قلم چی بم زنگ زد و گفت اسم یکی از دبیراتو بگو برای جشن قلم چی گفتم مگه نتایج اومده گفت نه حدس می زنیم!!!!!!
قلم چی بم زنگ زد و گفت اسم یکی از دبیراتو بگو برای جشن قلم چی گفتم مگه نتایج اومده گفت نه حدس می زنیم!!!!!!
سلام
دوستان تاپیک داره به بیراهه میره ها! لطفا رعایت بفرمایید.
یه سری از پستها پاک شدند ...
مرسی از دوستانی که در چارچوب تاپیک مطالب مفید و معتبر قرار میدن.
موفق باشید![]()
دفترچه انتخاب رشته پارسالمو گم کردم !ببخشید من در مورد شبانه سوال دارم ..... چن تا رشته و چه رشته هایی تو تهران برای شبانه ریاضی هست ؟!
مثلا معماری هست ؟! چه دانشگاهی ؟!
واسه همین یادم نیس
ولی معماری فک کنم دانشگاه هنر تهران بود که شبانه داشت
یک سوال که من هنوز نمیدونم
سهمیه دختر پسر و عموم چه جوریه؟
من یه ببخشید بده کارم.. چون یکی از فامیلامون مسخره بازی در اوورده بود و با اسم من اومده بود اینجا نوشته بود که نتایج اعلام شده !!!!!! حتما Dianella پاکش کرده و ازش ممنونم ...
خوب تا پارسال که من میدونم این طوری بود که یه سری از رشته ها مثل پزشکی و دارو و دندانپزشکی قانون حداقل 30% جنسیت وجود داشت
که چون معمولا تو این رشته ها پسرا به 30% نمیرسن خیلی خوب شد براشون. در واقع 30% دخترا و 30% پسرا و 40% بقیه رقابتی هست.
این که به نفع کدوم طرف میشه به رشته ربط داره مثلا اگه این قانون رو برای برق و مکانیک هم میذاشتن اونوقت برای دخترا خوب بود
البته امسال اعلام کردن که پذیرش جنسیتی برای رشته های علوم پزشکی بر اساس نیاز صورت میگیره که هنوز جزئیات رو نگفتن.
البته یه سری رشته ها یا بعضی دانشگاهها هم هستن که همیشه فقط دختر یا پسر میگیرن .یا مثلا یه دانشگاه تو یه رشته مثلا معدن فقط پسر میگیره ولی ممکنه یه دانشگاه دیگه این طوری نباشه .
اینا ممکنه سال به سال تغییر کنه و تو دفتر چه هست.
سلام میخاستم ببینم مهندسی شیمی امیرکبیر میقبولم یا نه!!
ادب 60
عرب 72
دینی 66
زبان 59
ریاضی 59
فیزیک 64
شیمی 60
مهندسی شیمی امیرکبیر تا 1800 اینا میگیره
اگه بومی باشه آره حتما قبولی
آخه واقعا فکر کردن بهش سخته؛
دوباره روزای غم انگیز پاییز ، شبای سرد زمستون ، ساعت های پر استرس بهار که خیلی کند میگذرند....
تنها توی خونه،خمودی و خستگی،بدون حضور داشتن تو اجتماع های پارسال مثل مدرسه،حسرت کلاسایی که به جای گوش دادن همش دبیرا مسخره میکردیم،حسرت اینکه چرا همون پارسال یه خورده بیشتر نخوندیم،حسرت اون روزایی که همش میگفتیم :"از فردا شروع میکنیم"،و حسرت اون فردا هایی که هیچ وقت نرسیدند....
با 1001 فکر عجیب و غریب که نکنه امسالم بدتر بشیم ، نکنه روز کنکور حالمون بد بشه ، نکنه مجبور بشیم سال دیگه بریم آزاد و تمام کسایی که امسال میرند آزاد سال دیگه بهمون زیر زیرکی بخندند و تو جمع خودشون بگن:"اینارا......"
سلام
اعلام نتایج کنکور سراسر 88 شد؟
کی هست؟
من اصلا خبر ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)