دوستان اینجا کسی میدونه تو ارنا چه طوری میشه شکلکهای مختلف مثلرو ایجاد کرد گوشیای نوکیا دارن اما ارنا نداره
دوستان اینجا کسی میدونه تو ارنا چه طوری میشه شکلکهای مختلف مثلرو ایجاد کرد گوشیای نوکیا دارن اما ارنا نداره
eeeeeeee
کدوم کوشی نوکیا داره؟ چجوری داره؟ من بعد از 4 سال نوکیا باز بودن همچین چیزی ندیدم.
از پاسخ شما سپاسگذارم
من مشکلی با امکانات گوشی ندارم و تقریبا تمام مشخصات این گوشی رو در این مدت فهمیدم ، فقط نظر شما بابت خریدن این گوشی دست دوم رو میخوام بدونم و اینکه گارانتی نداره مشکلی پیش نیاد در آینده ، البته خودم ویوتی و شاین که داشتم اصلا به گارانتی فکر نکردم .
سیستم عامل چندان مهم نیست ، من آرنا رو به شدت دوست دارم مخصوصا طراحی و ظاهرش رو .
راستش برادر گارانتی مشکلاتی از قبیل شکستن فلان چیز و یا مثلا افتادن گوشی، بادکردن باتری و... رو حل نمی کنه (یعنی مجانی حل نمی کنه) ولی اگه مثلا اسپیکر گوشیت یهویی کم صدا شد و مشکل پیدا کرد سه سوته حلش میکنه (مجانی)....فقط اینو مطمئن نیستم که آیا بدون گارانتی و با پول اینکارو میکنن یا نه، اگه آره خوب به نظرم حله چون نهایتش با پول میتونی حلش می کنی....
مشکلات نرم افزاری هم میتونی خودت با آموزش هایی که اینجا داریم راحت گوشیتو فلش کنی فیرمور بریزی و...من خودم ویوتی اسمارت دارم تو این 10-11 ماهه فقط اسپیکرش اتصالی کرد که دادم مادیران 1 روزه حلش کرد....مشکل دیگه ای هم باهاش نداشتم....خودم هم فیرمور گوشی رو ارتقا دادم.....
در ضمن تمام مشکلات احتمالی رو شما نمی تونی حل کنی بهتره بدی مادیران برات حل کنه....
آقا همین دست دو رو خریدم ، انصافا این پدرسوخته با ویوتی چقدر فرق داره و واقعا خوشمان آمد !!
گوشی بسیار سبک و خوش دست با این امکانات و کیفیت .
دست همگی درد نکنه ، موفق باشید![]()
دوستان لرزش مانیتور هیچ راه حلی نداره ؟ خیلی رو اعصابه !!!![]()
آقا مبارکت باشه انشالله که دوربینش برات بعکسه!دست همگی درد نکنه ، موفق باشید![]()
فقط آقا میگم شما آرینا دست دو دیگه ای پیدا نکردی؟! اگه چیزی پیدا کردید (به صورت اتفاقی نه اینکه دنبالش برید!
) یه ندا به ما بدید خیلی ممنون....
قضیه چیه؟! لرزش مانیتور دیگه چیه؟!دوستان لرزش مانیتور هیچ راه حلی نداره ؟ خیلی رو اعصابه !!!![]()
گاهی اوفات پایین یا بالای مانیتور میلرزه یه حالتی مثل چشمک زدن . نمیدونم چرا اینطوره ! وقتی روشنایی کمتر از
60 % تنظیم باشه این حالت پیش نمیاد .
ظاهرا حافظه گوشی پر میشه سرعت منو ها میاد پایین و وقفه پیش میاد ؟ برای شما هم همینطوریه ؟
بله همینطوره. وقتی گوشی پره کندی رو احساس می کنی البته نه همیشه. بعضی وقتا موقع زنگ زدن گوشی میخواد بالا بیاره فکر می کنم این حالت زمانی که زیاد تو حالت Sleep هست و یه دفه زنگ میخوره پیش میاد. کلا تو این مدت 4 5 باری مجبور به ریست شدم. وقتی هم end call می کنی پیامش با تاخیر ظاهر میشه
حالا نمیدونم شاید این مشکل گوشی ها با رم بالا هم باشه . فلش 8 گیگ وقتی میخوای توش فایل بریزی کنده این که گوشیه![]()
من سه گیگ MP3 ریختم برای اولین بار لیست پلیر لود اولش طول کشید ولی دفعه های بعد سریع لود میشه. فکر کنم یه 600 700 تا ترک بودالان رفتم تو پوشه mp3 های سیستمم تعداد ترک ها 900 تاس CPU 2 cORE 2DUE زیر لود کردن اطلاعات ترک ها میخوابه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)