شامپو هد شولدرز بد نیست
وقتی میزنی موهات مثل آدامس نعناعی که دهان رو خنک میکنه این یکی مغز سرتو خنک میکنه
شامپو هد شولدرز بد نیست
وقتی میزنی موهات مثل آدامس نعناعی که دهان رو خنک میکنه این یکی مغز سرتو خنک میکنه
آخرش کسی در مورد این شامپو رینفولتیل خبری چیزی نداشت یه اطلاعی بده؟
منم امروز میخوام برم شامپو ضد شوره بخرم
نمیدونم باز ایدرمو بخرم با چیز دیگه
ایودرم بد نیست اما مو رو کدر و بد میکنه و ریزش هم که دارم
شاهی جان منم شاید محلول رینفو لتیل رو بگیرم چقدر م تلفظش سخته
مردیم از شامپو 40 تومنی گرفتن و دور انداختن حالا کاشکی وضعمون خوب بود زور نداشت تو ایت اوضاع بیپولی
مشکل برخی دوستان اینه که فکر میکنن با شامپو باید کل مشکلات مو و پوست سرشون حل بشه!!
یه شامپو میخرن 30 تومن...یک بار میزنن...می بینن مثلا خارش سرشون خوب نشد! میندازن اونور....بعد میرن یه شامپو دیگه میخرن 40 تومن..دو بار میزنن می بینن شوره سرشون غیب نشد!!
اون شامپو ها هیچ ایرادی نداره!! ایراد از اینه که مشکلات اساسی سر رو شامپوی تنها نمیتونه حل کنه...
کسی که به شوره شدید مبتلا هست اول باید بررسی کنه که شوره هاش از چه نوعی هست و از چه نوع شامپو یا حتی داروهای دیگه باید استفاده کنه تا بعد از حداقل 2-3 هفته وضع بهتری پیدا کنه.
این ها هم جز مراجعه به دکتر متخصص فایده ای در بر نداره...
کسی که ریزش موی شدید داره و با شامپوی 50 تومنی مشکلش حل نمیشه یا کم نمیشه...باید در نظر بگیره که ممکنه علت ریزشش چیز دیگه ای باشه....
خلاصه این که اینقدر پولتون رو دور نریزید....خود درمانی در همه موارد جواب نمیده.
البته داداش از نظر بدنه اگه میخوای مقایسه کنی ممکنه تولید هرکشوری یکم فرق کنه،مثلا من همین هد اند شولدرز سایتشو که میدیدم،تولید امریکا و امارات فرق داشت،یا اینجوری بگم بهتره،شامپویی که تو این دوجا تو سایتشون که مخصوص این کشورا بود،کمی تفاوت تو برچسبش بود!
حالا ممکنه واسه شمام همین تفاوت باشه!
عجب!
من رو چیزایی که استفاده میکردم یا میخوام بکنم خیلی حساسیت دارم،ارادت خاصی نسبت به هد اند شولدرز دارم،حیف شد
راستی برچسب نمایندگیش روش بود؟
شما جدیدا خرید داشتی؟
درسته ولی خوب الان این سوالات پیش اومده اول اینکه رو این شامپو زده ساخت ترکیه و عکسها با اونایی که ساخت ترکیه هست فرق داره دوم اینکه اگه به کلمه new دقت کنید با فونت قرمز هست و بفیه شامپوها با فونت سفید تو زمینه مثلثی شکل قرمز ولی من سه تا عکس دیگه که مثل این شامپو پیدا کردم با فونت قرمز بود از سه تا دوتاش مربوط به سایت های چینی بود اون یکیشم نمیدونم سایت کجا بود
البته من با خود شرکت وارد کننده (یونیلور) تماس گرفتم انصافا خیلی عالی برخورد کردن و خیلی پیگیر بودن خودشونم اثبات خاصی نداشتن ولی میگفتن مطمئن باش که اصله و یه نکته جالب که شاید بعضی ها هم بدونن اینکه اون شماره ای که زیر هولوگرام هست رو به شماره ای که روی بر چسب هست زنگ بزنید و اعلام کنید بهتون میگه که محصول توسط این شرکت واردشده و فقط یکبار میشه شماره رو وارد کرد که این حداقل خیال آدمو راحت میکنه که توسط شرکت های متفرقه وارد یا
ساخته نشده
موفق باشید
سلام به همه
من شامپو ضد ریزش بناکور که مال شوارتسکف استفاده میکردم شامپوی خیلی خوبی بود نباید از یک شوینده انتظار زیادی داشت و بر اساس علم و هم تجربه ثابت شده یک شاپو گرون قیمت نتیجه خیلی خوبی رو بطور قطع نداشته من به شخصه به محصولات ایرانی بد بین هستم اما نباید محصولات خارجی رو خیلی با کیفیت جلوه داد خوب و بد بودن یک محصول داخلی و خارجی نداره و شامپو نمیتونه معجزه کنه حرفی که یکی از دوستانون اینجا زد شامپو ضد ریزش مو اکثرا تحریک کننده فولیکول مو هستن نه تقویت کننده با خودتون فکر کنید یک ماده تقویت کننده مو وقتی با شوینده ترکیب میشه چه فایده ای برای مو داره یا باید از محلول استفاده بشه که مدت زیادی رو پوست بمونه یا از مکمل ها یی که از داخل بدن نه صرفا روی موضع جلوگیری از ریزش کنه که حتما هم نباید شیمیایی باشه.
سلام دوست عزیز شامپو رینفولتیل برای موهای ظریف و نازک و درمان ریزش مو (ریزش های ارثی و هورمونی )استفاده میشه . عمل تغذیه و غذا رسانی رو به مو و پیاز مو انجام میده . در کل شامپو خیلی خوبیه با توجه به قیمتی که داره تو شامپوهای درمانی ریزش مو بسیار مناسبه راستی اگه خواستی میتونی از این سایت کاتالوگ محصولات رینفولتیل رو بگیری و مطالعه کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکشو تو گوگل سرچ کردم پیدا کردم
من کاملا با نظر این دوستمون موافقم . در واقع مشکلات مو چیزی نیست که بشه فقط با شامپو اونم طی شستشوی 3 تا 5 دقیقه ای درمانش کرد. مثلا کسی که ریزش مو داره باید خیلی چیزا رو رعایت کنه که بتونه به نتیجه برسه . اول اینکه باید بررسی بشه تا مطمئن باشه مشکل هورمونی نداره بعد از اون استفاده از مکمل های تقویتی پوست و مو ، تغذیه مناسب ، رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات تازه ، استفاده از لوسیون درمان ریزش مو (که توی مارک های مختلف با توجه به بودجه ای که داریم می تونیم تهیه کنیم) نکشیدن مو توسط برس ، گیره ، کش مو یا هر چیز دیگه اینا همه دست به دست هم میدن . اونوقت کسی میاد میگه که فلان شامپو رو از اون برند خارجی گرفتم اصلا بدرد نمی خورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)