تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 136 اولاول ... 252929899100101102103104105106112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ak13 شما تازه خطت رانژه شده ما 4 ماهه از رانزه در اوردیم رفتیم توی مخابرت!
    والا هیچ جا به این افتضاحی ندیدیم.
    من تا یه حدی از نیازهایسیستمم براورده میشه دانلود میکنه وبگردی میکنه ولی بحث سر به روز بودن همون طوری که جساب کن یه نفر پولدار باشه بهترین امکانات رو داشته باشه ولی با ژیان بره سر کار
    بحث اینه که توی دنیا متوس ترانسفریتشون روی 256 کیلو هست و برای ما شده 14 !
    اصلا بحث دانلود نیست . موضوع اینه که قبلا 40 تا سایت رو باز میکردی چک میل میکردی 10 تا سایت دیگه هم باز میکردی همین بی ن ا بین هم میشستی بازی نلاین میکردی
    و ایا دانلود میکردی یا تلوزیون نگاه میکردی ولی الان با این اپلود مزخرف ادم یه چیز دیگه ای به ذهنش میفته و اون هم احتمال زیاد دولت بودجه برای پهنای باند کنار گذاشته( مثل شیر یارانه ای ) ولی متاسفانه صاحبان جدید کتمان میکنند ؟ اینجوری نیست دوستان ؟ به ما هم حق بده توی این مملکتی که همه چی روز به روز گرون میشه ( بلیط متروی از 150 تومن یه شبه رفت روی 250 تومن !) اونوقت دولت کجا دلش به حال مردم میسوزه که بخواد پهنای باند نذری بده 1
    یا این وسط تخلفی صورت گرفته ( با توجه به این که طبق فرمایشات مدیریت مخابرات که فرمودند تا 2 مگ هم میدیم ولی توی این سایت برو بگرد چشم هم داری یه نفر ادعا نکرده که خط 256 گرفته چه برسه به 2 مگ )
    یا این که واقعا این بردارن زحمتکشمون فی سبیل الله دارند کار میکننند.
    اره برادر . انصاف هم خوب چیزیه .
    یارو میگه مرگ خوبه ولی برای همسایه یه خورده شما انصاف داشته باش

2. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

این دوست اصفهانی خیلی هم خوش بحالش نیست چون 4 گیگ در ماه جیره داره.
    بد نیست اسم این دوست اصفهانی رو بدونی:
    امیر حسین.

بله ترافیک 4 گیگی دارم زیادمم هست دو هفته هست راه افناده و 49000 از 102000 یونیت دارم....
    خواستی بگو کارت به کارت کنم
    2 ساعت اینترنت قطع شد.
    بهتره برم امضامو پاک کنم.
    Last edited by roteal2007; 23-05-2010 at 20:32.

4. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

1-آقای king desinger من از دی ماه گذشته ای دی اس ال مخابرات رو گرفتم و تازه نیست
    2-من به کرات گفتم سرعت آپلود افتضاحه و آبروی مخابرات با همین بر باده و به خاطر همین من مدتها قبل یه تاپیک درست کردم به عناون : اعتراض به سرعت بسیار پایین ارسال اطلاعات برای مشترکین adsl مخابرات استان تهران
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما متاسفانه به خاطر برخی الفاظ کاربران ، مسئولین تاپیک رو منتقل به trash کردن من حاضرم همه جمع شیم و در یک روز این مشکل رو به مدیر عامل مخابرات فکس کنیم شاید حل بشه.
    3- اینترنت ایران مزخرفترین اینترنتها ست. اینو خودمم می دونم. اما من گفتم در اظهاراتمون به شکل نسبی انصاف رو رعایت کنیم. شاید باورتون نشه من adsl رو توی مرکز بعثت گرفتم که به بنی بشری adsl نمی ده فقط با پیگیری حتی به وزیر هم نامه نوشتم و من خودم به اوضاع نابسمان اینترنت ایران آگاهم.امیدوارم روزی برسه که 512 رو ماهی 5 هزار تومان به هر ایرانی بدن.
    4- من خودم اهل دانلود نرم افزار و آپدیتم و حتی بعضا 500 مگ هم دانلود می کنم اما فعلا چاره ای نیست.
    Last edited by ak313; 23-05-2010 at 21:15.

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه نشونه میدم از جناب اجل اکرم: اون 32 آپلود که گفت معناش اینه که ایها الناس من بیطرفم در حالی که الان دیگه خواجه حافظ هم خبر داره که 32 شده 60 ایضا صفحه قبل چند جا بهش اشاره شده ولی خوب خودش رو زده به اون راه.
    داستان اینه که این جماعت قیاس بنفس میکنن و بعدش استنتاج میکنن اگه خودشون کار خاصی با اینترنت ندارن غیر از چت و تبلیغ و امثال ذلک پس هیچ کسی هم نیست که بیشتر بدردش بخوره مگه برای فسق و فجور که البته خداوند قادر متعال اینا رو مستقیما مامور کرده که نذارن جماعت از حدود الهی خارج بشن.
    خودشون رو هم خیلی استاد میدونن اونجا که گفت بلد نیستی آپدیت کنی آنتی ویروس رو واقعا اینطور فکر میکنه فکر میکنه حالا که بلده آپدیت ویندوز رو تغییر بده پس خیلی وارده دیگران بلد نیستن پس کسی نیازی به آنچه که در مخیلشون میگذره نداره مگر این که ریگی بکفش داشته باشه البته اینم بگم خودشون سرعتهای نوری دارن نه این که مثل بقیه باشن.
    یه قضیه خیلی عادی رو میگم یه دوستی دارم دارم طبیبه داره تخصص میخونه تو منطقشون تمام شرکتها پورتشون پر بود نتونست بگیره مجبور شد از مخابرات بگیره چند روز پیش زنگ زد که من چند تا ایبوک میخوام برام دانلود کن گفتم مگه خودت اینترنت نداری گفت بابا با این سرعت امکانپذیر نیت گفتم خوب حالا چی هست اولیش رو که گفت دیدم حق داره اسمش هست UpToDate چهار گیگه بعدیاش هم در مورد Laser Hair Removal بود که 10-12 تا از 50 مگ تا 400 مگ با یه دی ویدی آموزشی.
    شما تصور کنید که این رفیق من حرفای صدتا یه غاز چند پست بالا رو بخونه چه حالی میشه.
    Last edited by reb; 23-05-2010 at 21:51.

داره خودمونی میشه citrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود..
    من دیروز رفتم مرکز مخابراتیمون گفتن بهم که سرعت های مخابرات بین 2 نفر share هستش ! گفتن که 128 بین 2نفر شیر هستش که هر نفر با 8 دانلود می کنه و نهایت با 13 ! کلاً گفتن همه سرعتامون بین 2نفر شیر هستش !

9. این کاربر از citrix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ak13 شما تازه خطت رانژه شده ما 4 ماهه از رانزه در اوردیم رفتیم توی مخابرت!
    والا هیچ جا به این افتضاحی ندیدیم.
    من تا یه حدی از نیازهایسیستمم براورده میشه دانلود میکنه وبگردی میکنه ولی بحث سر به روز بودن همون طوری که جساب کن یه نفر پولدار باشه بهترین امکانات رو داشته باشه ولی با ژیان بره سر کار
    بحث اینه که توی دنیا متوس ترانسفریتشون روی 256 کیلو هست و برای ما شده 14 !
    اصلا بحث دانلود نیست . موضوع اینه که قبلا 40 تا سایت رو باز میکردی چک میل میکردی 10 تا سایت دیگه هم باز میکردی همین بی ن ا بین هم میشستی بازی نلاین میکردی
    و ایا دانلود میکردی یا تلوزیون نگاه میکردی ولی الان با این اپلود مزخرف ادم یه چیز دیگه ای به ذهنش میفته و اون هم احتمال زیاد دولت بودجه برای پهنای باند کنار گذاشته( مثل شیر یارانه ای ) ولی متاسفانه صاحبان جدید کتمان میکنند ؟ اینجوری نیست دوستان ؟ به ما هم حق بده توی این مملکتی که همه چی روز به روز گرون میشه ( بلیط متروی از 150 تومن یه شبه رفت روی 250 تومن !) اونوقت دولت کجا دلش به حال مردم میسوزه که بخواد پهنای باند نذری بده 1
    یا این وسط تخلفی صورت گرفته ( با توجه به این که طبق فرمایشات مدیریت مخابرات که فرمودند تا 2 مگ هم میدیم ولی توی این سایت برو بگرد چشم هم داری یه نفر ادعا نکرده که خط 256 گرفته چه برسه به 2 مگ )
    یا این که واقعا این بردارن زحمتکشمون فی سبیل الله دارند کار میکننند.
    اره برادر . انصاف هم خوب چیزیه .
    یارو میگه مرگ خوبه ولی برای همسایه یه خورده شما انصاف داشته باش
    کاملا تایید میکنم
    من خودم الان آسیاتکی هستم ولی اینم تنش خورده به تنه رقیباش گرون کرده
    قیمتهاشو ببینید شاخ در میارید
    موندم چیکار کنم
    سمت کدوم isp برم
    تف باین سیاست گذاریهاشون بیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این مخابراتی ها نامرد به 100 نفر شیر کردن نت رو من هر وقت می خوام ا رپید دانلود کنم میگه ip شما داره دانلود میکنه حرومش نمیذاره من دانلود کنم

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

به نظر من چون الان ساليان سال هست كه ايران تو تحريم به سر مي بره اينا براي ارائه پهناي باند تو مضيقه هستن فقط جاهايي كه خيلي ضرورريه پهناي باند بالا ارائه مي دن. مثلا همين دانشگاه ما با اون عظمت با داشتن اونهمه دانشجو پهناي باندش 256 كيلوبيت هست.

تو آينده ي نزديك هم اميدي به بهبود اوضاع نيست.يه نمونه هم اون اراجيف چند هفته پيش قطع شدن كابل تو سواحل ايتاليا بود كه بعد خودشون گفتن پهناي باند از طرف آذربايجان مسدود شده.
    Last edited by mehrdad38; 24-05-2010 at 09:32.

13. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا يه سوال کلي: 

اين اينترنت مخابرات کيفيتش در چه حده؟

ممنون. 
    Last edited by Honradez; 27-05-2010 at 09:52.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

بستگي داره....

به اين كه از اينترت چي مي خواي؟

سرعت يا نامحدود بودن يا قيمت ؟

تست اينترنت مخابرات با IDM تو پست اول هست ظاهر و باطن
    Last edited by mehrdad38; 24-05-2010 at 15:44.

16. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •