مجید جان
چه طوری ؟
آقا چه خبرا
کلاس ها خوب پیش میره ؟
سیلیکن متاسفانه جزو ممنوعات پستیه
اون ماله شما رو هم قاچاقی دادم اومد !!!
وگرنه گیر می دادن ...
![]()
مجید جان
چه طوری ؟
آقا چه خبرا
کلاس ها خوب پیش میره ؟
سیلیکن متاسفانه جزو ممنوعات پستیه
اون ماله شما رو هم قاچاقی دادم اومد !!!
وگرنه گیر می دادن ...
![]()
Last edited by Dr.mc; 06-07-2010 at 00:09.
سلام رامین جون
خوبم شما چطوری؟
خبر خاصی نیست. سلامتی. دارم رو F2L کار میکنم.
کلاس هم خوب پیش میره. 3 روز تو هفته است. روزهای زوج. دیروز رسیدم به OLL . از همون روش فیلم که گذاشتم تو تاپیک دارم بهشون یاد میدم. آخه یاد دادنش خیلی سادست.
احتمالا برای دوشنبه هفته دیگه 3*3 رو تموم کنیم. بعدش شاید دوباره باید مزاحم شما بشیم . بستگی به این داره که تو رای گیری از بچه ها 4*4 رای بیاره یا مگامینکس. اگه مگامینکس رای بیاره حدودا 25 تا میخوام. زود بهت گفتم که پس فردا نگی دیر گفتی
اصلا میخوای بفرست مگامینکس ها رو... فوقش اینه که 4*4 رای میاره. بالاخره بعدش که باید برم سراغ مگامینکس؟
کلاس های تابستونی مدرسه تا اواسط مرداد ادامه داره. اینقدر وقت هست که 4*4 و مگا رو تموم کنیم. شاید بعدش بازم وقت اضافه بیاریم.
کلاس آموزش منو نگاه کنی میمیری از خنده
سیستم بستم در حد المپیک...![]()
یه تلویزیون حدودا 35- 40 اینچی گذاشتم اونجا و با هندی کم از دست خودم فیلم میگیرم. بچه ها از تلویزیون نگاه میکنن. اینجوری دست چپ و راستشون رو هم قاطی نمیکنن.
میگم 4*4 نداری؟ همون حدودا 25 تا میخوام.
موفق باشی.
به به !!!
بابا ایول
پس اونجا حالی می کنیا
آره اون فیلم چینیه 2 تا الگوریتم هاش خیلی عالیه
مجید خان
آقا باید ببخشی
زنگ زده بودی,میس کالش رو بعد دیدم و نتونستم باهات تماس بگیرم
امیر آقای کیوبر عزیزامروز اومد فروشگاه
اندکی صحبت فرمودیم !!!
منم خودم لازم دارم .100 در صد هم گیر میارم. ولی زمانش مشخص نیست....
من دنبال بهترین جنس هستم
اگه بخوای چند مدل هست و می تونم برات بفرستم. ولی خودم زیاد باهاشون حال نمی کنم!
چون واسه شاگرد ها می خوای شاید همینا کارت رو راه بندازه
ولی اون جنسی که قرار بگیرم چیز دیگس
ببینیم چی میشه
دیگه تا هفته ی دیگه خبرش رو بهت می دم
![]()
سلام به بر و بچه های گل پی سی ،
4 شنبه که آقا رامین گل رو دیدم , 5 شنبه هم جابر خان عزیز زو که اومده بود اصفهان .
بچه ها همه آماده واسه مسابقات شهریورنو می خوان پوووووز بزنن !!
واسه بچه هایی هم که می خوان تو تیم باشن هیچ شرط و شروطی نداریم !!! چون تو هر وضعیتی که باشن با کمک همدیگه تا 2 ماهه دیگه می تونن یه speedcuber باشن .
آقا جابر قراره یه آموزش کامل در رابطه با انگشت گذاری بذاره که فکر می کنم خیلی مفید باشه
زیارت قبول...سلام به بر و بچه های گل پی سی ،
4 شنبه که آقا رامین گل رو دیدم , 5 شنبه هم جابر خان عزیز زو که اومده بود اصفهان .
ایشالا دستت برسه به ضریح آقا...
ایشالا شهریور همه همدیگه رو میبینن.
آقا این دوره های آمادگی چی شد ؟ جدا یه جلسه بزاریم قبل مسابقات و تجربیاتمون رو با هم قسمت کنیم. باور کنید خیلی موثره.
امیر خان اون ایده های شیطانیت چی شد پس؟کی میخوای در موردش صحبت کنیم. یاهو هم که نمیای؟
شما رو ببینیم زیارتمون کامل میشه مجید جان !![]()
واسه شهریور که 4-5 روز اردوی آمادگی داریم ، اونم از نوع بین المللی !! اریکو دعوت می کنم پاشه بیاد ایران مهمون ما !!
در مورد میتینگ های 1 روزه ، خواهشن دوستان همکاری کنن ، این به بالا رفتن تجربیات خودتون کمک می کنه و بدون هیچ هزینه ای می تونید از تجربیات بقیه استفاده کنید .
تو اصفهان و شیراز و تهران قراره برگزار بشه ، تو اصفهان تو این 1-2 هفته برگزار میشه ،
بچه هایی که می خوان شرکت کنن حتمن بگن تا برنامشو زودتر بچینیم.
سلام
تو تهران قراره تو چه تاریخی برگزار شه ؟
من تا 2 دوم تهران میتونم بیام و در خدمتتون باشم.
موفق باشید![]()
سلاااااااااااااااااام به بروبچ !
آقایون شرمنده ما یه هفته ای نبودیم . همونطور که امیر جان گفت من یه سفر زیبایی به اصفهان و شیراز رفتم . دیگه ببخشید بهتون خبر ندادیم . خدایی همینکه تو مسافرت رفتم کافی نت زدم p30world دیدم ف ی لت ره نتوستم بیام .
باشه حتما . یکی از آشناهامون سه پایه دوربین داره ازش میگیرم واسه فیلم برداری مثل این خارجکیا
ولی ای کاش بیشتر میدیدیم همدیگه رو . خیلی حرف داشتم .
ایشالااااااااااااااا
ایشالا شهریور همه همدیگه رو میبینن.
آقا این دوره های آمادگی چی شد ؟ جدا یه جلسه بزاریم قبل مسابقات و تجربیاتمون رو با هم قسمت کنیم. باور کنید خیلی موثره.
امیر جان قولشو به ما داده که اردو میزاره
سلام مسعود جون . شنیدم 35 ثانیه میزنی . ایول پیشرفت . همش تاثیره فعالیت تو p30world ئهسلام
تو تهران قراره تو چه تاریخی برگزار شه ؟
من تا 2 دوم تهران میتونم بیام و در خدمتتون باشم.
موفق باشید![]()
راستی میگم از Shire تا تهران چند ساعت تو راهی ؟![]()
ای نامردا میان شیراز اون وقت خبر نمیدند یه خبر میدادین من هم میومدمراستی یه روبیک هرمی گرفتم خیلی توپه 5&6 بار حلش کردم ولی روش سرعتی رو می خوام کسی نداره
![]()
راهنمایی کنیدواز تجارب خود بگوییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)