برای باز شدن حافظه بعدی, تمامی دست نوشته ها (Codex page) رو جمع کنین و بعد برگردین. جای دست نوشته ها در نقشه مشخص شده.
برای باز شدن حافظه بعدی, تمامی دست نوشته ها (Codex page) رو جمع کنین و بعد برگردین. جای دست نوشته ها در نقشه مشخص شده.
واسه کشتن 10 نفر پشت سرهم بدون ضربه خوردن یه راه ساده وجود داره :
شما میتونی بری به اسلحه فروشی و بمب دودزا بخری بعد بری به یه نقطه که پر سربازه (مثلا همونجایی که تو شهر ونیز با ماشین پرنده رفتین تو نقشه این نقطه بصورت قرمز رنگ مشخصه ) وقتی سربازا افتادن دنبالت و تعدادشون بیشتر از ده تا شد بمب دودزا رو بنداز و با اسلحه Hidden Blade دخل تک تکشون رو بیارهر موقع دیدی اثر دود داره میره سریع یکی دیگه بنداز ...
بچه ها این بازی هنوز برای PC نیومده؟؟؟
سلام
الآن میشه تریلر بازی رو دانلود کرد؟
راستی یه سوال معنی E3 چیه که مثلا واسه بازی Devil may cry 5 نوشتند؟؟؟
هنوز نه
تریلر رو همیشه میشه دانلود کرد
Electronic Entertainment Expo
یکی از نمایشگاه های معتبر سالیانه بازی های کامپیوتریه
من این مرحله رو رد کردمو تمام Codec pacage ها رو گرفتم اما بعدش میگه که باید بری لئوناردو رو پیدا کنی ولی هر چی می گردم پیداش نمی کنم!!! تو نقشه هم که نیست !!! پس این لئوناردو کجاست؟
این واقعا راست هستش که نسخه کامپیوتر بازی جوری ساخته شده که نشه کرکش کرد و به اصطلاح کپی نمیشه اونو کرد؟اگه این جوری باشه من به خاطر این بازی هم شد حتما xbox360 می خرم
سلام
پس چرا من منیتونم دانلود کنم؟
دوستان جریان این قفل جدید که ubisoft گفته رو بازیاش از جمله این بازی میزاره چیه؟؟؟ یه جایی خوندم که باید اول به اینترنت وصل شی بازی چک بشه بعد بازی کنی! کسی چیزی نمیدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)