یه چیز دیگه این آموزش های 3dBuzz رو از کجا میشه خرید؟ خیلی زیادن
یه چیز دیگه این آموزش های 3dBuzz رو از کجا میشه خرید؟ خیلی زیادن
سلام با اجازه آقا محمد ما هم مواردی که میتونم به دوستان کمک کنیم رو میگم !؟![]()
![]()
خوب بازی سوم شخص رو که میتونی بسازی ولی باید کمی حرفه ای تر بشی تا با کیزمت و اسکریپت نویسی آشنا بشی .
بله بازی هایی آزادانه هم میشه ساخت چرا نشه ؟
من که همچی مپی ندارم و ندیدم جایی برای دانلود قرار داده باشن ! ( شاید دوستان داشته باشن )
بله بازی ماشینی هم میشه ساخت . باز هم چرا نشه ؟!
![]()
میشه آموزش ساخت سوم شخص رو بدید؟
سلام
منظوراصلی من این بود که کسایی مثل شما که حرفه ای تر هستند اموزش های بیشتری بدن . حالا خودت هم اگه پست های سایت رو نگاه کنی میبینی که حرف من درسته اموزش ها خیلی کمه و فقط سوال های جزیئ اونم به صورت جزئی تر پاسخ داده می شه . مگه من بد گفتم که این فروم با توجه به اسمش عمل نمی کنه .
دلیل اینم که من به اون یارو ایمیل دادم اینه که من می خواستم از دیگران هم کمک بگریم .
یارو با اینکه خارجی بود ولی قول داد که بهم کمک کنه اما همین سوال هم از جنابعالی پرسیدم لینک خارجی
به من دادی .همون چندتا پست قبل تر من مگه بد گفتم هر کسی تونسته این اموزش ها رو انجام بده با توجه به تجربه خودش به دیگران کمک کنه نه اینکه لینک سایت های خارجی بده که مشکل چند برابر بشه.
اون ویئو ها هم که می گی من ندیدم چرا دیدم بیشترشون رو هم دیدم فقط این چندتا ویدئو اینترنته که من اینترنت خوب ندارم که دانلودشون کنم ولی دانلود می کردم و پست اضافه برای اموزش نمی دادم . من فقط گفتم این نوع اموزش ها رو عزیزانی مثل شماها که کارکردن و جواب گرفتن با توجه به کاری که خودشون کردن به دیگران جواب بدن .مثلا جنابعالی توی چند پست قبل اموزش سوم شخص گذاشتی و گفتی من یکیشو تا اخر رفتم به نظر خودت مفیدتر نیست همون یکی رو که تموم کردی رو خودت توضیع بدی تا دیگران هم بتونن استفاده کنن. حالا نمی دونستم شما ناراحت می شی .
با سلام خدمت دوستان
من می خوام پلیر بازی رو تغییر بدم
میشه من رو راهنمایی کنید؟
با تشکر
یه چیز دیگه چطور میشه کاور گرفت پشت در و دیوار
و اگر آدم یه ایده جدید مثل خنجر تو دست اساسینس کرید داشته باشه چطور میشه اعمال کرد و چطور میشه از شمشیر استفاده کرد و چطور میشه از مشت استفاده کرد
ممنون میشم کمک کنید
عزيز شما اول كار با محيط UDK رو ياد بگير بعد بيا اين سؤال ها رو بپرس !
اين كار ها اغلبشون نياز به اسكريپت نويسی دارن ...
خوب منم می خوام اسکریپت نویسی و کار با کیسمنت رو بیشتر یاد بگیرم
بخورده با برنامه کار کردم و یه مرحله کوچولو هم ساختم اما نه دشمنی هست و نه چیزی فقط یه تفنگ و 7 تا اتاق
الان بیش از هر چیز می خوام یاد بگیرم سوم شخص بسازم و بعدا چیزای دیگه لطفا کمک کنید
سلام
به پستای قبل برو دوستان قبلا گفتن .
آقايون وخانوماي عزيز مثل اين كه اين سوم شخص خيلي طرفدار داره من فردا يه آموزش البته بدون عكس ميزارم . خدايي وقت ندارم وگرنه با تصوير ميزاشتم. لطفا ديگه در اين مورد سوال نكنيد.
راستي آموزش نيازي به كد نويسي نداره و فقط كار با كيسمت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)