ولی من حال نکردم خیلی دیگه تقلید از مادرن وارفیر2 هست
البته اون بازی یک چیز دیگه بود مخصوصا مقایسه کنین پله بالا رفتن وارفیر 2 رو با بد کمپانی ببینین اکتیویژن چقدر زحمت کشیده
ولی من حال نکردم خیلی دیگه تقلید از مادرن وارفیر2 هست
البته اون بازی یک چیز دیگه بود مخصوصا مقایسه کنین پله بالا رفتن وارفیر 2 رو با بد کمپانی ببینین اکتیویژن چقدر زحمت کشیده
اکتیویژن که زحمتی نکشید فقط پول خرج کرد و چند برابرشم به جیب زد.
با جدا شدن اینفنیتی وارد از اکتیویژن دیگه سری CoD رو به زوال میره و سری بتلفیلد
اوج میگیره!این نسخه بتلفیلد یا سری بد کمپانی پیشرفت وحشتناکی داشتن و نسخه بعد
این بازی خیلی باید قوی باشه.
حالا ببینید من کی گفتم...
سلام
صد البته.درسته که این نسخه با باگهایی مواجه بود ولی درکل بازیه بسیار زیبایی بود و این شرکت با تجاربی که در این نسخه و نسخه ی پیشین داشت حالا فکر کنید که bad company 3 که به گفته ی داستان توی کانادا اتفاق میفته چی باشه... به نظر من که یه بازی عالی و بی نقص میشه...به امید ان روز...![]()
بازیش خیلی خوب بود. نشونه گیریش که لگد تفنگ رو هم حساب کرده بودن و تخریب پذیریش که فوق العاده بود.ولی با این وجود من COD 6 رو ترجیح میدم.(راحت تر بود؟؟)
اينجا كسي پيدا نميشه يه كرك به من بده؟؟؟؟!!!!!!!!
سلام دوستان
اگه ممکنه محل ذخیره سیوهای این بازی در ویندوز xp کجا هستش
تویه 7 که تویه my document هست. برو یک سر بزن.c>usere>....>my document
البته اين بازي يه فرق بزرگ با سريه call of duty داره و اون اينه كه اي بازي مربوط به جنگهاي چريكي و نامنظم توسط گروهك ها ي كماندويي هست ولي modern warfare دقيقا تلفيقي از جنگهاي نامنظم و كلاسيك هست.
در هر صورت به نظر من بازي هوش مصنوعي بهتري نسبت به مدرن وارفير داره چون دشمنان از همه ي امكاناتشون براي متوقف كردن ما استفاده ميكنن.
ولي درهرصورت با همه ي اين حرفا بازي روي درجه ي سختي hard حرفي براي گفتن نداشت.
سلام دوستان
بازی خیلیخوبی هست
عین کال او هست ولی کمی فرق میکنه
حالا یه مشکل دارم
توی دموها صدای افراد خیلی ضعیفه
چیکار کنم ؟
واقعا باید بگم که این بازی از MW2 خیلی عقب تره و واقعا باگهای زیادی داشت.من این بازی رو تموم کردم ولی اصلا باهاش حال نکردم.بر عکس MW2 رو وقتی خریدم 5 ساعت بکوب بازی کردم و تمومش کردم و خیلی حال داد در حد لالیگا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)