تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 381 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

A-gps یعنی اینکه میتونه با gprs نقشه دانلود کنه که سرعت جی پی اس بالا تر میره تو این شرایط

2. این کاربر از p30netman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی دوستان کسی می دونه فرق GPS با A-GPS چیه ؟
    آخه توی GSMarena نوشته این گوشی دارای GPS داخلی داره همراه با پشتیبانی A-GPS.
    کسی می دونه این A-GPS چیه و چه فایده ای داره ؟
    این جواب رو اونطرف هم داده بودم :

A-GPS یا Assisted Global Positioning System

With our Tilt/TyTN II being released with GPS, I was curious to see how they worked. I especially wondered what AGPS was. AGPS is simply Assisted GPS (Global Positioning Sensor) that makes use of not only Satellites, but also the Cell Phone Carriers Centralized Server. After many searches, I was finally able to land the following information that I hope will help you as much as it did me. Click after the break to learn more about how Assisted GPS works on you Tilt/TyTN II

وقتی از GPS استفاده میکنید، احتیاج به یکسری اطلاعات هست که این اطلاعات از طریق ماهواره دریافت میشه که بسته به موقعیت مکانی و دستگاهی که دارید، از چند ثانیه تا چند دقیقه ممکنه طول بکشه. مثلا در زمینهای باز سرعت انتقال اطلاعات خیلی سریعتر است.
    اما وقتی از AGPS استفاده میکنید، اگر آنتنهایی موسوم به آنتنهای BTS مجهز به دریافت کننده های GPS باشند، دیگه لازم نیست این اطلاعات رو مستقیم از ماهواره بگیرید و میتونید از آنتنهای BTS دریافت کنید.

مزایای AGPS:
    - پیدا کردن سریعتر موقعیت
    - احتیاج کمتر دستگاه به پردازش اطلاعات توسط دستگاه یا گوشی
    - عمر بیشتر باطری
    - قابلیت یافتن موقعیت در محیطهای بسته

4. 2 کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آهان ، یعنی طبق این گفته ها من باید بتونم از درون اتاقم ساتلایتها رو پیدا کنم؟
    اما کانکت نمی شه که...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آهان ، یعنی طبق این گفته ها من باید بتونم از درون اتاقم ساتلایتها رو پیدا کنم؟
    اما کانکت نمی شه که...
    با همراه اول نمیشه. درضمن توی اهواز آنتنهای bts قرار داره؟
    Last edited by Masih60; 06-01-2009 at 20:13.

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقایون هرکی گارانتی مایکروتل داره یه عکس از برگ گارانتی یا اون کارت طلایی بگیرین بگذارین اینجا آخه شنیدم گارانتی این گوشی به صورت کپی در بازار موجوده و اسمش گارانتی مایکروتل هست ولی مایکروتل قبولش نداره..........

8. این کاربر از p30netman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آهان پس باید اینترنتم متصل باشه ، والا این آنتنا هم که می گی بعید می دونم توی اهواز باشن ، پس می شه گفت این a-gps اینجا زیاد کاربرد نداره ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آهان پس باید اینترنتم متصل باشه ، والا این آنتنا هم که می گی بعید می دونم توی اهواز باشن ، پس می شه گفت این a-gps اینجا زیاد کاربرد نداره ...
    نصف قابلیتهای گوشیت اصلا تو ایران کاربرد نداره!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقایون هرکی گارانتی مایکروتل داره یه عکس از برگ گارانتی یا اون کارت طلایی بگیرین بگذارین اینجا آخه شنیدم گارانتی این گوشی به صورت کپی در بازار موجوده و اسمش گارانتی مایکروتل هست ولی مایکروتل قبولش نداره..........

اینم عکس از پشت و رو کارت طلایی ماکروتل ، آخریم که لیبل روی جعبشه که حتماً باید باشه.

12. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من GPS Tuner رو کامل نصب کردم ، رجیسترش هم کردم ، حالا برای نقشه چیکار باید بکنم ؟
    چجوری باید نقشه براش کالیبره کنم.
    برای کالیبره کردن اول اون نقشه ای رو که میخواید ازش استفاده کنید رو با برنامه MapCalibrator باز کنید .

حالا کاری که باید بکنید اینه که به او مختصات بدید , برای اینکار 2 تا راه هست یکی اینکه گوشیتون رو بردارید و برید یه جایی که توی نقشه باشه ( مثلا سر فلان 4 راه یا فلان خیابان ) برید و برنامه gps tuner رو باز کنید . توی برنامه وقتی که کانکت شد 2 تا مختصات به شما میده که یکی مختصات N هست و یکی E هست . این 2 تا رو یاد داشت کنید . یک راه دیگه استفاده از google earth هست که باز هرجایی رو میخوایید برید روش و مختصات N و E رو یاد داشت کنید .

حالا توسط برنامه MapCalibrator اونجایی رو که قبلا مختصاتش رو برداشتید رو پیدا کنید و دکمه ی راست موس رو روی اون نقطه نگه دارید . سپس add new و بعد calib point رو بزنید , اعداد رو وارد کنید و save رو بزنید .

شما باید برای 2 یا 3 نقطه متفاوت روی نقشه رو اینکارو بکنید .

حالا در برنامه MapCalibrator اون بالا save map as رو بزنید و با اسم WORLD اون رو در جایی از کامپیوتر خود Save کنید .

حالا 2 فایل برای شما ساخته میشود که این 2 فایل رو در فولدری به نام Maps در فولدر برنامه توی پروگرام فایل پاکت پیسی کپی کنید .( وقتی کپی میکنید 2 تا فایل دقیقا یه همون نام وجود داره که شما باید yes رو بزنید و روی اونها کپی کنید.)
    SD/program flie/ GPS Tuner v5/Maps

خوب حالا برنامه GPS Tuner رو باز کنید و وقتی کانکت شد حالشو ببرید.

14. این کاربر از Masih60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بازم دمت گرم ، اما یکی اینکه اگه ممکنه یه نقشه ایران یا هر نقشه ای که نقشه ایران توش باشه رو برام بزار ، دوم اینکه اون برنامه MapCalibrator رو هم اگه می شه برام بزار .
    راستی ، نقشه رو خودمون باید بکشیم ، یعنی خیابونا و اینا رو باید خودمون بدیم ؟
    نمی شه یه نقشه به شکل عکس پیدا کنیم و ببریم توی برنامه MapCalibrator و بهش مختصات بدیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •