فکر کنم جواب سوالم رو پیدا کردم.ظاهرا"3 نوع 2شاخ وجود داره:1)فنر و الاستومر
2)فنر – روغن
3)فنر – هوا
فکر کنم جواب سوالم رو پیدا کردم.ظاهرا"3 نوع 2شاخ وجود داره:1)فنر و الاستومر
2)فنر – روغن
3)فنر – هوا
کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟
میخوام همراه با سرویس تیونینگ کنم
اگه میشه سریع جواب بدید که کارم لنگه
یا هوووووووووووووووووو
سلام به همه
دوست من تو اون سایت همه چی رو توضیح دادم میتونید راحت بخونید اگه جاییش گنگ بود بگو تا بهت بگم
والا شما باید یکمی اون قسمتی رو که کرپی به تنه وصل شده رو شل کنید و بعد اون پیچ بالا رو یواش یواش سفت کنید تا لقی گرفته بشه این کار رو باید با احتیاط بکنی اگه زیاد سفت کنی فرمون نمیچرخه
تو فکر اینم واسه واسه سوالات اموزش تصویری بذارم راحتتر باشه بچه ها البته اون سایت
اسمم سهرابه
البته باید برسی کرد ساجمه ها صدمه ندیده باشن
شما یه عکس از چرخت بذارببینیم بعد روش نظر میدیم ولی من از الان میگم فک نکنم کاره درستی باشه
سهراب خان می شه آدرس اون سایتی رو که گفتین لطف کنی.متشکر
دوستان کسی میدونه ست کامل دنده و ایمنی (ترمز) از محصولات شیمانو حالا با کیفیت مختلف (آلتوس،آسرا، دئور و...) الان توی بازار چند هست؟
مدل سنگاپور یا مالزی. ژاپنیش هم گیر میاد؟ چه قیمتی...
شما یه عکس از چرخت بذارببینیم بعد روش نظر میدیم ولی من از الان میگم فک نکنم کاره درستی باشه![]()
خوب الان مشکل این چرخ چسه که میخوای دست کاریش کنی؟
با سلام
من لاستیک و تیوپ رو از طوقه در آوردم هر چی طو قه رو می بینم تاب نمیبینم البته تابشم در حد چند میلیمتره ولی خوب تابه دیگه چجودی لنگیشو بگیرم.
راستی تیوپم هم marvick duro هست گفتی مار ویک یا کتدا یعنی مارویک خوبه؟؟؟؟؟
دوست عزیز چقدر مایه داری می خوای تیون کنی زیاد داری بده به مااگرم نمی دیدی بگو پولت چقدره مثلا می تونی اسرم ایکس زیرو 3x10 بگیری؟ یه جفت طوقه 700تومنی بندازی و لاستیکای 300-400 تو منی یا بیشتر یا مثلا دوشاخ rock shox reba xx dual airاگه کمتر از این حرف هاست طرفش نرو البته حرف سهراب شرطه
آقا سه راب کجای دوشاخ رو باید روغن کاری کرد کلا با عکس اگه بتو نی بگی باید کجاها رو روغن و کریس کاری کرد ممنون میشم.
راستی دو چرخه ی خودت چیه؟؟؟ مال برادر شانگفی چی؟؟
آقا سهراب همون طور که گفته بودید برای تعمیر لقی دوشاقه اول پیچ روی دوشاخه را به آرومی سفت کنم تا جایی که فرمون به راحتی بچرخه بعدش هم پیچ کرپی را . ولی من پیچ دوشاخه را تا ته ته هم که سفت میکنم نه چرخش فرمون سفت میشه و نه لقی درست میشه .(البته این را بگم که داداشم دوشاخه دو چرخه هامون را عوض کرده تقریبن از اون موقع این لقیه دوشاخه واسه من دردسر شده)
بله مارویک خوبه
منم نظرم رو گفتم چرخ از لحاظ ظاهری سالمه نیازی به دست کاری نیست
فک کنم فهمیدم چیکار کردین شما وقتی کمکها رو داشتین میبستین مطمئنید همه چیو گذاشتید؟ ساچمه ها یا اون بوشا احتتمال خیی خیلی زیاد کمک برادر شما بلند تر بوده پیچ بالای کرپی نمیتونه سفت کنه حالا شکا وچند تا واشر زیر کرپی رو دست بزن ببین لق نمیزنه؟
تا وقتیم درستش نکردی دیگه سوار چرخ نشو چون احتمال صدمه زدن به پیشونی چرخت هست اون موق خر بیار باقالی بار کن میشه
---------- Post added at 07:00 AM ---------- Previous post was at 06:59 AM ----------
والا من چرخم جاینت بود دزدیدن الان دارم سره یه مریدا ساب 60 چونه میزنم که اگه بتونم بگیرم چرخه خیلی خوب نمونده احتیاج به تعمیرات اساسی داره که خیلی وقت گیره حالا باید دید که چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)