بالاخره یکی جواب داد
خیلی ممنون
تو سایت زده بود رینگ و سنسور دنده عقب و ... داره
داره واقعا؟
بالاخره یکی جواب داد
خیلی ممنون
تو سایت زده بود رینگ و سنسور دنده عقب و ... داره
داره واقعا؟
اگر رانا lx ثبت نام کردید
یکسری امکانات بیشتر داره
که میتونید با مراجعه به سایت ایرانخودرو ببینید
اما رینگ آلومینیمی را بعید میدونم
اگر که توی ففاکتور فروش زده باشه ,داره
با مراجعه به سایت فروش و استفاده از قسمت مشتریان میتونید آپشن های ماشین چک کنید
سلام دوست عزیز بنده خودم رانا دارم ماشین خوبیه فقط جلو اون پایینه باید حواستون باشه به جایی گیر نکنه!ترمزهای خوبی هم داره. ایران خودرو جدیدا رانا LX مونتاژ میکنه که سنسور دنده عقب.بلندگوهای عقب و شیشهای برقی عقب و یکسری تغییرات دیگه اضافه کرده.
اقا من یه چیزی برام اتفاق افتاد نمیدونم عادی هست یانه - داشتم تو چمران شمال به جنوب با سرعت حدوده 80 تا میرفتم - چون جلوم خلوت بود داشتم نگاه مناظر کنار اتوبان میکردم که یهو دیدم پدرم که نشسته کنارم - با حالت شکه گفت جلوتو ببین - نگاه کردم دیدم همه ماشینا وایسادن - به اندازه یه ماشین و نصفی فاصله داشتم - پدال ترمز رو تا اخر فشار دادم - و ماشین واقعا خوب جواب داد و به موقع وایساد - اما اتفاق عجیب اینکه و قتی پدال ترمز رو تا اخر فشار دادم پشت ماشین یهو خیلی رفت بالا - جوری که من وقتی از اینه نگاه کردن که ببینم پشتم ماشین هست یانه - به زور داخل خیابون رو میدیدم - میخواستم ببینم این طبیعی هست - همه همینطوره یا مشکلی هست
عادیه
به خاطر شدت ترمز گیری بوده که داشتید
این ها شورشو در اوردن... واقعا ادم نمیدونه چی بگه. کلیدم روی داشبوردش بود اومدم برش دارم یکم کشیده شد کلید روی داشبود قشنگ یک خط گنده انداخت روش... متاستفانه کیفیت داشبورد. رو دریها اشغال به تمام منا هست.. حتی کیفیت فرمان هم بده!!!! تا تونستن از داخل ماشین زدن!
کیفین صبط فابریک و باند ها هم یه چیزی تو مایه های جوک هست!!! راحتی صندلی ها هم زیاد با پراید فارقی نداره!!!! واقعا متاسفم یعنی هر کی میشینه تو ماشین بعد از 10 دقیقه میگه کاش پرشیا خریده بودی. مکان قرار گرفتن بالابر شیشه ها هم تو نوع خودش خیلی مسخرست من 206 رو ندیدم ولی فکر نمیکنم جای خوبی برای کلید بالابر باشه وسط کنسول!!!!! شما نگاه کنید حتی کلیدشون رو!!!! میتونستن ریموت و کلید رو مثل 405 یا پارس بدن.. واقعا از داخل ماشین کلی دزدی کردن... ولی موتوری و جنس بدنه رنگ کلا بنظر من مشکل داخلش هست.. و بقیه چیزها خیلی بهتره.. البته یه مشکل کلاچ هم مال ما داره که گفتن انقدر باهاش رانندگی کنید تا دیگه راه نره!!! اون وقت بیارینش...در مورد جنس ورق استفاده شده بگم که اونجوری که بنظر میاد نیست! ما یه تصادف کوچیک داشتیم گلگیرش رو که پیش صافکار بردم گفت کیفیت ورقشون تو مایه های پرایده!!!! و راست هم میگفت.. رو این قضیه پافشاری کرد و با دلیل و نشنن دادن یک
گلگیر پراید برام مشتبه شد که حیف پول!!!! واقعا یک نظارت و این ماشینها نیست؟ اسمبل که 0! نمیدونم اینا چیزی بنام واحد کنترل کیفیت دارن یا نه!!! ماشینی که تازه 7000 تا کار کرده رو باید با 2 تومن ضرر بفروشم تا اعصابم بیشتر داغون نشده! البته بحثم بیشتر رو کل ایران فرقون هست! سایپا که اسمشو نیار... ولی خدایی تا 5 6 سال پیش کیفیت چیزی نزدیک 2 برابر الان بود! ماشین نو که نباید بلبرنگ کلاچش خراب بشه .. خلاصه دوستان شرمنده اگه گزافه گویی کردم شایدم مال ما بد از اب در اومد. ولی یک نقطه قوت داره... اون هم ترمزای عالیش هست که رو هیچ ماشینی ندیدم.غربیلک فرمانش وقتی وایستادیم و موتور روشن هست باید یکم گاز بدیم تا هیدرولیکش کار کنه
!!! یعنی اگه در حالت ایستا بخوایم فرمون رو بپیچونیم فرمون یا سفت سفت هست یا کلا گگیر میکنه باید با نیش گاز هیدرولیک فعال بشه!!! نمایندگی ها هم که انگار هیچی ندیده میگن طبیعی هست!
Last edited by hasanoooooooo; 01-12-2013 at 15:40.
اقا اینطوری هاه م که میگی نسیت ها - والا منم رانادارم و دارم ازش استفاده میکنم - هیچ کدوم از این ایراداتی که گفتید رو نداره مال من - در مورد فرمون که اتفاقا من وقتی میخوام هر روز از پارکینگ خونه ماشین رو بیارم بیرون - فقط یه استارت میزنم و بعد همینطور که ماشین درجا داره کار میکنه بدونه اینکه حتی یه ریزه گاز بدم اول ککلی فرمون رو میپیچونم ( به راحتی) و بعد تازه شروع به حرکت میکنم
Last edited by sajjad1973; 01-12-2013 at 17:26.
آقا شما کی رانا گرفتی؟
اخیرا؟
نه داداش مال ما سری اول بود پامون 20 تومن در اومد... والا میگم مال ما الان دقیقا این مشکلات رو داره!!! نمایندگی که گفت همشون همینه!!!!!! طی سفری که به تهران داشتیم اومدیم اونجا هم یارو یکم چرت تحویلمون داد که فرمون هیدرولیک همینه و غیره... یعنی تم مرغ شانسی هست واقعا... مشکل کلاچش رو گفتن بلبرنگ کلاچ هست که گیر نمیاد و باهاش رانندگی کنید تا دیگه راه نره بعد بیارینش فعلا که داره کار میکنه... شاید هم چون 20 تومن از ما گرفتن این وسایل رو اینجوری اسمبل کردن! نمیدونم
آخه گفتی تازه 7000 تا کار کرده گفتم شاید تازه گرفتی
چون ما یه رانا ثبت نام کردیم
امیدوارم بهتر شده باشه کیفیت ساختش
به ما گفتن ماشین داریم ولی کامیون نداریم که براتون بفرستیم شهرستان!!! دوست دارین خودتون بیاین بگیرین ماشینو وگرنه معلوم نیست کی بفرستیم براتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)