نه. غیر عادیه . پیگیری کن .
نه. غیر عادیه . پیگیری کن .
آقا سرعت من هم از 140 اومده رو 80زنگ بزنم اون هم پیگیری می کنند یا میگن سرویست 128 هست حرف اضافه نزن تازه باید با 16 دانلود کنی
یا اینکه درستش می کنند.
این پارس انلاین سرویسی داره که سرعت رو روی 2 مگ ببنده؟؟؟االان منطقه ما میدونم 128 رو روی 1 مگ میبندن
نه دیگه ، اگه زنگ بزنی یارو میگه شماره اشتراکتو بگو که همونم بذارم روی 20 بری حالشو ببری
تا جایی که من میدونم همه رو روی 2مگ می بندن.
این همه رفتی تو مودم ها سیر و سیاحت کردیندیدی روی 1024/256 بسته باشن؟
البته اینها که اینجورین دقت کنی نویز خطتشون بالاستواسه اینکه قطعی هاشون بالا نره سرعتشون رو میارن پایین در غیر ینصورت کل خطها رو روی 2048/512 می بندن.
![]()
حد اقل 2 منطقه رو من خبر دارم که 1 مگه : حکمت شعار و جماران. جماران قبل از 2 مگ کردن که 128 بود.
ایضا باستحضار دوستانی که در امور غیر شرعیه فعالیت سازنده دارن میرساند که اگه روزی روزگاری شانسمون بزنه و گیر بیفتین همه چی بستگی داره به شاکی خصوصی و اگه شاکی خصوصی راضی نشه بدانید و آگاه باشید که در عنفوان شیخوارگی زندان رو تجربه خواهید نمود.
انا نذیر و بشیر لقوم لایؤمنون
یادش بخیر یه زمانی با سرعت 200 دانلود میکردم پینگم از 100 بیشتر بالا نمیرفت
شب تا صبح 4 گیگ دانلود میکردم !
ولی الان سرعتم شده 20 با پینگ 500
شبانه هم کلا قطعه
زنگ زدم پشتیبانی میگه همینه که هست
یه موقع تو همین تاپیک به من تهمت کارمند پارس آنلاین بودن زدن
صفحه 24 همینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jivara; 21-08-2010 at 13:51.
تنها کارمند زنده و موجود در این فروم من هستم هر کسی هم به شما گفته درجا اشتباه کرده.
شبانه قطع میشه یعنی چی؟ دستی کانکت میشی یا اتوماتیک؟ اکانتت 512 هست؟
واقعا شما کارمند پارس آفلاین هستید ؟!
دستی کانکت میشم . اکانت 128 هست ...
شبها سر ساعت 1 اینترنت من از بیخ قطع میشه مودم رو عوض میکنم همه خاکی تو سرش میریزم وصل نمیشه !
بعد صبح ساعت 7 که میشه لطف میکنند تشریفشون رو میارن !
دیروز 2 تا مدرک محکم رو کردم اونهم وقتی که سرعت همتون افت کرده پس ثابت شد که کارمندم.
128 چطوری با 200 دانلود میکرده؟ نکنه دستکاری کرده بودی حالا فهمیدن !!! قبل از ساعت 1 وصل هستی یعنی سر ساعت دیسکانکت میشی یا سرعتت خیلی پایینه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)