تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 110 اولاول ... 252929899100101102103104105106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1095

نام تاپيک: ✔ کنکور تخصصی زبان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه ها شماهایی که رتبتون خوب شده میشه بگین چند ساعت در روز درس می خوندین و برای عمومیا از چه کتابایی استفاده کردین؟
    اگه میشه لطفا معدل نهاییتونم بگین.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنون هنوز تصمیم نگرفتم. رتبه ی ریاضیم هم 3900 شده و نمیدونم ریاضی رو برم یا زبان رو.
    من جای شما بودم ریاضی رو میرفتم . با رتبه ی 3900 میتونید رشته های خیلی خوبی رو بیارید . حیفه شما برید زبان . من که جای شما بودم ریاضی رو میزدم ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

گرایش های زبان به ترتیب کدام ها بهترن؟ اول ادبیات بعد مترجمی؟

من رتبه کل در سهمیه م (منطقه ۱) شده ۳۲۸۹. رتبه زیرگروه یک هم 2525. اصفهان روزانه میارم؟ خود نرم افزار راهنمای سنجش تو انتخاب چهارم مترجمی روزانه اصفهان را زده بود ولی از ادبیات خبری نبود. شیراز هم که به کل نه روزانه نه شبانه هیچی نبود.
    رشته های فرانسه و اینا هم روزانه اصلا فقط یه ادبیات ارمنی بود اونم روزانه اصفهان. چه جوریاس بقیه رشته های نیستن؟

داره خودمونی میشه Apocalypse Now's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درمورد رشته، ادبیات انگلیسی از لحاظ علمی بهتره. چون هم ادبیاتش هست و هم در برگیرنده ی مترجمی ـه. کمی سخت تر و فنی تر هم هست.

اما متاسفانه تو ایران بازار کار مترجمی بهتره! اما پیشنهاد خود من اینه که کارشناسی رو مترجمی بخونی و بعد ایشاالله واسه ارشد و مراتب بالاتر بری سراغ ادبیات انگلیسی. به شخصه اگه مسائل مالی برام مهم نبود، ادبیات رو میخوندم.

در ضمن، قبول شدن توی مترجمی سخت تر از ادبیات هستش. چون خواهان مترجمی بیشتره.

5. این کاربر از Apocalypse Now بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Unholy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    At The Heart Of Winter

پيش فرض

به راهنمای انتخاب رشته ی سنجش اصن توجه نکنین، ضد حاله فقط

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام،توی رشته ی مترجمی و آموزش زبان انگلیسی تو هر کدوم چه واحد هایی را باید بگذرونیم؟؟تمرکز درس ها روی چیه؟؟یکم توضیح میخوام.
    دوست عزیز کل گرایش های زبان دوترم اول فقط دروس پایه خواندن - گرامر و گفت و شنود هست

ترم سه و چهارم دروس اصلی هستش که معمولا مشترکه بین سه گرایش درسایی مثل زبانشناسی ...

از ترم 6 وارد میشی به درسای تخصصی مختص همون گرایش ( از این به بعد درسا سخت میشه

ولی در کل اگه میخوای تا مقطع لیسانس بخونی به ترتیب اولویتت باید اینا باشه 1- مترجمی 2- آموزش 3- ادبیات

ولی اگه هدفت مقاطع بالاتره همون ادبیات بهتره واسه دوره لیسانس

اکثر کسایی که من دیدم تو لیسانس رو ادبیات خوندن و ارشد رو پیچیدن به سمت آموزش

مترجمی قبول شدن تو ارشد از هفت خان رستم هم سخت تر ه حدود 70 نفر کل ایران بر می دارن ( شاید بیشتر کنن الان )

8. 2 کاربر از alp13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Apocalypse Now's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با رتبه 5993 در سهمیه و 4533 در زیر گروه اول گروه زبان، دانشگاه دولتی زنجان شبانه قبول شدم. مترجمی زبان. خداروشکر راضی ام...

بچه ها بیاین بگین کجا قبول شدین

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

منم با هفت هزار منطقه یک و پنج هزار و هفتصد زیرگروه یک جهرم روزانه قبول شدم.خدا رو شکر!!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه _Nader_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منم با 6000 زیرگروه یک ادبیات زبان روزانه سبزوار قبول شدم.همینم میخواستم خدا رو شکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با رتبه کل در سهمیه 3289 و رتبه 2525 در سهمیه ۱ (کدومشه بالاخره؟ ) زبان فرانسه روزانه دانشگاه اصفهان قبول شدم. انتخاب ششمم بود بعد از انگلیسی های اصفهان و تهران.

ولی فک کنم نمیتونم برم :( الان دانشجوی مجازی هستم ورودی ۸۸ و البته یه سال و نیم دو سال دیگه هم دارم هنوز٬ نمیدونم از نظر معافیت تحصیلی میتونم ثبت نام کنم روزانه و همزمان ادامه بدم؟ چون مجازی نوبت دوم محسوب میشه. کسی اطلاع داشت واقعا ممنون میشم بگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •