تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 120 اولاول ... 252929899100101102103104105106112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان اینجا کسی میدونه تو ارنا چه طوری میشه شکلکهای مختلف مثلرو ایجاد کرد گوشیای نوکیا دارن اما ارنا نداره

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اینجا کسی میدونه تو ارنا چه طوری میشه شکلکهای مختلف مثلرو ایجاد کرد گوشیای نوکیا دارن اما ارنا نداره
    eeeeeeee
    کدوم کوشی نوکیا داره؟ چجوری داره؟ من بعد از 4 سال نوکیا باز بودن همچین چیزی ندیدم.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه سالمه و مشکلی نداری (در کل) خوب معلومه میارزه قیمتش خیلی خوبه....مخصوصا اینکه مهلت تست 48 ساعته داده دیگه خیالت راحته همه چی رو تست میکنی.......شما داری 70 تومن ارزون تر میگیری ولی خیلی با نوش فرقی نداره و تازه کابل تی وی هم داره! گارانتی هم مطمئنا نداره دیگه درسته؟! ولی بازم خوبه....

شما با این پول بهترین گوشی تاچ آکبندی که گیرتون میاد ویو 525 هستش که تنها برتری هاش داشتن سیستم عامل، باتری بهتر و صفحه نسبتا بزرگتر (3.2 اینچ) هستش که در عوض آرینا ها هم برتری بسیار زیادی داره که جا نیست بگم خودتون بهتر میدونید.... حالا میمونه این مسئله که شما سیستم عامل میخواید یا خیر....

ولی یه نکته همینجا بگم: از نظر خودم آرینا گوشی بسیار خوبیه (مخصوصا با این قیمت که نمونش پیدا نمیشه)، ولی باز میپرسم، از خریدتون مطمئن هستید، یعنی مورد خاصی نیست که بپرسید تا بعدا دعواتون رو سر ما خالی نکنید؟! اهل نصب نرم افزار که نیستی انشالله؟! از باتری هم نباید زیاد انتظار داشته باشی!!! میدونی که بگراند هم نمیشه توش عوض کرد متاسفانه.....

نمی خوام منصرفت کنم ولی اینهارو میگم تا بعدا دچار مشکل نشیم اینجا....از این موارد بعضا پیش اومده.....به هر حال هر گوشی یه مشکلی داره....ولی خودم از گوشی مشابه آرینا (ویوتی اسمارت) که دارم خیلی راضیم چون در حد انتظارات خودمه: موزیک، اینترفیس، تاچ، زیبایی، دوربین (هر چند جندان جالب نیست )، امکانات امروزی (وای فای، جی پی اس و...) و علی الخصوص مارک الجی!

میگم حالا این بارو کجا هست بگو شایدم خودم برم ازش بخرم (شوخی)
    از پاسخ شما سپاسگذارم
    من مشکلی با امکانات گوشی ندارم و تقریبا تمام مشخصات این گوشی رو در این مدت فهمیدم ، فقط نظر شما بابت خریدن این گوشی دست دوم رو میخوام بدونم و اینکه گارانتی نداره مشکلی پیش نیاد در آینده ، البته خودم ویوتی و شاین که داشتم اصلا به گارانتی فکر نکردم .
    سیستم عامل چندان مهم نیست ، من آرنا رو به شدت دوست دارم مخصوصا طراحی و ظاهرش رو .

4. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راستش برادر گارانتی مشکلاتی از قبیل شکستن فلان چیز و یا مثلا افتادن گوشی، بادکردن باتری و... رو حل نمی کنه (یعنی مجانی حل نمی کنه) ولی اگه مثلا اسپیکر گوشیت یهویی کم صدا شد و مشکل پیدا کرد سه سوته حلش میکنه (مجانی)....فقط اینو مطمئن نیستم که آیا بدون گارانتی و با پول اینکارو میکنن یا نه، اگه آره خوب به نظرم حله چون نهایتش با پول میتونی حلش می کنی....

مشکلات نرم افزاری هم میتونی خودت با آموزش هایی که اینجا داریم راحت گوشیتو فلش کنی فیرمور بریزی و...من خودم ویوتی اسمارت دارم تو این 10-11 ماهه فقط اسپیکرش اتصالی کرد که دادم مادیران 1 روزه حلش کرد....مشکل دیگه ای هم باهاش نداشتم....خودم هم فیرمور گوشی رو ارتقا دادم.....

در ضمن تمام مشکلات احتمالی رو شما نمی تونی حل کنی بهتره بدی مادیران برات حل کنه....

6. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا همین دست دو رو خریدم ، انصافا این پدرسوخته با ویوتی چقدر فرق داره و واقعا خوشمان آمد !!
    گوشی بسیار سبک و خوش دست با این امکانات و کیفیت .
    دست همگی درد نکنه ، موفق باشید

8. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان لرزش مانیتور هیچ راه حلی نداره ؟ خیلی رو اعصابه !!!

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دست همگی درد نکنه ، موفق باشید
    آقا مبارکت باشه انشالله که دوربینش برات بعکسه! فقط آقا میگم شما آرینا دست دو دیگه ای پیدا نکردی؟! اگه چیزی پیدا کردید (به صورت اتفاقی نه اینکه دنبالش برید! ) یه ندا به ما بدید خیلی ممنون....
    دوستان لرزش مانیتور هیچ راه حلی نداره ؟ خیلی رو اعصابه !!!
    قضیه چیه؟! لرزش مانیتور دیگه چیه؟!

11. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گاهی اوفات پایین یا بالای مانیتور میلرزه یه حالتی مثل چشمک زدن . نمیدونم چرا اینطوره ! وقتی روشنایی کمتر از

60 % تنظیم باشه این حالت پیش نمیاد .

13. این کاربر از ali-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ظاهرا حافظه گوشی پر میشه سرعت منو ها میاد پایین و وقفه پیش میاد ؟ برای شما هم همینطوریه ؟

15. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

ظاهرا حافظه گوشی پر میشه سرعت منو ها میاد پایین و وقفه پیش میاد ؟ برای شما هم همینطوریه ؟
    بله همینطوره. وقتی گوشی پره کندی رو احساس می کنی البته نه همیشه. بعضی وقتا موقع زنگ زدن گوشی میخواد بالا بیاره فکر می کنم این حالت زمانی که زیاد تو حالت Sleep هست و یه دفه زنگ میخوره پیش میاد. کلا تو این مدت 4 5 باری مجبور به ریست شدم. وقتی هم end call می کنی پیامش با تاخیر ظاهر میشه
    حالا نمیدونم شاید این مشکل گوشی ها با رم بالا هم باشه . فلش 8 گیگ وقتی میخوای توش فایل بریزی کنده این که گوشیه
    من سه گیگ MP3 ریختم برای اولین بار لیست پلیر لود اولش طول کشید ولی دفعه های بعد سریع لود میشه. فکر کنم یه 600 700 تا ترک بود الان رفتم تو پوشه mp3 های سیستمم تعداد ترک ها 900 تاس CPU 2 cORE 2DUE زیر لود کردن اطلاعات ترک ها میخوابه

17. 2 کاربر از mx_2dar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •