تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 140 اولاول ... 252929899100101102103104105106112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

داره خودمونی میشه vahid5530's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شامپو هد شولدرز بد نیست
    وقتی میزنی موهات مثل آدامس نعناعی که دهان رو خنک میکنه این یکی مغز سرتو خنک میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آخرش کسی در مورد این شامپو رینفولتیل خبری چیزی نداشت یه اطلاعی بده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

منم امروز میخوام برم شامپو ضد شوره بخرم
    نمیدونم باز ایدرمو بخرم با چیز دیگه
    ایودرم بد نیست اما مو رو کدر و بد میکنه و ریزش هم که دارم
    شاهی جان منم شاید محلول رینفو لتیل رو بگیرم چقدر م تلفظش سخته
    مردیم از شامپو 40 تومنی گرفتن و دور انداختن حالا کاشکی وضعمون خوب بود زور نداشت تو ایت اوضاع بیپولی

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مشکل برخی دوستان اینه که فکر میکنن با شامپو باید کل مشکلات مو و پوست سرشون حل بشه!!

یه شامپو میخرن 30 تومن...یک بار میزنن...می بینن مثلا خارش سرشون خوب نشد! میندازن اونور....بعد میرن یه شامپو دیگه میخرن 40 تومن..دو بار میزنن می بینن شوره سرشون غیب نشد!!

اون شامپو ها هیچ ایرادی نداره!! ایراد از اینه که مشکلات اساسی سر رو شامپوی تنها نمیتونه حل کنه...

کسی که به شوره شدید مبتلا هست اول باید بررسی کنه که شوره هاش از چه نوعی هست و از چه نوع شامپو یا حتی داروهای دیگه باید استفاده کنه تا بعد از حداقل 2-3 هفته وضع بهتری پیدا کنه.

این ها هم جز مراجعه به دکتر متخصص فایده ای در بر نداره...

کسی که ریزش موی شدید داره و با شامپوی 50 تومنی مشکلش حل نمیشه یا کم نمیشه...باید در نظر بگیره که ممکنه علت ریزشش چیز دیگه ای باشه....

خلاصه این که اینقدر پولتون رو دور نریزید....خود درمانی در همه موارد جواب نمیده.

5. 5 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه این جواب بده میرم سراغ همین هد اند شولدرز، فعلا که همین قبلی کلافم کرده هی میگن از طریق ف ی س ب و ک و ت و ای تر عکسا رو بفرست منم میگم ف ی ل ت ر ش ک ن م فعلا کار نمیکنه یه ایمیل بدید که براتون بفرستم یه ایمیل دادن که نمیشه فرستاد همین الان یه نامه دیگه زدم که بابا بخاطر خودتون میگم خوشنامیتون میره زیر سوال. مردم اینارو به اسم شما استفاده میکنن که مضرم هست. حالا ببینم اینبار چی کار میکنن ولی اگه کسی میتونه به اون دوتا سایت وصل بشه خبر بده.
    راستی یه سایت پیدا کردم دقیقا همین عکس شامپویی که من دارمرو داره آخه اگه دقت کنید کلمه new روی شامپو با فونت قرمز نوشته شده که تو بقیه با فونت سفید تو زمینه ی قرمز هست که این سایت چینیه به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل شامپویی که من دارم با فونت قرمز نوشته.
    اگه clear shampoo تو قسمت image گوگل کنید بهتر میتونید عکسو ببینید.
    موفق باشید.
    الآن یه سایت دیگه پیدا کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برید ببینید که کلمه new روی اونا هم با فونت قرمزه و این سایت هم چینیه. یحتمل این کلیرهای جدید چینی باشه،حالا بازم نمیشه مطمئن بود ولی من کلا تو عکسایی که دیدم کلا سه جا کلمه new با فونت قرمز بود که دوتاش سایت چینی بود اون یکی دیگشم نمیدونم کجایی بود ولی بازم ممکنه باشه که من ندیدم.
    بازم موفق باشید
    البته داداش از نظر بدنه اگه میخوای مقایسه کنی ممکنه تولید هرکشوری یکم فرق کنه،مثلا من همین هد اند شولدرز سایتشو که میدیدم،تولید امریکا و امارات فرق داشت،یا اینجوری بگم بهتره،شامپویی که تو این دوجا تو سایتشون که مخصوص این کشورا بود،کمی تفاوت تو برچسبش بود!
    حالا ممکنه واسه شمام همین تفاوت باشه!

هدان شولدرز تقلبي هست با داشتن برچسب شبنم :

قبلا گفتم من از خارج هدانشولدرز داشتم هم كلاسيك هم سبز چند روز پيش داشت تموم ميشد كه رفتم داروخونه هم كلاسيك هم سبز از اين كوچيكا گرفتم چند روز پيش رفتم دوش بگيرم گزاشتم كنار هم از لحاظ كيفيت بدنه تفاوتي نداره ولي رنگ مخصوصا بو و خود مايع تفاوت داشت و اينكه گفتم شايد برا من قديميه اينا جديد هست فرق ميكنه كلاسيك رو زديم به كله مبارك فرداش ديدم سرم پر شوره هست فرداش از نعنايي استفاده كردم اولا كه اصلا خنك نكرد و بوي خاصي هم ميداد !!!!

من سه مدل خارجي كه دارم اصلا از لحاظ بو هيچ تفاوتي نداشتن و هم ريزش نداشتم هم موهاي درخشنده و بدون شوره

در ضمن ايميل هم زدم جواب دادن كه ما نميتونيم بگيم چگونه اصل بودن رو تشخيص بديد براشون عكس هم فرستادم ولي از اينكه به من اعتماد نداشتن جواب ندادن و گفتن ايران تحريم هست و خريدار ما نيست و شايد از كشورهاي ديگه وارد ميكنه

در هر حال اين شامپو شامپويي نيست كه در اروپا هست و شايد دسته دو و سه باشه
    عجب!
    من رو چیزایی که استفاده میکردم یا میخوام بکنم خیلی حساسیت دارم،ارادت خاصی نسبت به هد اند شولدرز دارم،حیف شد
    راستی برچسب نمایندگیش روش بود؟

شامپو هد شولدرز بد نیست
    وقتی میزنی موهات مثل آدامس نعناعی که دهان رو خنک میکنه این یکی مغز سرتو خنک میکنه
    شما جدیدا خرید داشتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

البته داداش از نظر بدنه اگه میخوای مقایسه کنی ممکنه تولید هرکشوری یکم فرق کنه،مثلا من همین هد اند شولدرز سایتشو که میدیدم،تولید امریکا و امارات فرق داشت،یا اینجوری بگم بهتره،شامپویی که تو این دوجا تو سایتشون که مخصوص این کشورا بود،کمی تفاوت تو برچسبش بود!
    حالا ممکنه واسه شمام همین تفاوت باشه!
    درسته ولی خوب الان این سوالات پیش اومده اول اینکه رو این شامپو زده ساخت ترکیه و عکسها با اونایی که ساخت ترکیه هست فرق داره دوم اینکه اگه به کلمه new دقت کنید با فونت قرمز هست و بفیه شامپوها با فونت سفید تو زمینه مثلثی شکل قرمز ولی من سه تا عکس دیگه که مثل این شامپو پیدا کردم با فونت قرمز بود از سه تا دوتاش مربوط به سایت های چینی بود اون یکیشم نمیدونم سایت کجا بود
    البته من با خود شرکت وارد کننده (یونیلور) تماس گرفتم انصافا خیلی عالی برخورد کردن و خیلی پیگیر بودن خودشونم اثبات خاصی نداشتن ولی میگفتن مطمئن باش که اصله و یه نکته جالب که شاید بعضی ها هم بدونن اینکه اون شماره ای که زیر هولوگرام هست رو به شماره ای که روی بر چسب هست زنگ بزنید و اعلام کنید بهتون میگه که محصول توسط این شرکت واردشده و فقط یکبار میشه شماره رو وارد کرد که این حداقل خیال آدمو راحت میکنه که توسط شرکت های متفرقه وارد یا
    ساخته نشده

موفق باشید

8. این کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت arash pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به همه
    من شامپو ضد ریزش بناکور که مال شوارتسکف استفاده میکردم شامپوی خیلی خوبی بود نباید از یک شوینده انتظار زیادی داشت و بر اساس علم و هم تجربه ثابت شده یک شاپو گرون قیمت نتیجه خیلی خوبی رو بطور قطع نداشته من به شخصه به محصولات ایرانی بد بین هستم اما نباید محصولات خارجی رو خیلی با کیفیت جلوه داد خوب و بد بودن یک محصول داخلی و خارجی نداره و شامپو نمیتونه معجزه کنه حرفی که یکی از دوستانون اینجا زد شامپو ضد ریزش مو اکثرا تحریک کننده فولیکول مو هستن نه تقویت کننده با خودتون فکر کنید یک ماده تقویت کننده مو وقتی با شوینده ترکیب میشه چه فایده ای برای مو داره یا باید از محلول استفاده بشه که مدت زیادی رو پوست بمونه یا از مکمل ها یی که از داخل بدن نه صرفا روی موضع جلوگیری از ریزش کنه که حتما هم نباید شیمیایی باشه.

10. این کاربر از arash pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آخرش کسی در مورد این شامپو رینفولتیل خبری چیزی نداشت یه اطلاعی بده؟
    سلام دوست عزیز شامپو رینفولتیل برای موهای ظریف و نازک و درمان ریزش مو (ریزش های ارثی و هورمونی )استفاده میشه . عمل تغذیه و غذا رسانی رو به مو و پیاز مو انجام میده . در کل شامپو خیلی خوبیه با توجه به قیمتی که داره تو شامپوهای درمانی ریزش مو بسیار مناسبه راستی اگه خواستی میتونی از این سایت کاتالوگ محصولات رینفولتیل رو بگیری و مطالعه کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکشو تو گوگل سرچ کردم پیدا کردم

13. 2 کاربر از shaya_6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من کاملا با نظر این دوستمون موافقم . در واقع مشکلات مو چیزی نیست که بشه فقط با شامپو اونم طی شستشوی 3 تا 5 دقیقه ای درمانش کرد. مثلا کسی که ریزش مو داره باید خیلی چیزا رو رعایت کنه که بتونه به نتیجه برسه . اول اینکه باید بررسی بشه تا مطمئن باشه مشکل هورمونی نداره بعد از اون استفاده از مکمل های تقویتی پوست و مو ، تغذیه مناسب ، رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات تازه ، استفاده از لوسیون درمان ریزش مو (که توی مارک های مختلف با توجه به بودجه ای که داریم می تونیم تهیه کنیم) نکشیدن مو توسط برس ، گیره ، کش مو یا هر چیز دیگه اینا همه دست به دست هم میدن . اونوقت کسی میاد میگه که فلان شامپو رو از اون برند خارجی گرفتم اصلا بدرد نمی خورد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •