انتقاد؟
هم خوبه که شما دارید میگین انتقاد..من که ندیدم کسی انتقادی از این سریال داشته باشه..
چندنفر میان میگن :مسخره است..بدم میاد...خندم نمیگیره..فلانی جوات شده..و.............اسمش میشه انتقاد؟
نمردیم ومعنای انتقاد کردن رو هم فهمیدیم.
انتقاد؟
هم خوبه که شما دارید میگین انتقاد..من که ندیدم کسی انتقادی از این سریال داشته باشه..
چندنفر میان میگن :مسخره است..بدم میاد...خندم نمیگیره..فلانی جوات شده..و.............اسمش میشه انتقاد؟
نمردیم ومعنای انتقاد کردن رو هم فهمیدیم.
من نميدونم شايد براي خيليا اين سريال جذابيت نداشته باشه و به نظرشون مسخره باشه اما عزيزان من ديگه براي چي مياين اينجا اينو علني ميكنين ؟
اين كه اسمش نقد نيست اخه....!
اين يعني كه شما ميخواي يه مشاجره اي چيزي را بندازي ديگه!![]()
به ندرت اتفاقی در بیرون سریال رخ میده در کل فضای سریال خیلی بسته هست. نکته حالبی هم که در اول فیلم بهش اشاره میشه واقعی بودن تمامی نقل قول هایی هست که در فیلم میشه !
چه ربطی داره ؟!!! من هم مثل شما این فیلم را دیدم و دارم نظرم را میگم . نکنه اینحا محل تجمع کسانی هست که از این فیلم خوششان می آیدمن نميدونم شايد براي خيليا اين سريال جذابيت نداشته باشه و به نظرشون مسخره باشه اما عزيزان من ديگه براي چي مياين اينجا اينو علني ميكنين ؟
اين كه اسمش نقد نيست اخه....!
اين يعني كه شما ميخواي يه مشاجره اي چيزي را بندازي ديگه!![]()
Last edited by far2009; 11-10-2010 at 13:29.
"تعدادی از شرکت کنندگان پیامک خود را به طور صحیح وارد نکرده بودند" برای این شماره ها (قرعه کشی) که نباید "فاصله" بین بعضی از اعداد رو نوشت؟ (بخصوص اون دوستی که گفتند یکی از بستگانشون برده, حتمآ جواب بدند) آخه دوتا عدد زدن که دیگه اشتباه نداره!
دوستانی که میگن سریال مسخرست من حرفشون رو قبول ندارم چون واقعاً مسخره نیست، ولی حقیقتاً منم خیلی با طنزهاش حال نمیکنم و برام خیلی خنده دار نیست تا اون جا که یادمه برره حداقل خنده دار تر بود؛ با این حال بازم مجموعه ی جالبیه من دنبال میکنم.
به نظر من طنزهای مدیری بیشتر از اینکه اجتماعی باشه سیاسی هست برا همینه که بعضیها خوششون نمیاد یعنی توش طنزهای اجتماعی هم وجود داره ولی سیاس-یش می چربه مثل طنزهای عطاران نیست که کلا اجتماعی باشه . مسلما اکثرا با طنزهای عطاران بیشتر حال میکنن ولی طنزهای مدیری یجورایی زیرپوستیه باید متوجه بشی داره به چه چیزی اشاره میکنه تا بخندی . مدیری بیشتر مشکلات مردم رو به طنز تبدیل میکنه (حالا هرمشکلی) در صورتی که اکثر سریالهای طنز اینطوری نیستن یه سوژه من دراوردی و بعد هم شروع میکنن به سرگرم کردن مردم .
تبریک به شما
اما من نفهمیدم باید اعداد رو با فاصله بزنیم، یا بی فاصله! به هرحال من که بدون فاصله زدم!
فوقش دوبار بفرستین، یه بار با فاصله، یه بار بی فاصله
یه نکته ای که من الان فهمیدم اینه که فاصله ها متغییر هست! یعنی یه پک درام که اصلا فاصله نداره، یه پک که 2تا 2تا فاصله داره و پک آخری هم 4تا 4تا!!!
واقعا تو همین چند قسمتش، اونقدر کنایه و نقد از شرایط این مملکت توش بوده که اگه بخوایم همه رو ریز به ریز بگیم، شاید 100 صفحه یهو بریم جلو!!!
Last edited by kasra_khan2003; 11-10-2010 at 19:22.
من با فاصله زدم پیام داد بدون فاصله بفرستین![]()
منم با فاصله زدم گفتش شما از قرعه کشی حذف شدین
اما یه بار دیگه همونو بدونه فاصله زدم تشکر کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)