کسپر با نام Trojan.Win32.Llac.bdm شناخت
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
کسپر یه دونشو با اکسترکت کردن شناخت
2 تا رو با اسکن
بقیه رو اجرا کردم با هوش مصنوعی شناخت
کسپر با نام Trojan.Win32.Llac.bdm شناخت
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
کسپر یه دونشو با اکسترکت کردن شناخت
2 تا رو با اسکن
بقیه رو اجرا کردم با هوش مصنوعی شناخت
تغييري در تنظيمات ندادم
اين هم ويروس بعدي
Detected: Trojan.Win32.Llac.bdm C:\Documents and Settings\Mohsen\Desktop\12865276961\AVG\AVG.rar/AVG Antivirus Free (New Anti Malware _ Spyware)100-.exe/Mariana Fui Tomar Juizo so tinha vodka.avi.exe
ايول به كاسپر.يك امتياز براش ثبت شد
تغييري در تنظيمات ندادم
اين هم ويروس بعدي
Detected: Trojan.Win32.Llac.bdm C:\Documents and Settings\Mohsen\Desktop\12865276961\AVG\AVG.rar/AVG Antivirus Free (New Anti Malware _ Spyware)100-.exe/Mariana Fui Tomar Juizo so tinha vodka.avi.exe
سلام من ويروس پست1004 بود كه اسم ان bit بود را بهanti virusتغيير دادم.اقاي دكتر مشكلي كه ندارد اگر اسم را تغيير دادم وبراي كاسپر فرستادم اين هم جوابش.![]()
10 مخرب جدید
اینها رو در VT اسکن نکردم. همینطوری رفتم تو یک عده شو جدا کردم آوردم واستون![]()
دانلود:
پسورد: 123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهران اینا رو از کجا میاری؟
گفته بودی از بتا تسترهای آوست بودی از اینا بهت میدادن؟؟؟؟
جالب اینه که آنتی ویروس ها اینا رو نمیشناسن
در کل کارت درسته
![]()
اینا رو با کسپر تست کردم
از این 10 تا 8 تاشون با هم فرق می کنند
ولی دو فایل ss_nazi.exe و exe_1.exe دقیقا کپی همند و باهم فرقی نمی کنند
پس 9 تا فایله که کسپر 8 تاشو بدون اسکن موقع اکسترکت شناخت و همین دوتا فایل رو با اجرا هم نشناخت
موندم طرفدارای آنتی ویروس های دیگه کجان مخصوصا AVAST و NOD 32
موفق باشد
آره اینها رو هدیه بهم دادن. گفتن برو حال کن باهشون ما فعلا توی دیتابیس نمیزاریم
من که خسته شدم از دستش ویروس و تروجان براش میفرستادم بعضی وقتها 1 ماه میگذشت اما توی دیتابیس نمیزاشتن. وقتی هم توی انجمشون داد و بیداد میکردم میگفتم این چندمین دفعه است که واستون میفرستم به چند ساعت نمیگذشت آپدیتشو میفرستادن. چون بقیه هم میدیدن و این براشون بد بود
واسه پیدا کردنشون مکان خاصی نداره. باید خودتو بزنی به خنگی که مثلا من نمیدونم این برنامه های چین بعد توی این سایتهای چینی و روسی که اکثرا پرن روی همه چی کلیک کنی تا بالاخره یه چند تایی گیرت میاد.
برای آنلالیز و نه تشخیص بلکه فقط برای اینکه بفهمم واقعا اینها خرابکاری میکنند یا نه از آنلایز و رفتار شناسایی 2 سایت زیر استفاده میکنم. خیلی کارشون درسته. حتی رجیستر کی ها و فایل هایی رو که ساخته میشند رو بهت میگند. اما تشخیصی انجام نمیشه و خودت باید بفهمی که فایل آلوده است یا نه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 2 سایت فایل های سالم و یا آلوده رو در یک سیستمی که توسط سند باکس محافظت شده اجرا میکنه و هر کاری که بعد از اجرا شدن فایل انجام بشه رو بهت میگه. سایت Sunbelt خیلی دقیق تره اما جفتشون هم در کل خوبند.
ویرایش:
بطور مثال من فایل firefox-update رو در این 2 سایت آنلایز کردم و این قسمتی از نتیجه اش شد.
آنالیز کمودو:
دو تا فایل در سیستم ساخته میشه به اسمهای svchost
با سایتهای mail.ru هم تماس برقرار میکنه و ممکنه اطلاعاتی رو براش بفرسته.![]()
Last edited by M E H R A N; 08-10-2010 at 14:49.
کمودو 3 تا رو فکر کنم از روی دیتا بیس شناخت و این هم عملکرد +defense و could scan و sandbox به روایت تصویر:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)