من چه جوری باید بازیکنام رو بفروشم کسی این بازیکنا رو نمیخره.یعنی باید realse کنم بازیکنام رو.
از الان هم می تونم بازیکن رزرو کنم.؟؟؟
منم چند تا میخوام
من چه جوری باید بازیکنام رو بفروشم کسی این بازیکنا رو نمیخره.یعنی باید realse کنم بازیکنام رو.
از الان هم می تونم بازیکن رزرو کنم.؟؟؟
منم چند تا میخوام
نه منظور من این بود که شما قبل از آغاز نقل و انتقالات این آپشن فایل رو درست کن.یعنی یک عدد آپشن فایل که در اون تمامی بازیکنان تعدیل و کاهش شده باشن تا مثلا من الان پنج بازیکن مورد نظرمه برم راحت از تو سیستم خودم ببینم که قدرت تعدیل شدش چقدره تا بعد بیام اینجا قیمت گذاری کنیم.متوجه منظورم شدی؟اینجوری راحت تره که دیگه خود گیمر ببینه که چه بازیکنی مدنظرشه مثل این پست:
------------------------------------------------------------------
کلا باید این مراحل رو پیش بریم:
1. ساخت آپشن فایل مخصوص نقل و انتقالات،و آپلود اون قبل از نقل و انتقالات
2.اتمام نیم فصل
3.نقل و انتقالات
4.ساخت آپشن فایل مخصوص هر گیمر همراه با تعدیل تیم گیمر و ترکیب کلیه گیمرها که بعد از نقل و انتقالات انجام خواهند داد.(که برای ساخت راحتتر این آپشن فایلها در آخر نقل و انتقالات بحث میکنیم)
Last edited by mohammad_87; 16-02-2010 at 00:33.
آره بر اساس درجه بندی تیمها نخواهد بود من امروز متوجه مساله ای شدم توی مستر لیگ ارزش بازیکنان توی تیمهای مختلف خیلی متفاوته .
راستی آرمین جان این قیمت حدودیه بعضی از بازیکنان تیمته :
بنتنر 22.5 میلیون دلار
ولا 16 م
سیمسون 2.7 م
ادوارد 23.5 م
آرشاوین 22 م
ابوئه 19 م
راندال 3 م
ساینا 13 م
سانگ 8 م
ورمالن 6.5 م
سیلوستر 16 م
فابیا 5.5 م
اماندا 4 م
همشو روی هم بریزی شاید بتونی مسیو بخری![]()
Last edited by 4039; 16-02-2010 at 00:36.
مطمئن باشید این آرشاوین رو با رونالدو و مسی هم عوض نمیکنم .
دقیقا
پس من تغییرات رو اعمال میکنم و آپشن فایلو برای بچه ها میفرستم تا هر کسی سر فرصت بازیکنان مورد نظرشو انتخاب کنه و به مرور توی تاپیک اعلام کنه تا من قیمت هر بازیکن رو مشخص کنم .
در ضمن من باید قیمت تک تک بازیکنان تیمهای بچه ها رو هم توی تاپیک بذارم تا بدونن چقدر سرمایه دارن .
خیلی ممنونم حسین.امشب میتونی بذاریش!یا نهایتا تا فردا غروب همراه با قیمت بازیکنان....مرسی.........
راستی برای خرید باید بازیکن رزرو کنیم؟من هنوز نرفتم ببینم واقعا چی نیاز دارم.و درنظر داشته باشید که حداقل بازیکن برای هرتیم 16 بازیکن هست و کاریش نمیشه کرد چون دست ما نیست.
علاوه بر مساله هوش هر بازیکن که خیلی مهمه این موارد توی عملکرد هر بازیکن در هر پستی خیلی مهمه من ضریب هر کدو رو جلوش نوشتم .
stat --------------------------- پست دفاع--------------پست هافبک ----------پست مهاجم
agility---------------------------- ده-------------------------10------------------------10
سرعت دریبل--------------------3---------------------------8--------------------------8
سرعت پاس کوتاه---------------2---------------------------5--------------------------2
قدرت و دقت شوت--------------1---------------------------3--------------------------5
هد و پرش-----------------------5---------------------------3--------------------------5
انواع دقت پاسها----------------1----------------------------1--------------------------1
سرعت--------------------------6----------------------------5-------------------------4
قدرت----------------------------6----------------------------6-------------------------6
حمله ---------------------------1----------------------------3-------------------------5
دفاع-----------------------------5----------------------------3-------------------------1
تکنیک --------------------------2----------------------------2-------------------------2
دقت دریبل----------------------1----------------------------2-------------------------3
شتاب---------------------------4----------------------------5-------------------------6
علاوه بر موارد بالا کارتهای هر بازیکن , تخصص های مخفی و یکی دو مورد دیگه هم در عملکرد بازیکنان موثره .
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
قیمت گذاری رو چیکار کنیم میخوای بر اساس جدول بالا قیمت گذاری کنیم ؟
اینجوری که سخته.راستی منظورت از هوش چیه که میگفتی نمیشه تغییرش داد؟مگه به نوعی همون agility نمیشه؟این امتیازدهی سرعت چرا اینجوریه؟مثلا یک هافبک کناری از یک مدافع وسط سرعت بیشتری نیاز داره و براش مهمتره.بقیه موارد خوبه.
راستی در برنامه pes-editor یه رنج قیمت برای بازیکنان کنار مشخصاتشون نوشته که از 1 یعنی ضعیفترین شروع میشه و تا 8 قویترین رده بندی کرده.من بالای 8 هنوز ندیدم.این رو دیده بودی؟
اگیلیتی چالاکی بازیکنانه در حرکات مختلفی که دارن بعبارتی فرز بودنشون مثل حرکات سریع مسی با دویدن اشتباه نشه .
سرعت یا همون تاپ اسپید سرعت بدون توپ یک بازیکنه و دریبل اسپید سرعت با توپ خب اینجام همونه دیگه .
آره خیلی وقته دیدم من روزی صد بار وارد اینجور برنامه ها میشم فقط اگه کمی برنامه نویسیم قوی بشه خودم بتونم برم توی دیتا بیس خیلی عالی میشه ایشالا برای نسخه های بعدی .
آره اینجوری خیلی سخته اما اگه شما یک راه حل مناسب تری برای قیمت گذاری بگی خیلی خوب میشه منم از دست این مسائل خلاص میشم .
البته میشه ارزش بازار بازیکنان رو در 10 ضرب کرد و بطور فرضی به هر بازیکن یک ضریب هوشی داد و قال قضیه رو کند .
Last edited by 4039; 16-02-2010 at 01:11.
بابا...پس باید سال بعد منتظر Hossein-2011 باشیم!آره خیلی وقته دیدم من روزی صد بار وارد اینجور برنامه ها میشم فقط اگه کمی برنامه نویسیم قوی بشه خودم بتونم برم توی دیتا بیس خیلی عالی میشه ایشالا برای نسخه های بعدی .
کارتهای تخصصی بازیکنان و مهارتهای پنهان در تعدیل و اینها تغییر نمیکنه که نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)