تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 180 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اصلا جای بحثی نیست! نمی دونم دوستان کی می خوان بزرگ بشن و یکم واقع گرایانه به موضوعات نگاه کنن و دست از این تعصب بی مورد بر دارن !
    شما هم دارید جوری نظرتون رو بیان می کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب وگرنه 100% تو مواردی مثل مولتی پلیر و صداگذاری و ( یکم هم گیلم پلی ) میشه تجدید نظر کرد!!
    تند نرین دوست من اینجا همه بزرگن و صاحب شخصیت مستقل و محترم واسه خودشون...یه بازی ارزش این حرفا رو نداره

+

من در مورد گرافیک با مدرک و از دیدگاه منتقدای معتبر گفتم که گرافیک این بازی رو کنسول بهترینه ولی اگه کلی بخوام نتیجه گیری کنیم :

بازی کرایسیس نسبت به کیلزون 3 و هیلو در رتبه پایینتری هستش ....این بار رکتر گفتم تا نگی یه جوری گفتی که نه سیخ بسوزه نه کباب.
    البته میانیگن امتیازا هم اینو نشون میده........ .
    .

.

2. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

همتون تمومش کردین ما میریم میگیم Crysis 2 رو برای x360 اوردی؟
    با کمال اطمینان میگه Crysis 2 فقط برای PC هستش :|
    ای تو دهن این فروشنده ها: دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز برای دانلود بازی می تونید از لینک های زیر استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستانی هم که اکانت این سایت ها رو ندارند می تونند برای مستقیم سازی لینک ها از سایت زیر اکانت بخرند:
    کد:
    این هم آپدیت 1.1 بازی:
    کد:

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شما از چه نظر میگی؟ هوش مصنوعی؟ داستان؟و...
    این سیستم کاور گیری که تازه اظافه شده از کیلزون 2 گرفته شده که تازه تو کیلزون بهتر بود!
    تو کیلزون 3 شخصیت ها بیشتر قابل درک هستن!
    شما چجوری میگی کیلزون رو میخوره؟!
    کرایسیس 2 بازی بزرگیه و از لحاظ گرفیک بسیار زیبا و هنری هست ولی هوش مصنوعی بازی لطمه بزرگی زده وقتی شما پشت دیوار هستید در بعضی موارد میبینید دشمن داره به شما تیر اندازی میکنه!
    وسعت بازی نسبت به بقیه بهتره یعنی شما میتونید ماموریت رو از نقطه دلخواه پیش ببرید و به شما امکان مخفی کاری و حمله مستقیم داده شده که گیم پلی بازی رو تکراری نمیکنه البته کرایسیس عنوان تکراری کلا نیست چون یک نوع زمینه جدید داره و اگر رو داستان و یک سری موارد کار میکردند عالی بود من رو هر سه نسخه PC , PS3 , Xbox 360 بازی رو دیدم که اگر رو کنسول بررسی کینم شاید تو ایکس باکس هم بهترین نباشه به غیر از گرافیک که زیبا هست و به نوعی شاهکار کنسول ها است ولی تنها گرافیک نیست مثلا Halo از کرایسیس ضعیف تره؟جواب خیر هست چون هیلو یک عنوان انحصاری هست همانطور که کیلزون هست و کیفیت یک بازی انحصاری برای جذب طرفداران به کنسول مهم است و هر دو عنوان از لحاظ هوش مصنوعی که بیشتر تو گرایسیس 2 به چشم میاد بیشتره و داستان قوی تری هم نسبت به کرایسیس 2 دارند و انتظاراتی که از کرایسیس2 میرفت بیشتر بود و این شماره ادامه خوبی هست ولی بسیاری از موارد در برابر دو عنوان که اشاره کردم کم میاره.
    از لحاظ گرافیک خدمتتون عرض کردم(منظورم اینه که c2 رو pc دیگه kz3 رو از لحاظ گرافیکی می خورهبحثی هم رو این نیست البته بایدم همینطور باشه رو pc)
    می مونه رو کنسول ها که طبق نظر اکثر سایت ها c2 بهترین گرافیک کنسولی رو داره.
    در مورد بقیه ضمینه ها فعلا نظری ندارم.

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درود
    دوستان با 9600 512 ddr3 و 4 گیگ رم و intel e7300 میشه بازی رو روون اجرا کرد ؟!

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تند نرین دوست من اینجا همه بزرگن و صاحب شخصیت مستقل و محترم واسه خودشون...یه بازی ارزش این حرفا رو نداره

+

من در مورد گرافیک با مدرک و از دیدگاه منتقدای معتبر گفتم که گرافیک این بازی رو کنسول بهترینه ولی اگه کلی بخوام نتیجه گیری کنیم :

بازی کرایسیس نسبت به کیلزون 3 و هیلو در رتبه پایینتری هستش ....این بار رکتر گفتم تا نگی یه جوری گفتی که نه سیخ بسوزه نه کباب.
    .

.
    هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره که این طور برتر می دونینش؟
    از نظر امتیازی هم در خود کنسول ps3 ، کرایسس 2 ، بدون خیلی از لطف ها بهتر عمل کرده (منبع metacritical) .
    کاری به مالتی پلیر و گیم پلی ندارم ، چون کاملأ سلیقه ای هستن.. ولی صدا گذاری بحثش جداست.. به نظر من موسیقی و صدا گذاری کرایسس 2 ، از گرافیکش هم درخشان تر بود . دیگه خیلی ها کرایسس 2 رو با موسیقیش می شناسن و نه گرافیکش...
    در کل عرضم این هست که کرایسس 2 ، ایراد هایی داره که بر هیچ کس پوشیده نیست و کم لطفی هایی که نسبت به نسخه ی pc بازی شده ، خیلی ها رو نا امید و ناراحت کرده ، ولی نکات مثبت و درخشانش بسیار زیاد هست که نمی شه ازشون گذشت و خیلی راحت می شه این بازی رو هم ردیف بزرگان قرار داد .
    Last edited by alborz_k; 30-03-2011 at 14:13.

8. 3 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

من یه جواب کامل نوشته بودم که خیلی چیزها روشن بشه یه بار رفرش زدم اینو دیدم. که ممکن بود سوئتفاهم ها برطرف بشه.اصلا کلا اون همه مطلب رو پاک کردم.
    رفیق تا حالا رو خیلی خوب اومده بودی ولی خب خراب کردی پشت بند اون حرفت یدونه اخطار قلمه میتونست بخوابه عزیز دل اون موقع که ما بچه بودیم و تو بزرگوار نبودی به خاطر حمایتهامون به این بازی یه تاپیک کرایسیس بسته شد اون موقع کجا بودی رفته بودی واسه بچه ها مهد کودک بزنی موسسه خیریه راه بندازی..بزرگوار
    اصلا تو کدوم قسمت های کیلزون رو بازی کردی که این طور ازش میگی کلا اصلا فهمیدی داستان کرایسیس از چه قراره...جناب بزرگ خوان که خیلی وقته بزرگ شدی حتما میدونی شنیدن کی بود مانند دیدن بزرگوار تو هنوز درک نکردی دو بحث درباره بازی فقط جنبه تبادل اطلاعات داره نه تعصب تعصب رو من با کسایی ادامه میدم که دو تا بازی کرده باشن و درکشون هم بالاست با اونایی که حتی اگه تا مرز اخراج شدن هم برن نمیان همچین حرف های گنده گنده ای بزنن چون احترام گذاشتن رو خیلی خوب یاد گرفتن پس سعی کن با این طرز تفکرت با بزرگا نشست و برخواست کنی اینجا جای بچه هاست شما بزرگی بفرما بالا بشین ....
    متاسفاه اشتباه از من بود که پست اول صفحه پیش رو با نقل قول ننوشتم ! این طور که معلوم هست شما هم به خودت گرفتی در صورتی که من مخاطبم شما نبودید...
    2 خط بعدی مارو قهوه ای کردی، چیزی نمی گم چون اشتباه من بود ولی شما هم نباید این جوری برخورد می کردید!
    کجا بودی می دیدی من برای kz هفته ای PS3 اجاره می کرم!!!! نمی دونم چرا در مورد داستان کرایسیس سوال پرسیدی !! انقدر ابله فرض کردی ؟
    همه تو این فروم می دونن من به همه احترام گذاشتم و خواهم گذاشت دلیلی برای بی احترامی نیست!!!
    خوشحالم که پست های من باعث شد با شخصیت بعضی از دوستان بیشتر و بهتر آشنا بشم!!

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

.

مراد مقایسه بازی با HALO که کلا توهین به این عنوان انحصاری 360 هست و بس !
    در مورد گرافیک و نقد ها هم والا من نظر شخصیمو دارم میگم ! بنظر من کرایسیس در360 بهترین هست ولی رو PS3 من هر جور حساب می کنم کیلزون در سطح بالاتری هستش !از نظر چهره ها که کلا نباید باهم مقایسه بشن ، بنظر من کرایسیس خیلی تو این زمینه ضعیف کار کرده (خیلی ضعیف نسبت به سطح کلی بازی میگم نه این که چهره ها در بازی ضعیف باشن ، در مقام مقایسه !) البته گیم پلی بازیopen world FPS هست که خوب قائدتا مستلزم محیطی بزرگتر نسبت به KZ3 هست که کاملا خطی هستش ، پس نسبت به وسعت شاید بتونیم بگیم کرایسیس رو جزئیات نسبتا خوب کار کرده ( دوباره شد قضیه وسعت و TD2 دی اما از نظر سنگینی بازی حساب کنیم شما رو ارجاع میدم به صحنه هایی از KZ3 که سوار اون ماشین های عظیم هستین و هر لحظه دارین به محیط شلیک می کنید ، با اون همه جزئیات با تخریب عالی و خون کاملا داینامیک !! تعداد انفجار ها شاید در هر دقیقه حدود 40 تا باشه !! اما کرایسیس تمام تخریب محیطش کاملا به صورت از پیش رندر شدست ! ساختمون هایی که در بازی می افتن همه کاملا از پیش تعیین شدست و شما توش نقشی ندارین !
    +
    بحث هوش مصنوعی شد ، KZ2 یک افتضاح در این زمینه بود !! اما الان افتخار سری اینه که در نسخه سوم بازی یک هوش مصنوعی به کار گرفته که بنظر من در جاهایی حتی به هوشمندی موجودات هیلو هم نزدیک میشه ! اما کرایسیس نسخه اول هم از مشکل باگ ها و خنگ بودن دشمنان رنج می برد ، الان جز خنگ تر شدن دشمن ها و باگ های بی نهایت بازی !! چه پیشرفتی داشته ؟؟!!
    +
    بازی کرایسیس یک اثر بزرگ برای کنسول ها اما یک اثر فوق العاده ضعیف تر نسبت به نسخه اول برای pc هست . شاید با عرضه پچ ها و عرضه DX11 برای بازی تغییری حاصل بشه اما جز این به جرئت میشه گفت بازی جز پسرفت در تکسچر ها هیچ تغییری با نسخه اول نداشته ( نورپردازی هم به نظر برخی بهتر شده )
    +
    مولتی بازی بسیار پیشرفت داشته ، الان به نظر من مولتی بازی در حد یک بازی خوب هستش ، اما باز هم در مقایسه با KZ3 کم میاره ( با هیلو هم که کلا نمیشه مقایسش کرد )
    +
    همونجور که برای بازی هایی مثله GT5 یا BS گفتم ،درباره این بازی هم میگم ، هایپ های بسیار زیاد یرلی فقط سطح انتظارات رو از این اثر خیلی بالا برد و دیگر هیچ !
    اصلا جای بحثی نیست! نمی دونم دوستان کی می خوان بزرگ بشن و یکم واقع گرایانه به موضوعات نگاه کنن و دست از این تعصب بی مورد بر دارن !
    شما هم دارید جوری نظرتون رو بیان می کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب وگرنه 100% تو مواردی مثل مولتی پلیر و صداگذاری و ( یکم هم گیلم پلی ) میشه تجدید نظر کرد!!
    دوستان چرا جواب میدین به این پست؟ مگه اون ضرب المثل جواب ابلهان خاموشیست رو نشنیدین ؟
    هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره؟
    البرز جان HALO کلا با هر بازیی جداست بحثش ، اثری که به اندازه کل انحصاری های PS3 در یک سال فروخته بایدم اثر بسیار بسیار بزرگی باشه !! اما شما نسبت به KZ داری بی انصافی می کنی ، این بازی در زمینه گرافیکی، حداقل قبل از عرضه کرایسیس همه قبول داشتن که بهترین گرافیک کنسولی رو در اختیار داره ، از گیم پلی بسیار زیبای این بازی هم که نمیشه کذشت !
    کاری به مالتی پلیر و گیم پلی ندارم ، چون کاملأ سلیقه ای هستن.. ولی صدا گذاری بحثش جداست.. به نظر من موسیقی و صدا گذاری کرایسس 2 ، از گرافیکش هم درخشان تر بود . دیگه خیلی ها کرایسس 2 رو با موسیقیش می شناسیمش و نه گرافیکش...
    درسته من قبول دارم هانس زیمر تو این بازی در حد یک فیلم سطح بالا کار کرده ، و صد درصد صداگزاری بازی از گرافیکش بهتره !! اما باز هم در مقام مقایسه موسیقی ایا میتونید شما این بازی رو با موسقی حماسی بازیی مثله REACH یا HALO 3 مقایسه کنید ؟
    واقعا به سخره گرفتن داستان HALO 3 از طرف یرلی یک کار مزحک نبود ؟ شما میگی داستان بازی مناسبه ، منم حدودا حرف شما رو قبول دارم ، اما یک داستان خوب یعنی نمره ای در حدود 6 یا 7 برای داستان! ایا کسی هست که بتونه داستان سری هیلو رو نمره ای کمتر از 10 بده ؟؟
    Last edited by amin 2010; 30-03-2011 at 14:18.

11. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البرز جان HALO کلا با هر بازیی جداست بحثش ، اثری که به اندازه کل انحصاری های PS3 در یک سال فروخته بایدم اثر بسیار بسیار بزرگی باشه !! اما شما نسبت به KZ داری بی انصافی می کنی ، این بازی در زمینه گرافیکی، حداقل قبل از عرضه کرایسیس همه قبول داشتن که بهترین گرافیک کنسولی رو در اختیار داره ، از گیم پلی بسیار زیبای این بازی هم که نمیشه کذشت !

درسته من قبول دارم هانس زیمر تو این بازی در حد یک فیلم سطح بالا کار کرده ، و صد درصد صداگزاری بازی از گرافیکش بهتره !! اما باز هم در مقام مقایسه موسیقی ایا میتونید شما این بازی رو با موسقی حماسی بازیی مثله REACH یا HALO 3 مقایسه کنید ؟
    واقعا به سخره گرفتن داستان HALO 3 از طرف یرلی یک کار مزحک نبود ؟ شما میگی داستان بازی مناسبه ، منم حدودا حرف شما رو قبول دارم ، اما یک داستان خوب یعنی نمره ای در حدود 6 یا 7 برای داستان! ایا کسی هست که بتونه داستان سری هیلو رو نمره ای کمتر از 10 بده ؟؟
    من جمله ی اولم رو تصحیح کردم ، منظورم رو بد رسونده بودم :
    هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره که این طور برتر می دونینش؟
    kz3 یک بازی خوب با کیفیت بسیار بالا هست و در این شکی نیست..
    یرلی اصلأ و ابدأ داستان HAlo رو مسخره نکرد.. نویسنده ی مستقل کرایسس2 گفته بود که روایت داستانی در halo خوب نبود (یا همچین چیزایی ) . که اولأ هیچ طرفدار کرایسس از حرف این جناب حمایت نکرد و دومأ اصلأ این حرف ربطی به شرکت کرایتک نداره..
    از حق نگذریم ، داستان این بازی بیش از 6-7 می ارزید

13. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مراد مقایسه بازی با HALO که کلا توهین به این عنوان انحصاری 360 هست و بس !
    در مورد گرافیک و نقد ها هم والا من نظر شخصیمو دارم میگم ! بنظر من کرایسیس در360 بهترین هست ولی رو PS3 من هر جور حساب می کنم کیلزون در سطح بالاتری هستش !از نظر چهره ها که کلا نباید باهم مقایسه بشن ، بنظر من کرایسیس خیلی تو این زمینه ضعیف کار کرده (خیلی ضعیف نسبت به سطح کلی بازی میگم نه این که چهره ها در بازی ضعیف باشن ، در مقام مقایسه !) البته گیم پلی بازیopen world FPS هست که خوب قائدتا مستلزم محیطی بزرگتر نسبت به KZ3 هست که کاملا خطی هستش ، پس نسبت به وسعت شاید بتونیم بگیم کرایسیس رو جزئیات نسبتا خوب کار کرده ( دوباره شد قضیه وسعت و TD2 دی اما از نظر سنگینی بازی حساب کنیم شما رو ارجاع میدم به صحنه هایی از KZ3 که سوار اون ماشین های عظیم هستین و هر لحظه دارین به محیط شلیک می کنید ، با اون همه جزئیات با تخریب عالی و خون کاملا داینامیک !! تعداد انفجار ها شاید در هر دقیقه حدود 40 تا باشه !! اما کرایسیس تمام تخریب محیطش کاملا به صورت از پیش رندر شدست ! ساختمون هایی که در بازی می افتن همه کاملا از پیش تعیین شدست و شما توش نقشی ندارین !
    +
    بحث هوش مصنوعی شد ، KZ2 یک افتضاح در این زمینه بود !! اما الان افتخار سری اینه که در نسخه سوم بازی یک هوش مصنوعی به کار گرفته که بنظر من در جاهایی حتی به هوشمندی موجودات هیلو هم نزدیک میشه ! اما کرایسیس نسخه اول هم از مشکل باگ ها و خنگ بودن دشمنان رنج می برد ، الان جز خنگ تر شدن دشمن ها و باگ های بی نهایت بازی !! چه پیشرفتی داشته ؟؟!!
    +
    بازی کرایسیس یک اثر بزرگ برای کنسول ها اما یک اثر فوق العاده ضعیف تر نسبت به نسخه اول برای pc هست . شاید با عرضه پچ ها و عرضه DX11 برای بازی تغییری حاصل بشه اما جز این به جرئت میشه گفت بازی جز پسرفت در تکسچر ها هیچ تغییری با نسخه اول نداشته ( نورپردازی هم به نظر برخی بهتر شده )
    +
    مولتی بازی بسیار پیشرفت داشته ، الان به نظر من مولتی بازی در حد یک بازی خوب هستش ، اما باز هم در مقایسه با KZ3 کم میاره ( با هیلو هم که کلا نمیشه مقایسش کرد )
    +
    همونجور که برای بازی هایی مثله GT5 یا BS گفتم ،درباره این بازی هم میگم ، هایپ های بسیار زیاد یرلی فقط سطح انتظارات رو از این اثر خیلی بالا برد و دیگر هیچ !

دوستان چرا جواب میدین به این پست؟ مگه اون ضرب المثل جواب ابلهان خاموشیست رو نشنیدین ؟

نصف حرفات برگرفته از پست های منه بعد بر می گردی دری وری می گی به ما! دستت درد نکنه!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •