اگر بازی Dead Space را از save که اخر بازی میده شروع کنیم چه فرقی با حالت شروع از منوی new game بازی داره ایا داستان به روایتی دیگر نقل میشه!؟
البته منظورم به غیر از تفنگ و پول و لبا س است .
با تشکر !؟![]()
و ارزوینشاط و
سلامتی و
موفقیت....
اگر بازی Dead Space را از save که اخر بازی میده شروع کنیم چه فرقی با حالت شروع از منوی new game بازی داره ایا داستان به روایتی دیگر نقل میشه!؟
با تشکر !؟![]()
و ارزوینشاط و
سلامتی و
موفقیت....
هیچ فرقی در روایت داستان نداره.......اگر بازی Dead Space را از save که اخر بازی میده شروع کنیم چه فرقی با حالت شروع از منوی new game بازی داره ایا داستان به روایتی دیگر نقل میشه!؟
با تشکر !؟![]()
و ارزوینشاط و
سلامتی و
موفقیت....
منم ببینم میرسم این بازی رو نصب کنم یا نه
زیره دی وی دی ها بود باز ی های دیگه رو نصب کردم هر دفه که میخواستم اینو بریزم!×!![]()
اتفاقا اینو اول بریز ... هم بازی بدی نیست ... هم اینکه زودی تموم میشه میره پی کارش .....منم ببینم میرسم این بازی رو نصب کنم یا نه
زیره دی وی دی ها بود باز ی های دیگه رو نصب کردم هر دفه که میخواستم اینو بریزم!×!
با عرض عذرخواهی از اینکه تاپیک را به نوعی از 6Feet Under میکشیم بیرون!
من شنیده بودم قبل از عرضه Dead Space 2 یه Expansion برای همین یکش میدن.
کسی میتونه تایید کنه؟ اگر درسته لطفا برای دانلود راهنمایی کنید.
باتشکر
هیچ مشکلی نیست اگه واقعا سوالی داشته باشین!
نه. خبری از نسخه تکمیلی برای این بازی نبوده و نیست.
Dead Space: Extraction تنها بازی منتشر شده بعد Dead Space هست که رویدادهای قبل Dead Space رو نقل میکنه و البته فقط برای Wii هست.
چند روز پيش كه دوباره تمومش كردم احساس ميكردم قبلا اين بازي رو اصلا نه ديدم و نه انجامش دادم .
واقعا كسي كه اين بازي رو تموم كنه و داستانش رو نفهمه هم به خودش ظلم كرده هم به سازنده ي بازي .
سلام عزیزان.میبخشید کهنه رو میکنم.
من اصولا یه 2 سال بازی نکردم حالا دارم تند تند بازیهای قدیمی رو انجام میدم برسم به جدید هاش.چند تا سوال:
1.این بازی پچ آپگرید داره مثلا نسخه 1.002 که کرک شده باشه؟
2.سطح horror بازی در چه حدیه؟در حد بایوشاکه یا مثلا مثل دووم یا بعض جاهای هاف لایف و... با روح و روان آدم بازی میکنه؟
3.نسخه جدید داره به زودی میاد.داستانش مرتبطه مثل مثلا مس افکت1 و 2؟حتما باید بازی کنم نسخه یک رو؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
سوال اولت رو که من جایی نشنیدم!!
سوال دومت که bioshock کیلویی چند؟؟... اگه بازی مثل bioshock برات ترسناک بوده جرات داری نصف شب تنهایی این بازی رو انجام بده شرطی یه پیتزا که به صبح نمکیشی
سوال سومت رو میتونی توی پست اول این تاپیک بخونی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی دیگه داستان بازی اینقدر وابسته به نسخه اول نیست که بخوای با mass effect مقایسه_ش کنی...اون کلا حسابش جداست!
ممنون رفیق شروع کردم بازی رو.اعصابم به هم ریخته قشنگ.فک نکنم ادامه بدم.من تازه دراگون ایج رو تموم کرد این دزش واسم یکم زیاده!
یه اشکال بزرگ داره که حالم رو داره به هم میزنه برای ایجاد ترس نحوه کنترل بازیکن رو محدود کردن نه میشه اول شخصش کرد نه میشه سوم شخصش کرد.مگه دووم و هاف لایف و این ها یه همچین کاری میکردن!این نشانه ی ضعف بازیه.آدم میره تو در و دیوار بعضی وقتا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)