محتوای مخفی: سوال فنی
نه اصلا ، از هیچ کد تقلب یا نسوز کننده ای استفاده نکردم ؟؟ یعنی اشکال از بازیه و راه حل نداره /؟؟
برو صفح ی 95 اونجا توضیح دادم.
این مشکل وضعیتش طوریه که ادم همون اولش ذهنش میره به ترینر... البته الانه که بررسی کردم دیدم که این باگ علاوه بر ترینر میتونسته از خود بازی هم باشه. جالبه تو بازی قبلی هم اینطور مشکلی بوده و به این بازی هم به ارث رسیده!
کلا چهار اسلات داریم برای زره. اول از همه مثلا Chest Guard رو انتخاب کنین اگه مشکلی پیش اومد برین سر وقت سه قطعه دیگه... خلاصه ترتیب قرار گیری قطعات رو یکی یکی چک کنین.
خب من هم بازی رو تموم کردم خیلی هم خوب بود
خدایی این نسخه نسبت به 2 نسخه قبل خیلی بهتر شده بود من که کلی با این نسخه حال کردم
حالا باید منتظر نسخه بعدی باشیم
دوستان من بازیو تموم کردم با مراحل جانبیش همه DNA ها کامل شده فقط چند تا مشکل دارم
اولش این Shop Quset ها هست یه شمشیر با یه آپدیت زره مونده میگه اینهارو میخاد Shrunken Head x2-Buddhist Prayer Beads x2 یکی هم سم کشنده سریع که میگه Aconite x2 میخاد اینارو کجا میشه پیدا کرد من حواسم نبود قبلا فروختمشون اینم بگم سریازا همه رو گشتم نداشتن صندقها رو همه باز کردم این یارو دوتا دزدا اونا هم نداشتن شاید تو بعضی مرحله ها پیدا بشه کسی میدونه کدوم مرحله هست شاید بشه با replay کردن دوباره بدست بیاریمش
دومین مشکل من این ظاهر طرفه شکل دزموند کردمش حال بر نمیگرده مثل ظاهر قبلیش که با لباس سفید بود حتی رفتم لباس هم خریدم عوض نشد تو خونه هم لباسش عوض نشد چکار باید کرد
سوم هم این قضیه Codex Edition Unlocker نصب کردم هیچ اتقاقی نیفتاد البته قبل از نصب این برنامه چند روز پیش یه سری کار که تو نقشه بود با شکل L بزرگ اونا رو انجام دادم برا داوینچی ولی آخرش اینای که تو عکش بالا میبنید یا یه چتر که اضافه شد اومد
من جواب سوال هایی رو که میدونم میدم بقیش با دوستان باید بعد از تیتراژ پایانیش صبر میکردی تا دوباره بیاد شکل همون ادزیو نباید میزدی میرفت
و برای اجرای codex Edition Unlocker باید اپدیت 1.1 رو داشته باشی که اون رو هم میتونی از تاپیک نصب و مشکلات این بازی دانلود کنی .
و در ضمن من خودم از دوستان یک سوال اساسی داشتم این قضیه shop Quest ها چیه میشه توضیح بدیدی من الان کلی از این ها دارم چی کارش کنم
باید بری همون مقر اصلی اساسین ها...............همین جایی که تو عکس بالایی هست............تو این منطقه مغازه ها یک گزینه ی دیگه هم دارن به نام shop quest...........وقتی داخلش میشی یک سری تجهیزات هست که فقط میشه با جواهرات بخریدشون.من جواب سوال هایی رو که میدونم میدم بقیش با دوستان باید بعد از تیتراژ پایانیش صبر میکردی تا دوباره بیاد شکل همون ادزیو نباید میزدی میرفت
و برای اجرای codex Edition Unlocker باید اپدیت 1.1 رو داشته باشی که اون رو هم میتونی از تاپیک نصب و مشکلات این بازی دانلود کنی .
و در ضمن من خودم از دوستان یک سوال اساسی داشتم این قضیه shop Quest ها چیه میشه توضیح بدیدی من الان کلی از این ها دارم چی کارش کنم
همون طور که یه این شکل درآوردیش، عمل می کنی!
یعنی esc رو بزن بعد به قسمت inventory برو .از اونجا outfits و بعد روی outfit دزموند برو و کلید ctrl رو بزن و بعد enter
دوستان یه سوال
این شهر turin که میگین نزدیکه نیویورک هست،من تو google earth نمی تونم شهری نزدیکه نیویورک با همچین اسمی پیدا کنم.(از سره بیکاریه دیگه!)
ولی با تایپ اسم این شهر، یه شهری تو ایتالیا میاره.الان مطمینین که این شهر تو امریکاست؟؟؟؟یا ایتالیا؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)