ولى از سيب پشت ايپد بزرگتره ! جالب اينه كه توى ipod nano هم هست كه اندازه ايپده و واسه خود nano بزرگه. نميدونم واسه چى اينكارو كردن؟ چرا اندازه خودشون تو جعبه ها نميذارن؟
ولى از سيب پشت ايپد بزرگتره ! جالب اينه كه توى ipod nano هم هست كه اندازه ايپده و واسه خود nano بزرگه. نميدونم واسه چى اينكارو كردن؟ چرا اندازه خودشون تو جعبه ها نميذارن؟
Last edited by yums; 14-11-2011 at 18:30.
باوو من همین الان همینو گفتم که
ماله آیفون هم اندازه ی آیپده دیگه ، باوو اصلاًَ رفتی به خوده دیوایس نداره ، می ذارن همیشه تو همه ی باکساشون
sinfuliphonerepo.com
اقا اين ارور كد ١٠٠٩ چيه وقتي بعضي برنامه ها رو اجرا ميكنم مياد؟
درود
apple company کشور مارو در لیست تحریم قرار داده و کلیه آی پی هایی که از کشور ما به سایتش متصل شن بلوک میشه و پاسخی دریافت نمیکنه .
این ارور بخاطر همین تحریم هست.
که شما وقتی از روش تغییر آی پی vp.... استفاده میکنید دیگه نمی بینیدش .
مثلا یک برنامه ای رو باز میکنید که برنامه لازم داره به سایت اپل وصل شه ( مثلا تبلیغات پخش کنه )
دوست گل من چگونه می توانم این ای پی را عوض کنم تا این پیغام کذایی رو مشاهده نکنم؟اگر تغییر بدم اشکالی بووجود نمیاد...؟
دوستان ميشه يه راهنمايي در مورد سأختن اپل ايدي كنيد
قسمت بيلينگ رو چطوري رد كنيم؟
والا من آی پی چنجر رو تو آیپد تا حالا نه دیدم نه شنیدم اما این کاملاً مشخصه که شما با این چیز پی ان ها مشکلتون حل می شه
مثلاً خود آیتونز و اپ ستور و اینا که مستقیماً از خود اپل ساپورت می شه که اصلاً نمی تونید واردش بشید اما برنامه های فرعی ( مثلاً خودم از دی سی کامیکس استفاده می کنم اینجوریه ) مرتبطن با اپل این ارور رو می دن ، البته من اوکی می زنم می ره
مشکلی که نداشتم ، کامیک هام رو هم می گرفتم
درود بر شما
منظور از تغییر آیپی استفاده از vp n هست
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
درود بر شما
پاسخ شما داده شده
اخه بعضی برنامه ها که اصلا به اینترنت ربطی ندارن هم این ارور میاد
مثلا یه بازی تخته نرد که نه تبلیغ داره نه هیچی ولی همیشه این ارور رو میده اونم دوبار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)