان خشمگین و نینجا بازی کنم و با جی پی اس کار کنم
    راستی x8 به اندرود 2.2 و .2.3 آپدیت میشه؟؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    من می خوام بدونم که این گوشی با x8چه فرق هایی داره
    من بین x8 و جیو موندم
    x8اینجا 215 تومنه
    و
    جیو 270
    می ارزه 55 تومن پول بیشتر بدم
    من می خوام بیشتر پرندگان خشمگین و نینجا بازی کنم و با جی پی اس کار کنم
    راستی x8 به اندرود 2.2 و .2.3 آپدیت میشه؟؟

با تشکر
    سلام دوست عزیز . کارکردن با گوشی های لمسی نیاز به صفحه نمایش بزرگتر داره .درسته که اختلاف صفحه جیو و x8 0/2 اینچ هست ولی تو کارکرد و راحتی خیلی تاثیر گزاره. از لحاظ سی پی یو هم که جیو فرکانس کاریش 200 هرتز بالاتر از x8 هست که تو روون بودن گوشی و بازی ها و همینطور قابلیت آپدیت تاثیر داره . و تو مقایسه ی دوربین واقعا عکس های جیو در مقابل 3 مگاپیکسلی ها عالی ولی فیلمبرداریش نه . به نظر من کاملا ارزش داره که 55 بیشتر یدی و جیو رو بگیری
    سوالی بود در خدمتم
    یا حق

4. این کاربر از smash85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستانی که آپدیت کردن به 2.3، این عملکرد GPS ش فرقی کرده؟ سریع تر پیدا میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کیست مرا یاری کند؟
    روی گوشی ام یک کم آب ریخت بعد از اون خیلی زود باتری تموم می کنه
    یک مقدار هم برنامه هاش به هم ریخته

در آغاز فعالیت canada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض مشکل با جیو

سلام دوستان. من امروز رفتم یه جیو گرفتم. یه مشکلی برام پیش اومده: من قبلا 5230 نوکیا داشتم چون اون تاچش مقاومتی بود صفحه شو فشار میدادم. در نتیجه عادت کردم به فشار دادن حالا صفحه جیو رو که فشار میدم تو قسمتی که بالای شکاف مموری قرار گرفته، صفحه زیر انگشتم شروع میکنه به پرپر زدن. دوستانی که جیو دارن زحمت بکشن چند جا از صفحه جیو رو یه ذره فشار بدن ببینیم این اثر طبیعیه یا صفحه نمایش گوشی من مشکل داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چه سوالیه عزیز من! کدوم گوشی پدرمادر داری اینجوری میکنه که این بکنه!؟ ما که فشار میدیم صاف میره تو منو انتخاب ویجت و مخلفات صفحه نمایش.پرپر و بدوبدو و لی لی هم نمیکنه!
    البته تو برو خدارو شکر کن که احتمالا با تعویض صفحه نمایش مشکلت حل میشه منو بگو که بدو بدو رفتم یه بسته نامحدود یه ماهه اینترنت خریدم ولی از خوش شانسیم اینترنتم کلا کار نمیکنه.با فلش و کلی انگولک کردن هم درست نشد که نشد.حالا من موندم با یه گوشی هوشمند که اینترنت واسش از نون شب هم واجبتره ولی از بخت بد من به دلایل نامعلوم اینترنتش کار نمیکنه!
    راستی من چن بار وقتی خواستم پیام بدم دیدم تو کیبورد کامل فارسی حرف "گ" نیست! جالب اینجاست که یه کلمه "لا" درست بغل حرف " ا " بود! وقتی اونو زدم نوشت " لا ".ولی بعدش اون کلمه ناپدید شد و حرف " گ " اومد سر جاش!
    دیگه اینکه من یه کارت 8 گیگ توشیبا کلاس 4 واسه گوشیم خریدم ولی هنگ گوشی نسبت به کارت 4 گیگ قبلیم دوبرابر شده.
    زمان اسکن مدیا تو نوار یادآوری هم زیاد و عذاب آور شده.
    جهت اطلاع:
    برنامه های انتقال برنامه به کارت حافظه بدون روت کردن گوشی بدرد نمیخورن.یعنی از صدتا برنامه یکی رو بزور بتونن منتقل کنن.میگن واسه اینکار گوشی باید روت بشه که من هنوز اینکارو نکردم.

داره خودمونی میشه narsis22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من امروز رفتم یه جیو گرفتم. یه مشکلی برام پیش اومده: من قبلا 5230 نوکیا داشتم چون اون تاچش مقاومتی بود صفحه شو فشار میدادم. در نتیجه عادت کردم به فشار دادن حالا صفحه جیو رو که فشار میدم تو قسمتی که بالای شکاف مموری قرار گرفته، صفحه زیر انگشتم شروع میکنه به پرپر زدن. دوستانی که جیو دارن زحمت بکشن چند جا از صفحه جیو رو یه ذره فشار بدن ببینیم این اثر طبیعیه یا صفحه نمایش گوشی من مشکل داره.
    گوشیت سفید و گارانتی دار هست چون بعضی از سفیدا این مشکلو داشتن؟

در آغاز فعالیت canada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

گوشیت سفید و گارانتی دار هست چون بعضی از سفیدا این مشکلو داشتن؟
    نه اتفاقا مشکی و بدون گارانتیه. به خاطر جوابت ممنونم.

---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

چه سوالیه عزیز من! کدوم گوشی پدرمادر داری اینجوری میکنه که این بکنه!؟ ما که فشار میدیم صاف میره تو منو انتخاب ویجت و مخلفات صفحه نمایش.پرپر و بدوبدو و لی لی هم نمیکنه!
    البته تو برو خدارو شکر کن که احتمالا با تعویض صفحه نمایش مشکلت حل میشه منو بگو که بدو بدو رفتم یه بسته نامحدود یه ماهه اینترنت خریدم ولی از خوش شانسیم اینترنتم کلا کار نمیکنه.با فلش و کلی انگولک کردن هم درست نشد که نشد.حالا من موندم با یه گوشی هوشمند که اینترنت واسش از نون شب هم واجبتره ولی از بخت بد من به دلایل نامعلوم اینترنتش کار نمیکنه!
    راستی من چن بار وقتی خواستم پیام بدم دیدم تو کیبورد کامل فارسی حرف "گ" نیست! جالب اینجاست که یه کلمه "لا" درست بغل حرف " ا " بود! وقتی اونو زدم نوشت " لا ".ولی بعدش اون کلمه ناپدید شد و حرف " گ " اومد سر جاش!
    دیگه اینکه من یه کارت 8 گیگ توشیبا کلاس 4 واسه گوشیم خریدم ولی هنگ گوشی نسبت به کارت 4 گیگ قبلیم دوبرابر شده.
    زمان اسکن مدیا تو نوار یادآوری هم زیاد و عذاب آور شده.
    جهت اطلاع:
    برنامه های انتقال برنامه به کارت حافظه بدون روت کردن گوشی بدرد نمیخورن.یعنی از صدتا برنامه یکی رو بزور بتونن منتقل کنن.میگن واسه اینکار گوشی باید روت بشه که من هنوز اینکارو نکردم.
    اتفاقا مال من هم منوی ویجت رو میاره اگه صفحه شو لمس کنم، اگه خیلی فشار بدم پرپر میزنه.
    در مورد اینترنت هم من سیمکارت ایرانسل دارم ، خود ایرانسل به محض اینکه سیمکارت رو انداختم رو گوشی تنظیمات اینترنت رو برام فرستاد.

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

بچه ها من هنوز زنده ام ! جیو ام هم زنده است

زدم تو کار go launcher ex خیلی باحاله ! اصلا گوشی عوض شده

راستی این 2.3 رسمی مایکروتل کی میاد؟

ببخشید دیر به دیر میام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •