تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 290 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست من منکه گفتم استیم این وسط دیگه هیچکارس دیگه با اون کاری نداریم.
    تو آموزش صفحه اول که نوشته به استیم نیاز هست

در آغاز فعالیت mes que un club's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر-دیر

پيش فرض

سلام به همگی خسته نباشید ببخشید میشه بگین چجوری میشه کد اکتیو کردن استیمو بدم؟ممنون.کد اکتیو استیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مژده مژده کرک کار میکنه بگو ایولسلام دوستان! بازار کرک داغ داغ شده!
    برین حاشو ببرین! لول!
    .....
    کرک جدید هم اومد.
    rzking توی بلاگش گفته که این کرک جدید خیلی بهتر از 184 کار میکنه (هرچند که 184 هیچ مشکلی نداره) اما توصیه کرده ازین کرک استفاده کنید!
    همه دانلود کنید تا ورژنمون باهم فرق نداشته باشه و در دعوت کردن همدیگه مشکل پیش نیاد!
    دانلود از سرور هاتفایل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانلود از سرور رپیدباز (مستقیم):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک 184 هم کار میکنه میتونین بازی کنین
    کرک رو جایگزین کرک قبلی کردم این connecting to iwnet میده !!! اعصابمو خورد کرده!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله .... من هم با کرک 182 تونستم بازی کنم .....
    شانش رو میبینین؟: دی
    تا شارژ adsl م تموم شد کرک ها همه شروع به کار کردن: دی
    SaJaD.KillerJ خداحافظ: دی

داره خودمونی میشه asskicker56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[/COLOR]
    مژده مژده کرک کار میکنه بگو ایولسلام دوستان! بازار کرک داغ داغ شده!
    برین حاشو ببرین! لول!
    .....
    کرک جدید هم اومد.
    rzking توی بلاگش گفته که این کرک جدید خیلی بهتر از 184 کار میکنه (هرچند که 184 هیچ مشکلی نداره) اما توصیه کرده ازین کرک استفاده کنید!
    همه دانلود کنید تا ورژنمون باهم فرق نداشته باشه و در دعوت کردن همدیگه مشکل پیش نیاد!
    دانلود از سرور هاتفایل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانلود از سرور رپیدباز (مستقیم):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک 184 هم کار میکنه میتونین بازی کنین
    خب من کرک رو زدم وارد بازیم شد حالا باید چیکار کنم؟
    میرم تو بازی مثلا team death mach رو امتحان کردم مینویسه searching وهیچکسم نیست
    استیمم فعاله اگه لازمه

داره خودمونی میشه RAMB0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[/COLOR]

خب من کرک رو زدم وارد بازیم شد حالا باید چیکار کنم؟
    میرم تو بازی مثلا team death mach رو امتحان کردم مینویسه searching وهیچکسم نیست
    استیمم فعاله اگه لازمه
    نه اینجوری که نیست.
    شما باید به سرور هایی متصل بشی که مثل شما بازیشون کرک شدس در ضمن شما باید از zero geardemoوارد بازی شین و به کسی که سرور privat زده وصل شی یا اون شما رو اینویت کنه..

داره خودمونی میشه alizarghami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه اینجوری که نیست.
    شما باید به سرور هایی متصل بشی که مثل شما بازیشون کرک شدس در ضمن شما باید از zero geardemoوارد بازی شین و به کسی که سرور privat زده وصل شی یا اون شما رو اینویت کنه..
    خب. چجوری می تونیم Invite کنیم وقتی که نمی تونیم تو Steam کسی رو add کنیم؟

در آغاز فعالیت mes que un club's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر-دیر

پيش فرض

بشتابید ، بشتابید!!
    دوستانی که علاقه مند هستند استیمشون اکتیو بشه و بتونند بقیه رو ادد کنن این پست رو بخونن!

---
    شما بازی مجانی از استیم دانلود کردید ولی استیم اجازه‌ی ادد کردن دوستانتو رو بهتون نمیده؟! نگران نباشید، چاره‌اش اینجاست...

1) اینجا عضو بشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اینجا یک فروم لهستانی هست)
    - برای اینکه بفهمید چیکار کنید بد نیست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. اگر همه حوصله ترجمه از طریق گوگل رو ندارید، عکس زیر نشون میده بهتون که چی به چیه...

2) به ایمیلی برید که موقع ثبت نام در این فروم استفاده کردید، توی Inbox یا Spam ایمیلی برای شما اومده از این سایت، ایمیل رو باز کنید و اکانت خودتون رو فعال کنید.

3) حالا توی این مرحله ما به یه آی‌پی لهستانی نیاز داریم. برای این موضوع هم یه راه حل هست به اسم فایر فاکس! دوستانی که فایر فاکس ندارند نصب کنند! حالا دوستانی که فایر فاکس دارند، نیاز دارند یه Add-on به اسم Foxyp-rocxy رو به فایرفاکسشون اضافه کنند.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) - دوستان فراموش نکنید که باید بعد از نصب Add-on فایرفاکس رو حتمآ Restart کنید.

4) پس از نصب Foxyp-roxy به قسمت Tools فایرفاکس برید و بعد روی Foxyp-roxy Standard کلیک کنید و به Options برید.

5) بعد روی Add New p-roxy کلیک کنید، بعد به سربرگ p-roxy Details برید، گزینه‌ی Manual p-roxy Configuration رو فعال کنید، جلوی کادر Host or Ip Address این آی‌پی رو وارد کنید (95.175.10.246) در قسمت Port این عدد رو وارد کنید(3128).

6) به سربرگ General برید و قسمت p-roxy Name رو به اسم Polish پر کنید. اوکی کنید و یه پیغام دیگه هم میده، اونم رو اوکی کنید و بعد گزینه Close رو بزنید.

7) حالا دوباره به قسمت Tools برید و دوباره روی Foxyp-roxy Standard برید ولی اینبار روی گزینه‌ی Use Polish p-roxy for all URLs کلیک کنید. حالا برمی‌گردیم به همون سایت لهستانی، توی سایت با همون شناسه‌ای که ساخته‌اید، لاگین کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حواستون باشه که از گوگل ترنسلیت استفاده نکنید موقع لاگین کردن)

8) برای لاگین کردن شناسه‌تون، توی Wpisz swoją nazwę użytkownika شناسه‌تون رو بزنید و پسوردتون رو توی Wpisz swoje hasło و بعد روی Zaloguj Mnie کلیک کنید.

9) حالا پس از لاگین شدنتون برید به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

10) اگر کارهای بالا رو درست اجرا کرده باشید، بعد از کلیک کردن روی لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت باید به شما این پیغام رو بده:
    Numer do gry Speedball 2 został wysłany na adres [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11)خب حالا Inbox یا Spam ایمیلتون رو چک کنید، می‌بینید سایت بهتون ایمیل زده و محتوای ایمیل کد فعالسازیه استیم هست!

12) حالا استیمتون رو باز کنید، برید توی گزینه‌ی بالای استیم و روی گزینه‌ی Games رو بزنید، بعد روی اولین گزینه یعنی Activate a product on steam ... یه صفحه‌ی جدید براتون باز میشه اون رو Next کنید، توی قسمت بعد I Agree رو بزنید، توی گزینه‌ی Product Code رمزی که اون سایت براتون ایمیل کرده رو بزنید و بعد Next کنید، یه لودینگ میاد و بعد اکانتتون اکتیو میشه.

13) حالا دوستاتون رو ادد کنید و حالش رو ببرید!

پ.ن: دوستان خط تیره های بین اسمها رو برداری و بخونید، چون سایت p-roxy رو سانسور میکرد مجبور شدم این بلا رو سرشون بیارم!
    پ.ن 2: باور کنید این همه کار بیشتر از 5 دقیقه وقتتون رو نمیگیره، پس اگه دوست دارید استیمتون اکتیو شه این کارها رو حتمآ بکنید. بعد بگین ما بد رفتم گشتم تا اینو پیدا کردم

داره خودمونی میشه RAMB0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب. چجوری می تونیم Invite کنیم وقتی که نمی تونیم تو Steam کسی رو add کنیم؟
    خوب شما میتونی به روشی که دوستمون گفتن اینویت کنی یا به لینک های زیر بری و عضو کلن شی وراحت به اوناجوین شی و بازی کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    در ضمن هرکی با کرک بالایی مشگل داره میتونه از این کرک استفاده کنه:
    کد:
    [منبع:
    کد:
    در ضمن شما باید در قسمت: Start - Settings - Network Connections
    بروی کانکشنی که به اینتر نت وصل میشید راس کلیک کرده و قسمتProperties راانتخوابکنید ودر صفحه باز شده گزینه Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6 را unistal کنید.
    Last edited by RAMB0o0; 13-03-2010 at 19:41.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

یک عدد mw2 به همراه اکانت استیم به فروش می رسد هر کی خواست پ.خ بده

با نسخه Ps3 هم تعویض می کنم و سر میگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •