قیمت 610 تومن با گارانتی یاس ....
آپدیت جدید هم نزدیکه تستشو دادن بیرون ...
قیمت 610 تومن با گارانتی یاس ....
آپدیت جدید هم نزدیکه تستشو دادن بیرون ...
610 تومن گارانتی یاس؟؟؟؟؟
اشتباه نمی کنی؟ یاس حداقل 70-80 تومن از بی گارانتی بالاتره و تا اونجایی که من اطلاع دارم 620 بی گارانتیش هست.
توی فروم همسایه اینطوری قیمت داده بودن من از اونجا نقل کردم .... فکر کنم درسته.
منبع :
موج کاهش قیمت با ورود گوشی های جدید اتفاق افتاده ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گارانتی هم حدود 30 تا 40 بالاتره
دوستان قیمت یاطری 1600 میلی و 1800 میلی چه قدره ؟ و چقدر شارژ بیشتری نگه میداره با یه استفاده متوسط ؟
تمام این باطری ها تقلبی هستن (اینو کسانی که استفاده کردن گفتن) یعنی در حقیقت همون 1230 میلی آمپر هستن که به اسم 1600 و 1800 می فروشن .. شما خودتون با یه حساب سر انگشتی متوجه می شید که بالا بردن میلی آمپر بدون افزایش حجم امکان پذیر نیست.
حتما باطری دوبل اچ دی2 رو دیدید.
آخرش از 1 تا 100 به desire hd چند میدین؟؟
اگه جواب بدین ممنون میشم
من باشم 80 می دم
اون 20تا هم واسه ال سی دی و دوربین و باطری نسبتا ضعیفشه.
ولی در کل هر گوشی یه عیبی داره که دیزایر اچ دی جزو کم عیب ترین گوشیهاست.
گوشی واقعا خوبیه ... نمی دونم خیلی ها تو سایت --------- میگن با باتری جدید توان باتریش خیلی بهتر میشه !!!!! در درستی و اشتباه بودن این حرف نظری ندارم ولی اگه مشکل باتریشو در نظر بگیریم به نظر من 90 از 100 ... چون به نظر من به غیر از این باتری مشکل حادی نداره.
البته من این گوشی رو ندارم و نظرم بیشتر بر نظرات کاربران و مطالعه در مورد این گوشی استواره ....
دوربینش ضعیفه؟ 8mp hd
ال سی دی و دوربینش از چه نظر ضعیفه ؟
مرسی . . .![]()
8 اچ دی با 19 فریم؟؟
ال سی دیش هم که در برابر ایکس10 حرفی واسه گفتن نداره چه برسه سوپر آمولد های سامسونگ.
من خودم این گوشیو از بدو ورود خریدم و از اول هم پی به نقاط ضعفش بردم ولی سخت افزار فوق العاده قویش(نسبت به رقیبهای زمان خودش) باعث شد از ضعفهاش چشم پوشی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)