تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 156 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1557

نام تاپيک: سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام 6 ماهه که دارم از این سایت استفاده میکنم و تا یه ماه پیش که جام جهانی شروع شد و این تاپیک زده شد و من هم داشتم مطالب فرا توهینیتون رو میخوندم و بالاخره به فکر ایجاد یه یوزر افتادم تا حال شما بی خردان رو بگیرم. واقعا براتون متاسفم که اینطوری درباره آدمها صحبت میکنید، خودتون بارها تو همین تاپیک اشتباه کردید (سوتی دادین) در حالی که این بابا باید هنگام گزارش حواسش به 100 جا باشه ولی شما هنگام تایپ یه ساعت فکر میکنید و به مغز فندقیتون فشار میارید تا یه جمله بنویسید.
    برای همتون متاسفم
    برو عمو دلت خوشه.
    نمیتونه حواس باشه بگو جمع کنه بره یکی دیگه بیاد.
    با این گزارشاشون ادمو از فوتبال میندازن این تعطیلا.بی گزارش پخش کنن راحتتریم

2. 6 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام 6 ماهه که دارم از این سایت استفاده میکنم و تا یه ماه پیش که جام جهانی شروع شد و این تاپیک زده شد و من هم داشتم مطالب فرا توهینیتون رو میخوندم و بالاخره به فکر ایجاد یه یوزر افتادم تا حال شما بی خردان رو بگیرم. واقعا براتون متاسفم که اینطوری درباره آدمها صحبت میکنید، خودتون بارها تو همین تاپیک اشتباه کردید (سوتی دادین) در حالی که این بابا باید هنگام گزارش حواسش به 100 جا باشه ولی شما هنگام تایپ یه ساعت فکر میکنید و به مغز فندقیتون فشار میارید تا یه جمله بنویسید.
    برای همتون متاسفم
    اگه قرار بود ما سوتی بدیم شما هم سوتی بدی بعد اگه سوتی ها رو گفتیم ناراحت بشی که من باید بجای جواد میاومدن بازی مثلا امشب رو گزارش میکردم. آدما با توجه به جایگاهی که دارن ازشون انتظار میره.

هرچند خودت جواد نیستی اما به هرحال با توجه به آیدی که داری گفتم.
    چرا نمیگی وقتی بازی ایران-استرالیا رو به اون خوبی گزارش کردی کلی تعریف و تمجید ازت شد؟ خوب گزارش کنی خوب میبینی سوتی بدی سوتی ازت میگیرن. چرا پس کسی اینقدر به عادل گیر نمیده؟

4. 4 کاربر از Payan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

برای همتون متاسفم
    سلام جواتی منم پائولو

6. 5 کاربر از malaki_mall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

آقا این گزارشگر بازی ژاپن-پاراگوئه یه جا گفت:
    داور بهش میگه که توپ رو جایی که باید قرار بده قرار ...

(دیگه دید دوتا قرار پشت سر هم اومد موند چی بگه کلا ساکت شد)

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

برای همتون متاسفم
    سلام.
    فقط همينو خواستم بگم.
    آقا باعث افتخارم بود كه به آقاي سوتي.آقاي تحليل هاي چرت فقط سلام كنم.
    سلام

9. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

برای همتون متاسفم
    خب باش.
    آقای خیابانی بدی شما اینه که فقط خودتو قبول داری مثل اون دوستای همفکرت ( ذکایی و جاودانی )
    شما پول می گیری بازی گزارش کنی یا مجیزگویی کنی؟ شما به چه حقی در گزارشاتون علی آبادی رو پدر ورزش ایران می نامید؟
    به گزارش دیدار پایانی جام حذفی ایران مراجعه کن. خداییش گزارش بود؟؟؟
    شما تو بازی استرالیا یه گزارش خوب کردی ( که البته اون هم به لطف پیروزی بر و بچز تیم ملی در یادها ماند و مزدش رو هم گرفتی : رفتی فرانسه برای گزارش )
    خودت هم که یادمه در یک مصاحبه گفته بودی کاش بعد از بازی ایران و استرالیا گزارشگری رو رها کرده بودی.
    مسلما بچه های این تالار همگی پسرخاله ها یا پسرعموهای فردوسی پور نیستن. که به دشمنی با شما بپردازن و طرف اونو بگیرن. هرچند ما اشتباهات عادل و دیگران رو هم گوشزد میکنیم.
    پول میگیری . جونت در بیاد خوب گزارش کن. نمیتونی؟ خب برو عمو جان. برو . بذار جوونای با استعدادتر بیان جای تو.

11. 5 کاربر از آرسـام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

خدا رو شکر که یه بی سواد مثل زکایی هم واسه ما آدم شده! خانه از پای بست ویران است...

این خیابانی مفت خور اگه یه جو غیرت و ملی گرایی داشت ول می کرد گزارشگری رو!

می دونید چند نفر در سطح فردوسی پور و حتی بهتر هستن که نمی تونن به صدا و سیما راه پیدا کنن؟؟!

یک مقاله تو مجله چلچراغ در همین موضوع بود! می گفتش کسایی میان واسه تست از هر نظر بهتر از اینا و با علاقه و با اطلاعات! انتظار حقوق هم ندارن . از رو عشقشون...ولی حالا باید افراد بی خاصیتی مثل خیابانی و علیفر رو تحمل کنیم...

کجای مملکت درسته که این درست باشه! بیخیال!

به امر خطیر سوتی گیری بپردازیم : دی
    گل گفتی

13. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

خياباني:
    ميريم به استوديو خدمت رضا جاوداني عزيز.
    چه نوشابه اي واسه هم باز ميكنن.
    اين رجبي هم امروز به پاراگوئه همش ميگفت اروگوئه.جاوداني هم فقط نيشش بازه.نفهميد

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

از لحاظ فن بیان 4 تا گزارشگر خوب داریم>>عادل،خیابانی،مزدک و علیفر.

از لحاظ اطلاعات فنی و غیر فنی به جز فردوسی پور بقیه شون مفت نمی ارزن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه humankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلب نـــفـــس

پيش فرض

عشق است جوات خياباني. عجب باروني مي وزه تو استاديوم

17. 5 کاربر از humankhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •