تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 645 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان خوبم

یه سوال داشتم از خدمتتون. من یه لپ تاپ HP Compaq nc600 دارم. الان باطریش متاسفانه به دلیل استفاده ناصحیح خراب شده. می خوام براش باطری بخرم. اینجا (اصفهان) چون مدلش قدیمیه بد گیر میاد. بیام تهران از پایتخت خوبه بگیرم؟ چه مشخصه هایی داره باطری ارژینالش که بشه تشخیص داد یارو تو پاچه مون نکنه؟! کلا اگه نکته خاصی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید.

(چون عجله داشتم تو یه تاپیک دیگه هم همین پست را زدم. ببخشید!)

داره خودمونی میشه ehsaN73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    mashhad

14 باتری

سلام
    من بعد از کلی خوندن مطلب تو اینترنت نفهمیدم که نحوه صحیح استفاده از باتری لپ تاپ چیه ؟
    بعضی ها می گن اگه به برق باشه و باتریت هم وصل باشه مشکلی نیست .... بعضی ها می گن هست
    بعضی ها می گن باید بدون برق کار کنیم وقتی به 20 یا 30 درصد رسید بزنیم شارژ ....
    حالا سوال اینکه اگر برق در دستسرس بود و لپ تاپ هم شارژش کامل بود اشکال نداره از بزق استفاده کنیم و در عین حال باتری هم تو لپ تاپ باشه ..... لپ تاپم vaio sz740 ممنون می شم کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان تو لپ تاپ های سونی چطوری میشه از اثر انگشت عبور کرد
    مدل لپ تاپ Sony VAIO SZ-645-P3 الان برادرم لج کرده اثر انگشت رو فعال کرده ورفته شهرستان 2 ماه دیگم نمیاد من چطوری اثر انگشت رو رد کنم میشه با برنامه با ویندوز عوض کردن عیور کرد ویا لپ تاپ رو یاز کرد چیزیشو دست کاری کرد با اگر راهی وجود نداره بیرون جایی هست این مشکل رو حل کنه وچقدر هزینه داره
    در ضمن لپ تاپ مال خودم فکر نکنید میخوام رو لپ تاپ برادرم فوضولی کنم چون با برادرم دعوا کردم این کارو کرده حالام رو کم کنی
    گفته اگه میتونی بازش کن
    اون قسمتی که پسورد میخواد دو بار ctrl+alt+del بزن و یوزر رو بزن administrator و پسورد رو خالی بذار باشه و بزن بره تو

البته 99% جواب میده چون معمولا موقع نصب ویندوز اخر کاری هر کسی یه یوزر تعریف میکنه و یوزر ادمین سر جاش هست

من روی یه توشیبا با ویندوز ایکس پی اورجینال تست کردم رفت تو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون قسمتی که پسورد میخواد دو بار ctrl+alt+del بزن و یوزر رو بزن administrator و پسورد رو خالی بذار باشه و بزن بره تو

البته 99% جواب میده چون معمولا موقع نصب ویندوز اخر کاری هر کسی یه یوزر تعریف میکنه و یوزر ادمین سر جاش هست

من روی یه توشیبا با ویندوز ایکس پی اورجینال تست کردم رفت تو
    البته Alt+Ctrl و دوبار Del ! اگه ادمین هم پسورد داشت برو به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کمکت می کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    من بعد از کلی خوندن مطلب تو اینترنت نفهمیدم که نحوه صحیح استفاده از باتری لپ تاپ چیه ؟
    بعضی ها می گن اگه به برق باشه و باتریت هم وصل باشه مشکلی نیست .... بعضی ها می گن هست
    بعضی ها می گن باید بدون برق کار کنیم وقتی به 20 یا 30 درصد رسید بزنیم شارژ ....
    حالا سوال اینکه اگر برق در دستسرس بود و لپ تاپ هم شارژش کامل بود اشکال نداره از بزق استفاده کنیم و در عین حال باتری هم تو لپ تاپ باشه ..... لپ تاپم vaio sz740 ممنون می شم کمکم کنید

اینجا رو یه نگاه بنداز ... نیازی به توضیحات نیست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

پروفشنال sezar & sanaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

14 سوال در مورد رم نوت بوک

دوستان من اگر نوت بوکی رو بخرم که رمش کم باشه بعد بخواهم رم اضافه کنم می شود یعنی تو نوت بوک جای خالی برای رم هستش و یا اینکه مثلا اونی که 4 گیگ رم می خوره 4 جا داره و اونی که یک جا داره فقط یک جایگاه داره
    یه توضیحی بدهید ممنون می شودم من می خوام یک لب تاب hp از ترکیه بخرم 4 گیگ رو 100 هزار تومان می دهند می خواهم ببینم اگر در ایران ارزان تره بگم بیاره اینجا بدم بهش اضافه کنند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان خوبم

یه سوال داشتم از خدمتتون. من یه لپ تاپ HP Compaq nc600 دارم. الان باطریش متاسفانه به دلیل استفاده ناصحیح خراب شده. می خوام براش باطری بخرم. اینجا (اصفهان) چون مدلش قدیمیه بد گیر میاد. بیام تهران از پایتخت خوبه بگیرم؟ چه مشخصه هایی داره باطری ارژینالش که بشه تشخیص داد یارو تو پاچه مون نکنه؟! کلا اگه نکته خاصی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید.

آقایون جواب منو نمی دین؟ باور کنید امروز باید برم بخرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان خوبم

باتری اوریجینال HP ساخت چین هست ... و لوگوی HP و آدرس سایتش و همچنین مشخصات ولتاژ خروجی و امپر و توانش باید روش باشه باید روش باشه ...

نکته خاصی نیست ... لپ تاپ قدیمیه خیلی

این هم شکل باتری اصلی :

Power 8-Cell Primary High Capacity Lithium-ion Primary Battery DG105A
    MultiBay Battery DC889A

کد:
    این مشخصات لپ تاپ :

کد:

10. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه internet-forum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران - منطقه 3

14

سلام دوستان من چند روز پیش یک Dell 1526 خریدم 2تا مشکل باهاش دارم

1.سی پی یوش بدون اینکه باهاش کار کنم درصد فعالیتش هی میره رو 60-70 در صد دوباره میاد رو 5-10 در صد و باعث می شه فنش بیش از حد روشن-خاموش بشه.این چه دلیلی می تونه داشته باشه؟ (CPU 2 AMD)

2.هاردش 120 هستش و 100 تاش قابل دسترسیه.ازین 100تا حدود بیست گیگ رو اطلاعات ریختم و 80 تاش خالی بود ولی وقتی بازیه pes 2008 رو روش نصب کردم با اینکه 3.9گیگ فضا اشغال کرده ولی هارد بجای 76گیگ فضای خالی 70گیگ فضا نشون میده و وقتی پاکش هم کردم فضای خالیش هیپ فرقی نکرد این چه دلیلی داره؟ بخاطره ویندوز ویستاس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •