تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 1291 اولاول ... 2529298991001011021031041051061121522026021102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[QUOTE=tetis;5280244]من هيچ مشكلي با تمام آن چيزها ندارم.

QUOTE]
    سلام
    میشه بیشتر توضیح بدید
    من که با U 9.... هم نتونستم باز کنم

---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------

سلام .

اول اینکه با لپ تاپ میشه از وایمکس ایرانسل استفاده کرد ( بدون مودم از طریق WiFi و اگر نمیشه مودم کوچیک واسه وایمکس هم گیر میاد ؟

مخلصیم .
    والا تا ونجا که من می دونم چون به جز ایرانسل و یکی دیگه هنوز شرکتی فعال نشده
    پس فقط همون مودم بزرگو میتونید داشته باشید به لپتاپ هم همونو باید وصل کنید
    وایمکس با

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز سلام!

بنظر من هر شرکتی توی این مملکت اینترنت ارائه بده از قوانین مملکت تبعیت میکنه و این قانون هم من درآوردی ایرانسل نیست!( اینو بگم که من طرفدار ایرانسل نیستم.حتی یک هفته هم نمیشه که سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم و هیچوقت با ایرانسل سرو کار نداشتم!!!) اون شرکت هم مطمئن باش چنین قانونی خواهد داشت!
    حالا من بگم که با دو تا از اپراتور های ایرانسل صحبت کردم که میگفتن آقا اصلا شما هیچوقت به سقف تعیین شده هم نمیرسی.یکیشون میگفت شما مگه میتونی 200 گیگ در ماه دانلود کنی؟ پس نگران نباش! یکی دیگشون هم وقتی بهش گفتم مثلا در ماه میخوام 130 گیگ دانلود کنم ، گفت شما بهترین شرایط رو در نظر گرفتی و ما هم تا حالا موردی نداشتیم که سقف دانلود رو رد کرده باشه!
    مبین نت توی تهران پوشش مثل ایرانسل نیست! بعد قیمت نامحدودشون برابره فقط ایرانسل تا حدودی کیفیتش معلومه ولی مبین نت معلوم نیست کیفیتش چجوریه و فقط حدس و گمان میشه زد!

1. حالا مشکل من چیه؟ به من هم طبق معمول گفتن باید مودم فضای باز استفاده کنی! حالا با توجه به وضعیت خونه ما بنظرتون حرفشون درسته؟
    ایرانسل موبایلش توی خونه ما خیلی بد آنتن میده ولی وقتی میری روی پشت بوم عالی آنتن میده! من میگم میشه مودم وای فای بگیرم و توی خونه بگردم ببینم کجا خوب آنتن میده یا مثلا بذارمش توی تراس؟ (کسی تجربه مشابهی داشته؟)

2. اگر مودم فضای باز بگیرم میشه با سیم تلفن وصلش کنم به مودم ADSL خودم که وایرلس هست؟ و اینترنت بصورت وایرلس بشه برای سایر وسایل؟

3. کد امنیتی رو قرار هست بردارن؟ کی؟

4.اصلا به هیچ وجه راه نداره که مودم رو روشن کردی خودش اتومات به اینترنت وصل بشه؟

5. از همه مهمتر اینکه وایمکس ایرانسل قطعی داره؟ اگه داره در چه حده؟ نرم نامحدود بگیرم بعد همش قطع باشه!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید...
    کدوم قانون تو این مملکت گفته سرویس واسه سرویس نامحدود سقف دانلود بگذارید؟ این قانون برای اولین بار تو Adsl توسط شاتل برای سرویسهای نامحدود به نام Fair Use Policy باب شد.
    اپراتورها زبون چربی دارند. زیاد به حرف اونها گوش نکنید حتی حجم واقعی سرویسهای به اصلاح نامحدود Gprs رو هم نمی گن. اتفاقا 130 گیگ برای سرویس نامحدود 512 چیزی نیست .
    اگر شما سرعت متوسط رو با تمام قطعی ها 48 کیلوبایت در ثانیه در نظر بگیرید (( در صورتی که ماکسیمم سرعت حدود 60 هستش )) شما توی یکماه با 24 ساعت مداوم دانلود کردن به حجم 120 گیگ میرسید امیدوارم بتونی این مقدار رو دانلود کنی چون برای من که کاری نداره. تازه من ماه رو 30 روز در نظر گرفتم. حجم 130 گیگ که گفتید یعنی اینکه شما تو کل 1 ماه با سرعت ثابت 52 دانلود کنید به نظر شما این نشدنی هست؟
    1. اگر این فرض رو بگیریم که ایرانسل آنتنهای وایمکس رو روی دکلهای Bts نصب کرده شما حتما باید از مودم خارجی استفاده کنید مودم Wi FI از گیرندگی کمتری برخورداره و ضد آب هم نیست که بخواهید تو ترس بگذارید
    2. سیم تلفن؟؟؟؟؟؟؟ نه خیر با کابل شبکه می تونید وصلش کنید به مودمتون اگر مودمتون قابلیت روتر شدن رو داشته باشه در غیر اینصورت باید روتر وایرلس بگری که از 50 تومن شروع میشه به بالا.
    3. اطلاعی ندارم
    4. اطلاعی ندارم
    5. 100 درصد حتی بهترین شرکتهای دنیا هم قطعی دارند منتها یک SLA تعریف کردند که امیدوارم اون رو رعایت کنند

3. 4 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کدوم قانون تو این مملکت گفته سرویس واسه سرویس نامحدود سقف دانلود بگذارید؟ این قانون برای اولین بار تو Adsl توسط شاتل برای سرویسهای نامحدود به نام Fair Use Policy باب شد.
    اپراتورها زبون چربی دارند. زیاد به حرف اونها گوش نکنید حتی حجم واقعی سرویسهای به اصلاح نامحدود Gprs رو هم نمی گن. اتفاقا 130 گیگ برای سرویس نامحدود 512 چیزی نیست .
    اگر شما سرعت متوسط رو با تمام قطعی ها 48 کیلوبایت در ثانیه در نظر بگیرید (( در صورتی که ماکسیمم سرعت حدود 60 هستش )) شما توی یکماه با 24 ساعت مداوم دانلود کردن به حجم 120 گیگ میرسید امیدوارم بتونی این مقدار رو دانلود کنی چون برای من که کاری نداره. تازه من ماه رو 30 روز در نظر گرفتم. حجم 130 گیگ که گفتید یعنی اینکه شما تو کل 1 ماه با سرعت ثابت 52 دانلود کنید به نظر شما این نشدنی هست؟
    1. اگر این فرض رو بگیریم که ایرانسل آنتنهای وایمکس رو روی دکلهای Bts نصب کرده شما حتما باید از مودم خارجی استفاده کنید مودم Wi FI از گیرندگی کمتری برخورداره و ضد آب هم نیست که بخواهید تو ترس بگذارید
    2. سیم تلفن؟؟؟؟؟؟؟ نه خیر با کابل شبکه می تونید وصلش کنید به مودمتون اگر مودمتون قابلیت روتر شدن رو داشته باشه در غیر اینصورت باید روتر وایرلس بگری که از 50 تومن شروع میشه به بالا.
    3. اطلاعی ندارم
    4. اطلاعی ندارم
    5. 100 درصد حتی بهترین شرکتهای دنیا هم قطعی دارند منتها یک SLA تعریف کردند که امیدوارم اون رو رعایت کنند
    ممنون از شما!
    براى من همون ١١٠ تا ١٢٠ گيگ هم اگه بشه دانلود كرد خوبه!
    ١. پس يعنى من بايد به خريد مودم فضاى باز تن بدم؟!!
    ٢ . من مودم ADSL وايرلس دارم.پس يعنى راحت ميتونم با كابل شبكه اين دو مودم رو به هم وصل كنم و توى خونه وايرلس كنم؟ اخه نميدونستم كه ميشه اينترنت رو از طريق كابل شبكه به مودم ADSL وايرلسم برسونم!!!؟
    ٣. ميدونم همه شركت ها قطعى دارن ولى ميخوام ببينم قطعى هاش از حد مجاز بيشتر نباشه!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

...
    ١. پس يعنى من بايد به خريد مودم فضاى باز تن بدم؟!!
    ٣. ميدونم همه شركت ها قطعى دارن ولى ميخوام ببينم قطعى هاش از حد مجاز بيشتر نباشه!؟ ...
    والله منم تقریبا یه کاری شبیه کار شما کردم، توی خونه ما که اصلا آنتن نمی داد، توی حیاط بسته به شرایط یک چراغش روشن میشد، به همین خاطر مجبور شدم ببرمش طبقه دوم مثل لوستر از سقف بالکن طبقه دوم آویزونش کنم تا بلاخره یه 60 درصدی سیگنال گرفت.
    اما درباره قطعیش الان حدود 10 روزه شب ها از ساعت 12 کلا شبکه اش قطع میشه، ظهرها هم از ساعت 2 تا تقریبا 4 همین طور، این مدلیش را دیگه ندیده بودم

6. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والله منم تقریبا یه کاری شبیه کار شما کردم، توی خونه ما که اصلا آنتن نمی داد، توی حیاط بسته به شرایط یک چراغش روشن میشد، به همین خاطر مجبور شدم ببرمش طبقه دوم مثل لوستر از سقف بالکن طبقه دوم آویزونش کنم تا بلاخره یه 60 درصدی سیگنال گرفت.
    اما درباره قطعیش الان حدود 10 روزه شب ها از ساعت 12 کلا شبکه اش قطع میشه، ظهرها هم از ساعت 2 تا تقریبا 4 همین طور، این مدلیش را دیگه ندیده بودم
    جدا؟!!!!
    شب ها ساعت ١٢ به چه مدت قطع ميشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.سرعتا همه واقعیه یعنی 128 حداکثر تا 16 و 256 هم حداکثر تا 32 سرعت دانلود دارن.
    خب الان من ADSL 128 دارم و 60-95 سرعت دانلود میده. پس چرا اینقدر تفاوت دارن ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بنظر من هر شرکتی توی این مملکت اینترنت ارائه بده از قوانین مملکت تبعیت میکنه و این قانون هم من درآوردی ایرانسل نیست!

حالا من بگم که با دو تا از اپراتور های ایرانسل صحبت کردم که میگفتن آقا اصلا شما هیچوقت به سقف تعیین شده هم نمیرسی.یکیشون میگفت شما مگه میتونی 200 گیگ در ماه دانلود کنی؟ پس نگران نباش! یکی دیگشون هم وقتی بهش گفتم مثلا در ماه میخوام 130 گیگ دانلود کنم ، گفت شما بهترین شرایط رو در نظر گرفتی و ما هم تا حالا موردی نداشتیم که سقف دانلود رو رد کرده باشه! [...]

1. حالا مشکل من چیه؟ به من هم طبق معمول گفتن باید مودم فضای باز استفاده کنی! حالا با توجه به وضعیت خونه ما بنظرتون حرفشون درسته؟
    ایرانسل موبایلش توی خونه ما خیلی بد آنتن میده ولی وقتی میری روی پشت بوم عالی آنتن میده! من میگم میشه مودم وای فای بگیرم و توی خونه بگردم ببینم کجا خوب آنتن میده یا مثلا بذارمش توی تراس؟ (کسی تجربه مشابهی داشته؟)[...]

5. از همه مهمتر اینکه وایمکس ایرانسل قطعی داره؟ اگه داره در چه حده؟ نرم نامحدود بگیرم بعد همش قطع باشه!!!
    قانونی (در کشور) وجود نداره که محدودیت حجم دانلود رو برای سرویس های نامحدود تعیین کنه. بعضی شرکت ها خودشون چنین قانونی برای خدماتشون گذاشته اند. اگر سایت شاتل رو بخونید توضیح داده که محدودیت در واقع روی مقدار دانلود نیست... روی ساعات دانلود هست. مضمون کلی چیزی که توی سایت شاتل برای Fair Use Policy نوشته اینه که توی ساعات پیک مصرف شما نباید به طور دائمی دانلود داشته باشی (یعنی به طور غیر معمول نباید باشه... مثلا اگر یک روز فایل 200 مگی توی ساعات پیک دانلود کنی مشکلی نیست ولی اگر این روند هر روز تکرار بشه و مثلا روزی 500 مگ دانلود توی ساعات پیک داشته باشی... به این گیر می دن.) در ساعات دیگه (غیر پیک) هم هر چقدر خواستی می تونی دانلود کنی.

این که بهتون گفتن تا به حال موردی نداشتیم که سقف دانلود رو رد کرده باشه... من توی همین تاپیک دیدم یک نفر نوشته بود به خاطر دانلود 30-40 گیگ (یادم نیست سرعتش چند بود یه سرچ کنی پیداش می کنی) مشمول این قانون شده بود و بهش گفته بودن شما رفتی تو لیست سیاه و دیگه هیچ وقت نمی تونی اینترنت نامحدود از ما بگیری... فقط محدود...

من هم مودم رو گذاشته ام توی بالکن. فعلا که تابستانه و مشکلی نیست، (امیدوارم تا چند ماه دیگه آنتن دهی بهتر بشه و بیارمش داخل) ولی مودمش ضدآب نیست و توی دفترچه مودم هم نوشته باید در دمای 0 تا 40 درجه سانتی گراد کار کنه... یعنی با این اوضاع توی زمستان دیگه نمی شه گذاشتش بیرون... خلاصه قرار دادن مودم در فضای آزاد نمی تونه به عنوان یک راه حل بلندمدت مطرح باشه.

در مورد قطعی:
    توی 2 ماه اول که من استفاده کردم حداکثر یک بار در ماه (به مدت 6-7 ساعت) اینترنت قطع بود که به نظر من قابل قبوله، ولی توی ماه اخیر همون طور که یکی از دوستان هم اشاره کرد تقریبا یک هفته ای هست که همش اینترنتش نصفه نیمه وصله. یعنی سرعت دانلود که زیر 9 شده (به جای 14) و هر صفحه رو باید 10 بار Refresh بزنی تا بالاخره بازش کنه... البته توی ساعات مختلف روز هم این موضوع فرق داره. (قابل ذکر است که مودم آنتنش پر پر هست و این اشکالات مربوط به فرستنده ایرانسل می شه.

ضمنا مال من این طوری نیست که دقیقا سر ساعت 12 قطع بشه... در ساعات مختلف قطعه. مثلا همین الان که ساعت 11:30 شب هست سه بار صفحه اصلی Hotmail رو رفرش زدم تا باز شد بعد که نام کاربری و رمز عبورم رو زدم دوباره صفحه Inbox باز نشد و Error داد... حالا اگر 2-3 بار رفرش کنم احتمالا بیاد ولی اعصاب خورد کنه و عملا مثل اینه که اینترنت نداری!
    Last edited by 3jokes_x; 16-08-2010 at 22:30.

10. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قانونی (در کشور) وجود نداره که محدودیت حجم دانلود رو برای سرویس های نامحدود تعیین کنه. بعضی شرکت ها خودشون چنین قانونی برای خدماتشون گذاشته اند. اگر سایت شاتل رو بخونید توضیح داده که محدودیت در واقع روی مقدار دانلود نیست... روی ساعات دانلود هست. مضمون کلی چیزی که توی سایت شاتل برای Fair Use Policy نوشته اینه که توی ساعات پیک مصرف شما نباید به طور دائمی دانلود داشته باشی (یعنی به طور غیر معمول نباید باشه... مثلا اگر یک روز فایل 200 مگی توی ساعات پیک دانلود کنی مشکلی نیست ولی اگر این روند هر روز تکرار بشه و مثلا روزی 500 مگ دانلود توی ساعات پیک داشته باشی... به این گیر می دن.) در ساعات دیگه (غیر پیک) هم هر چقدر خواستی می تونی دانلود کنی.

این که بهتون گفتن تا به حال موردی نداشتیم که سقف دانلود رو رد کرده باشه... من توی همین تاپیک دیدم یک نفر نوشته بود به خاطر دانلود 30-40 گیگ (یادم نیست سرعتش چند بود یه سرچ کنی پیداش می کنی) مشمول این قانون شده بود و بهش گفته بودن شما رفتی تو لیست سیاه و دیگه هیچ وقت نمی تونی اینترنت نامحدود از ما بگیری... فقط محدود...

من هم مودم رو گذاشته ام توی بالکن. فعلا که تابستانه و مشکلی نیست، (امیدوارم تا چند ماه دیگه آنتن دهی بهتر بشه و بیارمش داخل) ولی مودمش ضدآب نیست و توی دفترچه مودم هم نوشته باید در دمای 0 تا 40 درجه سانتی گراد کار کنه... یعنی با این اوضاع توی زمستان دیگه نمی شه گذاشتش بیرون... خلاصه قرار دادن مودم در فضای آزاد نمی تونه به عنوان یک راه حل بلندمدت مطرح باشه.

در مورد قطعی:
    توی 2 ماه اول که من استفاده کردم حداکثر یک بار در ماه (به مدت 6-7 ساعت) اینترنت قطع بود که به نظر من قابل قبوله، ولی توی ماه اخیر همون طور که یکی از دوستان هم اشاره کرد تقریبا یک هفته ای هست که همش اینترنتش نصفه نیمه وصله. یعنی سرعت دانلود که زیر 9 شده (به جای 14) و هر صفحه رو باید 10 بار Refresh بزنی تا بالاخره بازش کنه... البته توی ساعات مختلف روز هم این موضوع فرق داره. (قابل ذکر است که مودم آنتنش پر پر هست و این اشکالات مربوط به فرستنده ایرانسل می شه.

خيلى ممنون دوست عزيز!
    كل حرفات رو قبول دارم.واقعا راهنمايى هات همون چيزى بود كه ميخواستم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این مطلب رو هم بخونید جالبه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

...

در مورد قطعی:

ضمنا مال من این طوری نیست که دقیقا سر ساعت 12 قطع بشه... در ساعات مختلف قطعه. مثلا همین الان که ساعت 11:30 شب هست سه بار صفحه اصلی Hotmail رو رفرش زدم تا باز شد بعد که نام کاربری و رمز عبورم رو زدم دوباره صفحه Inbox باز نشد و Error داد... حالا اگر 2-3 بار رفرش کنم احتمالا بیاد ولی اعصاب خورد کنه و عملا مثل اینه که اینترنت نداری!
    من هم دعا می کنم تو این یکی دو ماه پوشش شبکه اش به حدی برسه که بشه مودم را داخل خونه استفاده کرد
    درباره قطعی هم در کل صحبت شما را تایید می کنم، اما برای من شب ها تقریبا از ساعا 11 اینترنت کند میشه حدود 11:30 همین طور میشه که شما می گید هی باید صفحه را Refresh کرد تا بیاد ولی از ساعت 12 شب به بعد کلا قطع میشه، یعنی حتی پرتال ایرانسل هم باز نمیشه و نمی دونم هم کی وصل میشه، دلیلش هم معلوم نیست چیه؟ اما تا اونجا که من دقت کردم از وقتی که سیستم محاسبه صورتحسابش مشکل پیدا کرد این طوری شد.
    Last edited by Mr.Aras; 16-08-2010 at 23:01.

14. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •