مراد مقایسه بازی با HALO که کلا توهین به این عنوان انحصاری 360 هست و بس !
در مورد گرافیک و نقد ها هم والا من نظر شخصیمو دارم میگم ! بنظر من کرایسیس در360 بهترین هست ولی رو PS3 من هر جور حساب می کنم کیلزون در سطح بالاتری هستش !از نظر چهره ها که کلا نباید باهم مقایسه بشن ، بنظر من کرایسیس خیلی تو این زمینه ضعیف کار کرده (خیلی ضعیف نسبت به سطح کلی بازی میگم نه این که چهره ها در بازی ضعیف باشن ، در مقام مقایسه !) البته گیم پلی بازیopen world FPS هست که خوب قائدتا مستلزم محیطی بزرگتر نسبت به KZ3 هست که کاملا خطی هستش ، پس نسبت به وسعت شاید بتونیم بگیم کرایسیس رو جزئیات نسبتا خوب کار کرده ( دوباره شد قضیه وسعت و TD2 دی

اما از نظر سنگینی بازی حساب کنیم شما رو ارجاع میدم به صحنه هایی از KZ3 که سوار اون ماشین های عظیم هستین و هر لحظه دارین به محیط شلیک می کنید ، با اون همه جزئیات با تخریب عالی و خون کاملا داینامیک !! تعداد انفجار ها شاید در هر دقیقه حدود 40 تا باشه !! اما کرایسیس تمام تخریب محیطش کاملا به صورت از پیش رندر شدست ! ساختمون هایی که در بازی می افتن همه کاملا از پیش تعیین شدست و شما توش نقشی ندارین !
+
بحث هوش مصنوعی شد ، KZ2 یک افتضاح در این زمینه بود !! اما الان افتخار سری اینه که در نسخه سوم بازی یک هوش مصنوعی به کار گرفته که بنظر من در جاهایی حتی به هوشمندی موجودات هیلو هم نزدیک میشه ! اما کرایسیس نسخه اول هم از مشکل باگ ها و خنگ بودن دشمنان رنج می برد ، الان جز خنگ تر شدن دشمن ها و باگ های بی نهایت بازی !! چه پیشرفتی داشته ؟؟!!
+
بازی کرایسیس یک اثر بزرگ برای کنسول ها اما یک اثر فوق العاده ضعیف تر نسبت به نسخه اول برای pc هست . شاید با عرضه پچ ها و عرضه DX11 برای بازی تغییری حاصل بشه اما جز این به جرئت میشه گفت بازی جز پسرفت در تکسچر ها هیچ تغییری با نسخه اول نداشته ( نورپردازی هم به نظر
برخی بهتر شده )
+
مولتی بازی بسیار پیشرفت داشته ، الان به نظر من مولتی بازی در حد یک بازی خوب هستش ، اما باز هم در مقایسه با KZ3 کم میاره ( با هیلو هم که کلا نمیشه مقایسش کرد )
+
همونجور که برای بازی هایی مثله GT5 یا BS گفتم ،درباره این بازی هم میگم ، هایپ های بسیار زیاد یرلی فقط سطح انتظارات رو از این اثر خیلی بالا برد و دیگر هیچ !
دوستان چرا جواب میدین به این پست؟ مگه اون ضرب المثل جواب ابلهان خاموشیست رو نشنیدین ؟
البرز جان HALO کلا با هر بازیی جداست بحثش ، اثری که به اندازه کل انحصاری های PS3 در یک سال فروخته بایدم اثر بسیار بسیار بزرگی باشه !! اما شما نسبت به KZ داری بی انصافی می کنی ، این بازی در زمینه گرافیکی، حداقل قبل از عرضه کرایسیس همه قبول داشتن که بهترین گرافیک کنسولی رو در اختیار داره ، از گیم پلی بسیار زیبای این بازی هم که نمیشه کذشت !
درسته من قبول دارم هانس زیمر تو این بازی در حد یک فیلم سطح بالا کار کرده ، و صد درصد صداگزاری بازی از گرافیکش بهتره !! اما باز هم در مقام مقایسه موسیقی ایا میتونید شما این بازی رو با موسقی حماسی بازیی مثله REACH یا HALO 3 مقایسه کنید ؟
واقعا به سخره گرفتن داستان HALO 3 از طرف یرلی یک کار مزحک نبود ؟ شما میگی داستان بازی مناسبه ، منم حدودا حرف شما رو قبول دارم ، اما یک داستان خوب یعنی نمره ای در حدود 6 یا 7 برای داستان! ایا کسی هست که بتونه داستان سری هیلو رو نمره ای کمتر از 10 بده ؟؟