تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 364 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

برای دوستانی که میخوان بدونن تفاوت تکنولوژی اکتیو و پسیو چی هست و کدوم برنده هستن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خنده دارش اینه که گفته کیفیت تصویر اکتیو بالاتره ولی پسیوو برنده دونسته!!

Even though active-shutter glasses should produce a better image, both of us preferred the passive 3D glasses overall. However, we both found that the quality of the TV itself is just as important as the type of 3D-glasses tech the TV employs. While passive 3D tech is at a disadvantage for image quality, it can nonetheless create a better-looking overall image than an active-shutter 3D set that just doesn't get it quite right. Unless other active-shutter 3D TV manufacturers step up their game significantly in price and ease of use, we think passive 3D is the way to go.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان دیروز رفتم 65100 گرفتم واقعا عالی هست هم دو بعدی و هم سه بعدی
    فقط نمی تونم تلوزیون دیجیتال رو ببینم ( پیدا نمی کند ) در ضمن من تو مشهد هستم ممنون میشم کمکم کنید

رفیق زنگ بزن صدا وسیمای مشهد ببین باید انتن رو به چه طرفی بچرخونی بعدش بهت میگن وقتی آنتن رو تنظیم کردی میتونی با جستوجوی خودکار شبکه هارو تنظیم کنی همونطور که یکی از رفقا گفت باید قدرت سیگنال رو توی قسمت جست و جوی دستی در نظر داشته باشی قدرت سیگنال من با این که توی بهارستان اصفهان هستم با این انتن های سیماران 100% هست فقط اگه مطمئنی منطقتون توی پوشش خوبیه که هیچی با آنتن معمولی هم میتونی بگری ولی شاید به خاطر پرارازیت های مزاحم درست دریافت نشه یا اگه منطقتون سیگنل ضعیف هست یه دونه از این آنتنای سیماران بگیر روی 20 تا 25 هست.بعدشم یادت باشه میله های vhfش روب از کنی تا سیگنال های vhf رو بگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان دیروز رفتم 65100 گرفتم واقعا عالی هست هم دو بعدی و هم سه بعدی
    فقط نمی تونم تلوزیون دیجیتال رو ببینم ( پیدا نمی کند ) در ضمن من تو مشهد هستم ممنون میشم کمکم کنید
    سلام دوست عزیز
    مبارک باشه

میشه بگی چند اینچ و چند گرفتی و اصلا جشنواره و هدایایی در کار بود یا نه ؟

ممنون
    Last edited by myleila; 21-01-2012 at 16:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. کسی میدونه که آیا ممکنه ال جی برای 57000 در سال 2012 آپدیتی معرفی کنه که بتونه قابلیت Multitask به اون بده؟
    مثل تلوزیون ابونتو که تو سایتش زده. کسی اطلاعی داره؟
    اگه بشه خیلی عالیه!!!

رونمایی از ویژگیهای جدید تلویزیون های هوشمند ال جی در سال ۲۰۱۲

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت ال جی از ویژگیهای جدید تلویزیون های هوشمند خود در نمایشگاه CES لاس وگاس سال جاری پرده برداری می کند. ال جی قصد دارد در سال ۲۰۱۲ با قرار دادن بیش از ۱۲۰۰ برنامه کاربردی و کنترل جادویی جدید (Magic Remote) به تلویزیون های هوشمند خود رنگ جدیدی دهد.

به گفته مدیر ارشد ال جی در این بخش: گرچه بازار تلویزیون های هوشمند در مراحل اولیه خود به سر می برد، اما شرکت ال جی به طور مستمر در حال عرضه ویژگیهای جدید و به روز کردن تکنولوژی موجود به منظور دستیابی به جایگاه برترین تولید کننده تلویزیون های هوشمند در جهان می باشد. ویژگیهای کاربردی که در تلویزیون های هوشمند جدید ال جی معرفی خواهد شد، به کاربران این امکان را می دهد که تجربه جدیدی از تماشای تلویزیون داشته باشند.
    تلویزیون های هوشمند ال جی پیشرفت چشمگیری را با ارائه بیش از ۱۲۰۰ برنامه کاربردی در سال اخیر داشته است. علاوه بردسترسی به فیلم ها و برنامه های تلویزیونی، بیشتر کاربران می توانند به خدمات شبکه های اجتماعی (SNS) و کمک به خیریه ها از طریق تلویزیون های هوشمند خود دسترسی داشته باشند.
    ال جی در منطقه سه بعدی خود در نمایشگاه، علاوه بر ارائه مجموعه ای از فیلم ها و برنامه های تلویزیونی سه بعدی، قادر است فیلم های دوبعدی موجود را با استفاده از موتور مبدل ال جی به سه بعدی تبدیل نماید.
    به دلیل استفاده از تکنولوژی FPR، عینک های سه بعدی ال جی بدون باتری، سبک و ارزان بوده که این ویژگی باعث ایده آل بودن تلویزیون های ال جی برای استفاده گروهی در خانواده و مدت زمان طولانی تر برای مشاهده می باشد.
    اگرچه ویژگی های تلویزیون های هوشمند در حال رشد می باشد، ولی با استفاده از کنترل جادویی ال جی همه چیز روزبه روز ساده تر می شود. ویژگی جدید تشخیص صدا این امکان را به کاربران می دهد که با استفاده از دستورات صوتی متن هایی را وارد کنند. کلید گرد موجود بر روی این کنترل جادویی موجب حرکت و انتخاب سریع تر در منوها و برنامه های مختلف می شود. تنها با حرکت دادن این کنترل (مانند موس کامپیوتر) می توانید گزینه مورد نظر را بر روی صفحه انتخاب نمایید. ویژگی تشخیص حالت بدن این امکان را به افراد می دهد که با حرکات فیزیکی مانند تکان دادن دست تلویزیون خود را کنترل نموده و تنها با یک اشاره به راحتی و سریع گزینه مورد نظر را بر روی صفحه تلویزیون هوشمند خود انتخاب نمایند.

سینمای سه بعدی هوشمند ال جی ویژگی ارتباطی متعددی را ارائه می کند، که جدیدترین آنها تکنولوژی WiDi اینتل میباشد، که به افراد این امکان را می دهد تا ارتباط بیسیم ساده و سریعی را بین تلویزیون و کامپیوتر شخصی خود بدون نیاز به اینترنت به وجود آورند. از طریق تکنولوژی اشتراک گذاری هوشمند کاربران قادر هستند به اطلاعات ذخیره شده روی دستگاه های خارجی از قبیل کامپیوترهای شخصی، تبلت ها و گوشی های هوشمند دسترسی یافته، و هم چنین تصویر تلویزیون را به دستگاه های خارجی از طریق WiFi انتقال دهند.
    از طریق سرویس برنامه های کاربردی شما می توانید به تعداد زیادی برنامه و محتوا در تلویزیون هوشمند خود دسترسی داشته باشید. با وجود افزایش همیشگی تعداد برنامه ها و محتواها، ویژگی داشبورد خانگی ال جی با قابلیت به روز رسانی، همواره جستجویی سریع و آسان را برای شما فراهم می نماید. علاوه بر این با ایجاد یک میانبر بر روی صفحه داشبورد خانگی، افراد می توانند از برنامه و محتوای مورد نظر خود هر چه سریعتر استفاده نمایند.
    [/QUOTE]

ببین رفیق توی اخطاریه smart tv در تنظیمات tv یه سری متن نوشته که توش یکی از مواردش اینه که ال جی ضمانت نمی کنه که tv شما همیشه بشه آپدیت شه و بازی و برنامه واسش بیاد ولی مطمئن باش تا 3 تا 4 سال دیگه برنامه و آپدیت واسش میاد.
    و اینطور که معلومه ،vها خیلی دارن پیشرفت می کنن و برنامه های جدیدی واسشون میاد از کجا معلوم نیان سال دیگه tv با cpu 2 گیگا هرتزی ندن اونوقت شما هستی و با این tv حالایی.
    ولی به احتمال زیا انی آپدیت واسه ی tv های ما اگه باهاش سازگار باشه میاد همینطور کنترلش مثلا الان یه دستگاهی هست من اسمش رو یادم رفته که میتونی همین tv های 3 بعدی معمولی یا tv های مال 1 یا 2 سال پیش رو باهاش تبدیل به smart tv کنی.
    من به دوستان هم گفتم 80 20 هست که این آپدیت واسه ی tv های ما بیاد.چون این امکاناتی که میگه tv های ما تقریبا داره ولی همین امکانات توی ایران نسبت به موقعیت ما تغییر می کنه.ولی کنترلش که حتمی میاد همونطور که کنترل جادویی رو ساپورت می کنن این رو هم ساپورت می کنن ولی پول میخواد که ما حالا همین هم بسمونه چون اینطور که معلومه این کنترل فقط از زبان انگلیسی ساپورت می کنه پس زیاد به درد ما نمیخوره ولی اگه فارسیشم بیاد خوبه مثل همین گوشی های نوکیا که یک سری فرمان هارو اونم به صورت فارسی اجرا می کنن البته این ماله خیلی وقت پیشه

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

برای دوستانی که میخوان بدونن تفاوت تکنولوژی اکتیو و پسیو چی هست و کدوم برنده هستن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اینقدر انگلیسی خوب نبود که اینارو بخونم با تنرلیت هم چرت و پرت خوندم.
    این رفیقمون که میگه کیفیت تصویر اکتیو بالاتره درسته ولی موضوع اینه که پسیو میتونه full hd پخش کنه که این واسه فیلم های حالایی و tv های حالایی بسه

5. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

5

سلام تو بست های قبل خوندم هرشرکت برای خود موتور بردازشگر تصویر دارد ایا تو بلاسما های الجی موتور بردازشش که XD ENGNE هست نسبت به سایر برند ها خو ب است راستی من اطلا عات کاملی از تلوزیون PZ9500 می خواهم لطفا راهنماییم کنید و هر چه زود تر به من باسخ دهید
    Last edited by moeen77; 21-01-2012 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام تو بست های قبل خوندم هرشرکت برای خود موتور بردازشگر تصویر دارد ایا تو بلاسما های الجی موتور بردازشش که XD ENGNE هست نسبت به سایر برند ها خو ب است راستی من اطلا عات کاملی از تلوزیون PZ9500 می خواهم لطفا راهنماییم کنید و هر چه زود تر به من باسخ دهید

بله رفیق تموم tv های ال جی از همین موتور پردازش استفاده می کنن البته توی این 2 3 سال اخیر.
    در مورد این tv میتونی هم به سایت گلدیران مراجعه کنی هم سایت ال جی اطلاعات کاملش هست ولی اگه میخوای از زبون رفقا بشنوی من اطلاعی ندارم

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببین رفیق توی اخطاریه smart tv در تنظیمات tv یه سری متن نوشته که توش یکی از مواردش اینه که ال جی ضمانت نمی کنه که tv شما همیشه بشه آپدیت شه و بازی و برنامه واسش بیاد ولی مطمئن باش تا 3 تا 4 سال دیگه برنامه و آپدیت واسش میاد.
    و اینطور که معلومه ،vها خیلی دارن پیشرفت می کنن و برنامه های جدیدی واسشون میاد از کجا معلوم نیان سال دیگه tv با cpu 2 گیگا هرتزی ندن اونوقت شما هستی و با این tv حالایی.
    ولی به احتمال زیا انی آپدیت واسه ی tv های ما اگه باهاش سازگار باشه میاد همینطور کنترلش مثلا الان یه دستگاهی هست من اسمش رو یادم رفته که میتونی همین tv های 3 بعدی معمولی یا tv های مال 1 یا 2 سال پیش رو باهاش تبدیل به smart tv کنی.
    من به دوستان هم گفتم 80 20 هست که این آپدیت واسه ی tv های ما بیاد.چون این امکاناتی که میگه tv های ما تقریبا داره ولی همین امکانات توی ایران نسبت به موقعیت ما تغییر می کنه.ولی کنترلش که حتمی میاد همونطور که کنترل جادویی رو ساپورت می کنن این رو هم ساپورت می کنن ولی پول میخواد که ما حالا همین هم بسمونه چون اینطور که معلومه این کنترل فقط از زبان انگلیسی ساپورت می کنه پس زیاد به درد ما نمیخوره ولی اگه فارسیشم بیاد خوبه مثل همین گوشی های نوکیا که یک سری فرمان هارو اونم به صورت فارسی اجرا می کنن البته این ماله خیلی وقت پیشه

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

من اینقدر انگلیسی خوب نبود که اینارو بخونم با تنرلیت هم چرت و پرت خوندم.
    این رفیقمون که میگه کیفیت تصویر اکتیو بالاتره درسته ولی موضوع اینه که پسیو میتونه full hd پخش کنه که این واسه فیلم های حالایی و tv های حالایی بسه[/QUOTE][/QUOTE]

در مورد ساپورت که حد اقل 5 سال هست و نگرانی در این مورد نباید باشه

در مورد اون مطلب هم که انگلیسی بود شرمنده وقت ندارم ترجمش کنم اگر شد سر فرصت میکنم این کار رو
    ولی کلیتش این بود که با در نظر گرفتن تمام معایب و محاسن هر دو تکنولوژی پسیو بهتره و برای ادامه راه و آینده راهی هست که باید طی بشه

الان هم در مقایسه با برندهای اکتیو و قیمتهاشون من هم کیفیته ال جی رو مناسبتر میبینم و هم قیمتش رو
    Last edited by ئظا; 21-01-2012 at 22:28.

9. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام کسی باتلوزیون های بلاسمای الجی 3 بعدی دیده به بای بلاسما های باناسونیک می رسه منظورم 3 بعدی اش باتشکر لطفا زود جواب بدهید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام ایا ای گوگل تی وی که الجی ساخته رو تلوزیون های الجی قایل اجرااست با تشکر

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام ایا ای گوگل تی وی که الجی ساخته رو تلوزیون های الجی قایل اجرااست با تشکر
    این گوگل تی وی فعلا در مرحله معرفی هست
    هر وقت به بازار عرضه شد میشه راجع بهش صحبت کرد
    و آیا اینکه اَپلیکیشن هاش قابل اجرا باشن یا نه ، فکر میکنم نه چون این طرحی مشترک با گوگل هست
    و مطمئنا نرم افزارهایه متفاوتی خواهد داشت ( نمیشه تا عرضه قاطعانه چیزی گفت ولی عقلانی اینه که فرق داشته باشن و اجرا نشن که تلوزیون جدید فروشش بیشتر و بهتر باشه )
    البته تلوزیونهای قبلی ساپورت میشن ولی قائدتا ربطی به هم ندارن

13. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •