تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 335 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

تمام تمرکز DICE بر روی ایجاد یک اثر به یاد ماندی برای 3 Battlefield است. یک سری از قسمت های داستان بازی به نمایش در آمده است که گفته شده در سال 2014 نیرو های شورشی ایرانی با نام خلاصه PLR در حال جنگیدن بین مرز های ایران و عراق هستند و شما به عنوان شخصیت اصلی بازی با نام گروهبان Henry "Buck" Blackburn بازی میکنید که عضو نیروهای ایالت متحده امریکا در مرز نزدیک این دو کشور مستقر است.
    حالا بی خیال
    همین که خیالم راحت شد تو تهرانم هست دیگه صبرم سر اومده برای بازی کردن

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

حالا بی خیال
    همین که خیالم راحت شد تو تهرانم هست دیگه صبرم سر اومده برای بازی کردن
    تمام تمرکز DICE بر روی ایجاد یک اثر به یاد ماندی برای 3 Battlefield است. یک سری از قسمت های داستان بازی به نمایش در آمده است که گفته شده در سال 2014 نیرو های شورشی ایرانی با نام خلاصه PLR در حال جنگیدن بین مرز های ایران و عراق هستند و شما به عنوان شخصیت اصلی بازی با نام گروهبان Henry "Buck" Blackburn بازی میکنید که عضو نیروهای ایالت متحده امریکا در مرز نزدیک این دو کشور مستقر است.
    این قسمت رو که شما مشخص کردی مربوط میشه به جایی که بازی تو کردستان عراق اتفاق میافته و این درگیری بین مرز ایران و عراق هست و همینطوری مرحله ای هم در تهران هست...

3. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

ببخشید اگر قدیمی هست:

5. این کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

دوستان یه توضیحی در مورد این تحریم ایران بهتون بگم، یه عده این قضیه رو خیلی بزرگش کردن و بدون هیچ تحقیقی دارن پیش میبرنش.
    EA یه شرکت خیلی بزرگی هست که به چند قسمت تقسیم شده، چند وقت پیش یک نرم افزار به اسم Origin رو ساخت و با امید پیشی گرفتن از Steam داره اون رو هر روز ارتقا میده، شما هم اگه بخواید بازی رو به صورت دیجیتالی دریافت کنید فعلا تنها راهش استفاده از اوریجین هست، حالا یه عده اومدن گفتن اوریجین ایران رو تحریم کرده و این مسئله رو ربطش دادن به مولتی پلیر بازی(!) در صورتی که فکر نمی کنم هیچ ربطی به هم داشته باشن! همون طور که می دونید استیم هم از این طرف هیلتر شده، ولی دلیل بر این نمیشه که ما نمی تونیم از مولتی کانتر یا پورتال 2 استفاده کنیم!! جدا از این که من به راحتی می تونم از اویجین دانلود کنم ولی فقط قسمت Store رو نمیشه دید و صفحه اصلی رو! استیم هم در واقع به همین صورته، قسمت فروشگاه هیلتره ولی شما می تونید هم از بازی های آنلاین خود والو استفاده هم آپدیت هارو از سرور استیم دانلود کنید! از طرفی میبینیم که هنوز سرورهای EA برای ایران بازه و مشکلی با آنلاین بازی کردنش وجود نداره و تمام ایرانیا می تونن به راحتی آنلاین بازی کنن! در صورتی که اگه ایران تحریم میشد این سرورها هم باید بسته میشدن! پس این قضیه کاملا منتفی ـه از نظر من!
    حالا اگه شما یه منبع معتبری که گفته باشه بتلفیلد برای فلان کشورها بسته شده من حرف شمارو قبول می کنم، ولی تا اون موقع باید صبر کرد تا بازی بیاد و همه چیز مشخص بشه.

این پست رو برای اطلاع رسانی به دوستانی که در این مورد سوال داشتن و پیغام خصوصی داده بودن گذاشتم.

7. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

دوستان من ویدئی مقایسه بین کنسولها و PC رو دیدم، باید بگم که بین 360 و PS3 ، تفاوت کیفیت بافتها شدیدا به نفع PS3 است،
    ولی از نظر نورپردازی 360 واقعا بهتره! ولی یه نکته اینجا به چشم میخوره و اونم اینکه بازی رو PS3 خیلی افت فریم داره و لگ میزنه!
    در مورد PC هم که چیزی نگم بهتره، چون دیگه وضعش معلومه!

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

دوستان یه توضیحی در مورد این تحریم ایران بهتون بگم، یه عده این قضیه رو خیلی بزرگش کردن و بدون هیچ تحقیقی دارن پیش میبرنش.
    EA یه شرکت خیلی بزرگی هست که به چند قسمت تقسیم شده، چند وقت پیش یک نرم افزار به اسم Origin رو ساخت و با امید پیشی گرفتن از Steam داره اون رو هر روز ارتقا میده، شما هم اگه بخواید بازی رو به صورت دیجیتالی دریافت کنید فعلا تنها راهش استفاده از اوریجین هست، حالا یه عده اومدن گفتن اوریجین ایران رو تحریم کرده و این مسئله رو ربطش دادن به مولتی پلیر بازی(!) در صورتی که فکر نمی کنم هیچ ربطی به هم داشته باشن! همون طور که می دونید استیم هم از این طرف هیلتر شده، ولی دلیل بر این نمیشه که ما نمی تونیم از مولتی کانتر یا پورتال 2 استفاده کنیم!! جدا از این که من به راحتی می تونم از اویجین دانلود کنم ولی فقط قسمت Store رو نمیشه دید و صفحه اصلی رو! استیم هم در واقع به همین صورته، قسمت فروشگاه هیلتره ولی شما می تونید هم از بازی های آنلاین خود والو استفاده هم آپدیت هارو از سرور استیم دانلود کنید! از طرفی میبینیم که هنوز سرورهای EA برای ایران بازه و مشکلی با آنلاین بازی کردنش وجود نداره و تمام ایرانیا می تونن به راحتی آنلاین بازی کنن! در صورتی که اگه ایران تحریم میشد این سرورها هم باید بسته میشدن! پس این قضیه کاملا منتفی ـه از نظر من!
    حالا اگه شما یه منبع معتبری که گفته باشه بتلفیلد برای فلان کشورها بسته شده من حرف شمارو قبول می کنم، ولی تا اون موقع باید صبر کرد تا بازی بیاد و همه چیز مشخص بشه.

این پست رو برای اطلاع رسانی به دوستانی که در این مورد سوال داشتن و پیغام خصوصی داده بودن گذاشتم.
    کاملا درسته!باهاتون موافقم

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من ویدئی مقایسه بین کنسولها و PC رو دیدم، باید بگم که بین 360 و PS3 ، تفاوت کیفیت بافتها شدیدا به نفع PS3 است،
    ولی از نظر نورپردازی 360 واقعا بهتره! ولی یه نکته اینجا به چشم میخوره و اونم اینکه بازی رو PS3 خیلی افت فریم داره و لگ میزنه!
    در مورد PC هم که چیزی نگم بهتره، چون دیگه وضعش معلومه!
    می‌شه اونویدئی مقایسه که گفتی رو بدی

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

بفرما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه قیلتره
    کد:

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

می‌شه اونویدئی مقایسه که گفتی رو بدی
    اینم یه لینک مستقیم دیگه از خودم از ویدئوی مقایسه کنسولها:
    کد:

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستانی که میخوان بتا رو واسه کنسول دانلود کنن نکنن اینکارو......چرا؟؟؟

برای اینکه حجم بتا برای دانلود از طریق کنسول کم باشه کلا از سر و ته کیفیت زده شده و از لحاظ تکسچز و اینا از نسخه 2 اش رو کنسول کم کیفیت تر... .

در نتیجه واسه کنسول منتظر نسخه نهایی باشن بهتر که کیفیت گرافیکی به مراتب بهتری داره ولی برای pc کسی تو دانلودش دریغ نکنه چون حجمش زیاده و از هیچ چیش نزدن
    .
    .
    .

14. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •