تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 323 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام.

امروز گوشی رو بردم برای راه اندازی gps و آپدیت . گفت gps رو راه اندازی میکنم و اگر آپدیت نیاز داشت آپدیت میکنم.

یکی جواب بده، این آپدیت و آپگرید دقیقا چیه؟ اون قضیه ی firm ware چیه؟ اون رو هم باید آپدیت کنم.؟

راستی یه مشکل دیگه:

هر وقت باتری رو در میارم تا سیم کارت رو عوض کنم، تاریخ و ساعت و تم ریست میشن، چه کار باید کرد، که نشه؟

ممنون.
    جی پی اس تنظیمات خاصی نداره چند صفحه قبل رو مطالعه کنی توضیحات کاملی در مورد جی پی اس دادم حتما بخون

فریم ویر یا میان افزار به نرم افزار و سخت افزاری اطلاق میشه که دوتایی تنگاتنگ هم برای یک عمل خاصی ایتفاده میشه. اینجا فریم ویر همون سخت افزار گوشی و نرم افزار خود گوشیه که وقتی گوشی رو روشن میکنی همونکه گوشی میاد بالا و تو میتونی باهاش کار کنی. وقتی میگن باید آ پ دیت شه همون نرم افزار فریم ویر گوشی بای دآپ دیت شه و حتمت سعی کن آخرین ورژن موجود در بازار باشه که فعلا واسه ایکس 6 ورژن 20.0.005 هستش میتونی ستاره مربع چهارتاصفر مربع رو بزنی فریم ورتو ببینی چنده. اگه آپدیت نشده باشه باید بگه فریم ویرت 12 هستش که در این موثع حتما آپ دیت باید بشه

آپ گرید یا ارتقا هم جنبه سخت افزاری داری هم جنبه نرم افزاری ولی چون تو گوشی جنبه آپ گرید برای سخت افزار وجود نداره و هیچ قطعه اون قابل افزایش یا تغییر نیست منظور فقط آپ دیت نرم افزاریشه

هیچ کاری نمیشه کرد. این گوشی باتری بک آپ نداره همینجوریه. البته ساعت و باتریش می پره ولی تمشو نمی دونستم که شنفتم!!!!

---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------

این مشکل وقتی رخ میده که باطری داخل گوشی فاسد شده باشه که معمولا توی 1 2 سال اول کار گوشی بعیده...

چی باتری سیموس نداره؟ عجب گوشی پیشرفته ای...

حالا جدی نداره یا شوخی بود؟

با
    اگه انلاین باشی A-GPS فعال میشه که 2 ثانیه ای لاک میشه!
    ولی اگه آنلاین نباشی GPS معمولی کار میکنه و 20 30 ثامیه تا 10 15 دقیقه سول میکشه لاک بشه!(بستگی به جایی داره که تو هستی)
    5 6 شهر + جاده های ایران تکمیل هست(تهران/تبریز/قزوین/...) + عکس هوایی از همه جای کشور
    برای شهر های دیگه هم از نرمافزار های اسمارتکام و گارمین مستونی استفاده کنی

بله بک آپ سی موس نداره البته واسه کسانی باید مشکل آفرین باشه که دم به دقیقه سیمکارت عوض می کنن. من اصولا یبار سیمکارت رو میندازم تو گوشی و وقتی در میارمش که میخوام بفروشمش حالا یه ماه دیگه یا یه سال دیگه. البته بازم این مشکل عیب حساب میشه

قزوین؟ اینم تو نقشه های تو هستش؟ حالا چرا قزوین نه عزیزم قزوین رو نداره

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

یه سوال داشتم درباره بک گراند

تو x6 اگه یه عکس رو به عنوان wallpaper انتخاب کنیم ایا عکس به صورت فول قرار میگیره

یا مثلا مثل مدل 6120 نوارهای مربوط به theme گوشی بالا و پایین صفحه باقی میمونه ؟
    نه عزیزم فول نشون میده اون زمون گذشت

---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

فرض کن تم اصلی نوکیا روش باشه بعد یه عکس ببر رو بزاریم واسه بک گراند

حالا این عکس ببر کامل هستش یا نوار های تم بالا و پایین مشخص هست ؟

عکس رو خودش بالا پایین میکشه تا جایی که بشه فول نشونش بده حالا اگه عسکت کوچولو باشه بعیده

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

سلام به دوستان محترم من میخوام این گوشی x6 رو بخرم کویت قیمتش رو پرسیدم حدود 395 تومن در میاد میگم اینجا گرون تره یا ارزون تر ؟ بعد میخواستم بدونم که خصوصیت اصلی این گوشی صداشه یا نه ؟ ممنون پیشاپیش
    نه ایران خیلی ارزون تره.
    خصوصیت اصلیش تاچ توپول و فوق العادش - صدای توپ - هدفون توپ- و باقی ماجرا

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

فکر کنم ایران ارزونتره که! درضمن مموریهاشون فرق داره ها 32/16 گیگ! قراره 8 گیگ هم بیاد!

این گوشی 2 خصوصیت بیشتر نداره:
    1: صفحه لمسی خازنی
    2:کیفیت صدا

بجز اینا هیچ چیز نداره(حالا این X6 دارا میان دار میزنن منو)
    شما لطف دایر ما مثل کلوپ ان 8 یا ایکس 10 دارها نیستیم که بی جنبه باشیم مگه نوکیا مال بابامونه که ناراحت بشیم یا خوشحال بشیم. گوشیه دیگه اینقده دیگه سخت گیری نمیخواد.شما راحت باش

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خیلی مهم
    یک سوال مهم از اونایی که داشتن یا دارن یا استفاده کردن از این گوشی:
    صدای مخاطب تو این گوشی به نظر شما کاملا واضحه؟
    من 6700 داشتم که قابلیت voice Clarity هم داشت که این گوشی نداره و فعال می کردمش. صدای توپ و واضحی می داد ولی علاوه بر این قابلیت که این گوشی نداره بنظرم این گوشی صداش یه جوریه
    نظر شما چیه تفاوتی می بینید یا عادیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

کسی بازی آسفالت واسه ایکس 6 داره
    بنه سریال بخواد نه اکتیو شدن و نه مدت دار باشه /بی زحمت لینک مستقیم دانلود بدین. ورژنشم جدید باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

----------------
    کجا بردی مگه GPS تنظیم کردن کاری داره؟
    این گوشی که شما داری خیلی خوبه حتی نیاز نیست تنظیمات GPS را دریافت کنی و کاری که می گم را بکن
    برو به
    Meno=>Settings=>Connectivity=>Destinations=>Access point
    پیغامی می ده که شما Yes را بزن بعد از جستجو دوباره پیغام می ده که شما Packet data بزن
    و اسمش را بزار Irancell-GPRS البته اگر ایرانسل باشه
    و بعد Internet را انتخاب کن
    حالا برو داخل آیکون Internet و می بینی که اسمی که ساختی دیده میشه و باید تنظیمش کنی
    میری رو اسم و از Options گزینه Edit را می زنی تو منوی جدید Authentication را از Secure به Normal تغییر بده و Home Page را هم به http://www.google.comتغییر بده
    بعد Options را بزن و Advanced settings را انتخاب کن
    و Proxy server address را به 10.131.26.138 تغییر بده و Proxy Port number را هم به 9201 تغییر بده و تنظیم تموم می شه
    در مورد آپدیت و آپگرید بگم که ما ایرانیها تلفظ اشتباه می کنیم آپگرید برای تغییر یا ارتقای سخت افزار استفاده می شه مثلا رم کامپیوتر را از 256 به 512 تغییر بدی که در مورد گوشی صدق نمی کنه و آپدیت هم در مورد نرم افزاره که مثلا ورژن سیستم عامل گوشیت را به ورژن بالاتر ارتقا بدی یا سیستم عامل کامپیوترت را از ویندوز XP به Vista ارتقا بدی که در مورد گوشی آپدیت صدق می کنه که شما اگر شنیدی کسی گفت گوشیم را آپگرید کردم تعجب نکن و بدون منظورش همون آپدیت بوده
    و Firmware هم همون ورژن نرم افزار گوشینه که می خوای آپدیت کنی
    و مشکل آخرت نباید پیش بیاد چون این مشکل مال زمان گوشیهای 1100 بوده و شاید با آپدیت گوشیت مشکل حل بشه
    موفق باشی
    تنظیماتی که لطف کردین گذاشتین واسه جی پی اس آن لاین هستش دیگه نه؟ همون تنظیمات جی پی اس واسه گوشیه؟
    در صورت استقاده آفلاین مثل من و با همراه اول که فکر کنم اینا اصلا نیاز نباشه
    بازم از شما ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان کسی میدونه آفیس رو چجوری باید اکتیو کرد رو گوشی؟
    لطف کن برنامه آفیسی که داری رو لینکشو بدی؟
    خوب معمولا فایل اکتیو همراهشون هستش یا شماره سریال واسه اکتیو کردن البته گاهی مجبور به کانکت شدن میشی که بای دتنظیمات جی پی آر اس رو وارد کنی

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام.من تازه ثبت نام كردم خيلي خيلي خوش اومدم
    خیلی خوش اومدی انشالله مدیر شدنت رو ببینم
    حالا X6 داری یا همینجوری اومدی اینجا پست دادی؟

شاد باشین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام.من تازه ثبت نام كردم خيلي خيلي خوش اومدم
    خیلی خوش اومدی دوست عزیز. معرفی نمی کنید خودتونو؟؟ گوشیت X6 هستش یا قصد خریدشو داری؟

9. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milanista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حداگثر تا 20 روز دیگه این گوشی رو میخرم
    x6 دار ها تضمین میکنن که از خذیدش پشیمون نمیشم ؟

11. این کاربر از milanista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

حداگثر تا 20 روز دیگه این گوشی رو میخرم
    x6 دار ها تضمین میکنن که از خذیدش پشیمون نمیشم ؟
    من خیلی پشیمونم .
    پشیمونم که چرا زودتر از اینا نخریده بودمش!

13. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه W580's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

بچه ها یه مشکل دیدم تو گوشیم خیلی منو ناراحت کرده
    گوشی آپدیت نمیشه یعنی وصلش که می کنم به pc میگه که آخرین ورژن همین 12 هست یکی کمکم کنه لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •