بچه ها شماهایی که رتبتون خوب شده میشه بگین چند ساعت در روز درس می خوندین و برای عمومیا از چه کتابایی استفاده کردین؟
اگه میشه لطفا معدل نهاییتونم بگین.....![]()
بچه ها شماهایی که رتبتون خوب شده میشه بگین چند ساعت در روز درس می خوندین و برای عمومیا از چه کتابایی استفاده کردین؟
اگه میشه لطفا معدل نهاییتونم بگین.....![]()
من جای شما بودم ریاضی رو میرفتم . با رتبه ی 3900 میتونید رشته های خیلی خوبی رو بیارید . حیفه شما برید زبان . من که جای شما بودم ریاضی رو میزدم ...
گرایش های زبان به ترتیب کدام ها بهترن؟ اول ادبیات بعد مترجمی؟
من رتبه کل در سهمیه م (منطقه ۱) شده ۳۲۸۹. رتبه زیرگروه یک هم 2525. اصفهان روزانه میارم؟ خود نرم افزار راهنمای سنجش تو انتخاب چهارم مترجمی روزانه اصفهان را زده بود ولی از ادبیات خبری نبود. شیراز هم که به کل نه روزانه نه شبانه هیچی نبود.
رشته های فرانسه و اینا هم روزانه اصلا فقط یه ادبیات ارمنی بود اونم روزانه اصفهان. چه جوریاس بقیه رشته های نیستن؟![]()
درمورد رشته، ادبیات انگلیسی از لحاظ علمی بهتره. چون هم ادبیاتش هست و هم در برگیرنده ی مترجمی ـه. کمی سخت تر و فنی تر هم هست.
اما متاسفانه تو ایران بازار کار مترجمی بهتره! اما پیشنهاد خود من اینه که کارشناسی رو مترجمی بخونی و بعد ایشاالله واسه ارشد و مراتب بالاتر بری سراغ ادبیات انگلیسی. به شخصه اگه مسائل مالی برام مهم نبود، ادبیات رو میخوندم.
در ضمن، قبول شدن توی مترجمی سخت تر از ادبیات هستش. چون خواهان مترجمی بیشتره.
به راهنمای انتخاب رشته ی سنجش اصن توجه نکنین، ضد حاله فقط
دوست عزیز کل گرایش های زبان دوترم اول فقط دروس پایه خواندن - گرامر و گفت و شنود هست
ترم سه و چهارم دروس اصلی هستش که معمولا مشترکه بین سه گرایش درسایی مثل زبانشناسی ...
از ترم 6 وارد میشی به درسای تخصصی مختص همون گرایش ( از این به بعد درسا سخت میشه![]()
ولی در کل اگه میخوای تا مقطع لیسانس بخونی به ترتیب اولویتت باید اینا باشه 1- مترجمی 2- آموزش 3- ادبیات
ولی اگه هدفت مقاطع بالاتره همون ادبیات بهتره واسه دوره لیسانس
اکثر کسایی که من دیدم تو لیسانس رو ادبیات خوندن و ارشد رو پیچیدن به سمت آموزش
مترجمی قبول شدن تو ارشد از هفت خان رستم هم سخت تر ه حدود 70 نفر کل ایران بر می دارن ( شاید بیشتر کنن الان )
با رتبه 5993 در سهمیه و 4533 در زیر گروه اول گروه زبان، دانشگاه دولتی زنجان شبانه قبول شدم. مترجمی زبان. خداروشکر راضی ام...
بچه ها بیاین بگین کجا قبول شدین
منم با هفت هزار منطقه یک و پنج هزار و هفتصد زیرگروه یک جهرم روزانه قبول شدم.خدا رو شکر!!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
منم با 6000 زیرگروه یک ادبیات زبان روزانه سبزوار قبول شدم.همینم میخواستم خدا رو شکر
با رتبه کل در سهمیه 3289 و رتبه 2525 در سهمیه ۱ (کدومشه بالاخره؟) زبان فرانسه روزانه دانشگاه اصفهان قبول شدم. انتخاب ششمم بود بعد از انگلیسی های اصفهان و تهران.
ولی فک کنم نمیتونم برم :( الان دانشجوی مجازی هستم ورودی ۸۸ و البته یه سال و نیم دو سال دیگه هم دارم هنوز٬ نمیدونم از نظر معافیت تحصیلی میتونم ثبت نام کنم روزانه و همزمان ادامه بدم؟ چون مجازی نوبت دوم محسوب میشه. کسی اطلاع داشت واقعا ممنون میشم بگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)