تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 394 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دلیل تاکیدم روی هنز فری گلوله ای اینه که چون من بیشتر تو مسیر بین راهی استفاده میکنم هندزفری های غیر گلوله ای اصلا راحت و قابل استفاده نیستند.
    درسته، منم با شما موافقم. منتها همون بقول شما گلوله ای ها (که ما بهش می گیم in-ear phone یا canalphone ) هم اگه بی کیفیت باشه صداش قابل تحمل نیست. اکثرا هدفون فابریکی که موقع خرید دستگاههای ارزانتر به شما می دن کیفیت جالبی نداره حتی اگه گلوله ای باشه (البته استثناء هم داره). در نظر گرفتن حداقل 15 تومن اضافه برای هدفون جدا فکر بدی نیست

2. 2 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان با تشکر از راهنماییهای مفیدتون.

امروز یه نگاهی که به مغازه های مختلف انداختم و نظرات شما رو هم خوندم، نظرم در مورد سونی تغییر کرد.
    حقیقتش برند COWON تو تبریز به چشمم نخورد.
    خواستم نظر دوستان رو در مورد کریتیو جویا بشم. قیمتی که از 1 جا گرفتم:
    2 GB
    قابلیت افزایش 8 گیگ
    Zen ( طرف گفت Zen ساده است)
    گارانتی رایان بدر
    95 تومن

اگر مدل دیگری از کریتیو مد نظرتون هست بگین. ( 2 گیگ حافظه - بودجه 100 تومن دانشجویی )

درسته، منم با شما موافقم. منتها همون بقول شما گلوله ای ها (که ما بهش می گیم in-ear phone یا canalphone ) هم اگه بی کیفیت باشه صداش قابل تحمل نیست. اکثرا هدفون فابریکی که موقع خرید دستگاههای ارزانتر به شما می دن کیفیت جالبی نداره حتی اگه گلوله ای باشه (البته استثناء هم داره). در نظر گرفتن حداقل 15 تومن اضافه برای هدفون جدا فکر بدی نیست
    من حدود 30 تومن جدا براش درنظر گرفتم. دوستان در تاپیک دیگه EX35 سونی رو پیشنها کردتد.
    Last edited by ice_man_sh; 28-10-2009 at 02:31.

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان با تشکر از راهنماییهای مفیدتون.

امروز یه نگاهی که به مغازه های مختلف انداختم و نظرات شما رو هم خوندم، نظرم در مورد سونی تغییر کرد.
    حقیقتش برند COWON تو تبریز به چشمم نخورد.
    خواستم نظر دوستان رو در مورد کریتیو جویا بشم. قیمتی که از 1 جا گرفتم:
    2 GB
    قابلیت افزایش 8 گیگ
    Zen ( طرف گفت Zen ساده است)
    گارانتی رایان بدر
    95 تومن

اگر مدل دیگری از کریتیو مد نظرتون هست بگین. ( 2 گیگ حافظه - بودجه 100 تومن دانشجویی )

من حدود 30 تومن جدا براش درنظر گرفتم. دوستان در تاپیک دیگه EX35 سونی رو پیشنها کردتد.
    اون مدل Zen دستگاه خیلی خوبیه، تصویر هم پخش می کنه. گارانتیش هم معتبره
    به مدل Mosaic هم یه نگاهی بندازین. کوچکتره و احتمالا ارزانتر. البته قابلیت افزایش نداره و تصویر هم بخوبی Zen پخش نمی کنه.
    در مقابل، اگر سونی بخواین سری B سونی هم خوبه؛ طوری که خودتون قیمت دادین با قیمت کمتر حافظه بیشتری می خرین البته شارژ باتریش به پای اینا نمی رسه
    اگه هدفون ارزانتر بخواین می تونین Creative 630 بگیرین. اونم بد نیست.
    Last edited by ChaoticHead; 28-10-2009 at 07:25.

5. 2 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

دوست عزیز تمام ایپاد ها از نظر کیفیت یکی هستن دقیق تر هم نگاه کنیم به db هاشون یکی هستند ...
    ایپاد کلاسیک 120 گیگ حدود 250 تومن باید باشه ...
    در حال حاضر کدوم نانو رو میگی نسل 5 یا نسل 4 ؟ که اگه بخوای بخری باید نسل 5 رو بخری که من برای فروش انلاین بهت لینک میدم اگه بخوای ...
    کلاسیک 80 و 120 گیگ داره و امسال 160 گیگ هم اضافه شد البته همین 160 گیگ 2007 بود ولی مشکل داشت جمع شد و مدل اصلاح شدش امسال ریلیز شد ...
    نانو هم 8 و 16 گیگ ...
    شافل 3جی هم 2 و 4 گیگ ...
    یعنی کلاسیک کمتر از 80 گیگ نداره؟
    اخه 80 گیگ رو میخوام چیکار مگه میخوام شاتل هوا کنم!
    خب قیمت 80 گیگش چنده ؟
    یهنی از نظر کیفیت و صدا تفاوتشون بسیار ناچیزه درسته؟
    خب نانو 4 گیگش چنده؟
    من از این نسل هایی که میگی سر در نمیارم چون زیاد تو کار ایپاد نبودم.
    لینکو برام بزار ببینم چند میگن.
    خیلی ممنون

راستی این شافل اصلا به درد ما میخوره یا نه یعنی اینم کیفیت و کلا مثل اون 2 تای قبلیه؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام عزیز چرا 30 گیگ و 60 گیگ هم داره اما نسل ها 4 و 5 که الان دیگه از رده خارج شدن به طور کلی !!!
    در مورد 80 گیگ classic 6g هم بگم باید بگردی تا پیدا کنی ولی پیدا میشه در حال حاضر مدل 120 گیگ از هر حجم دیگه ایش بیشتره ...
    خوب دیگه هر ایپادی رو یکسری مسایل بنا شده که کلاسیک ها حافظه ی بالا با ال سی دی بزرگتر هستن ...
    یا شافل ها روی کوچک و جمع و جور و شیک بودن تاکیید دارن یا همین نانو ...
    .................
    در مورد نسل ها:
    در حال حاضر ایپاد ها 4 سری هستند
    1:ایپاد تاچ 2:کلاسیک 3:نانو 4:شافل که هر کدوم از این سری های رو یه یکسری مسایل تاکیید دارن ...
    حال هرکدوم از این ها مدل های مختلف یا همون نسل های مختلف دارن مثلا شافل 3 مدل داره که هر مدل بیان گر یک نسل هست که نسل=generation که به اختصار به جای گفتن generation بهش G میگن به این ترتیب ایپاد شافل 1g 2g 3g ....
    ................
    در مورد کیفیت گفتم تمام ایپاد ها یه کیفیت دارن و Audio chip یکسانی در سخت افزارشون بکار رفته هست .و فرقی در کیفیتشون وجود نداره .
    ................
    در مورد شافل:
    الان شافل نسل 3 هست یعنی 3ومین مدل از شافل .... این مدل بستگی به کارت داره چرا ؟ چون ال سی دی نداره و بسیار کوچیک و جمع و جور هست اگه به یه همچین چیزی نیاز داری برو اینو بخر که فکر کنم برای تو ال سی دی مهم باشه ....
    مورد دوم اینکه باطریش 10 ساعت موزیک پخش میکنه .... مشکلی که تو این مدل هست اینه که تو مجبوری از هدفون خود اپل استفاده کنی که روش کنترل وجود داره برای کنترل کردن موسیقی چون روی خود شافل دکمه ای وجود نداره ...مجبوری یه هدفون اداپتر بگیری که حدود 15-20 دلار هست اینجا هم همین حدوداست که بعد با اون هر هدفونی که دوست داشتی بهش وصل کنی و لذت بببری ...
    شافل برای کسی هست که فقط موسیقی و پادکست بخواد گوش بده نه چیز دیگه اون چیزی که برای من مناسب هست همین شافل هست ... قابلیت voice over هم وجود داره یعنی در شافل میتونی پلی لیست درست کنی و موزیکات رو بریزی توی پلی لیست با ایتونز و بعد به لطف voice over که در نسل های قبلی نبود شافل اسم پلی لیست رو برات میخونه +اسم اهنگ و خواننده رو ..... در مورد کیفیت هم عین سایر مدل ها(کلاسیک و نانو و تاچ) هست و هیچ تفاوتی نداره ....

اینم مدل special eddition هست که پولیش استیل هست جنسش با قیمت 99$ :

شافل دو مدل 2 گیگ و 4 گیگ هم داره ... 4 گیگ رو 110 تومن حدودا میتونی بگیری 2 گیگ رو هم حدود 95 تومن حدودا ....
    در کل شافل مدل محبوب و پرفروشی بوده در(سطح خودش) .این مدل هم مشکل همین استفاده از هدفون اداپتر رو داره و باتری متوسط که البته در این اندازه و وزن 10.7 گرم بیشتر انتظار نمیره ...
    .................................................. .................................................. ...........
    در مورد نانو:
    100 درصد اگه بخوای نانو بگیری باید نسل 5 رو بگیری که یه دوربین داره که فقط فیلم برداری میکنه و عکس نمیگیره ...
    همچنین تغییراتی که نسبت به مدل قبلیش داشته :
    اضافه شدن دوربین ... اسپیکر ... میکروفون ... voice over ... radio ... بزرگ شدن ال سی دی 2.2 اینچ .....
    مدل نانو اینترفیس بسیار جالبی هم داره ... که 8 گیگ رو حدود 185 تومن تو پایتخت میتونی گیر بیاری ... 16 گیگ هم حدس میزنم 240 بیشتر نباشه و همین حد هست قیمتش ....
    .............................
    پست کمی طولانی بود ولی کامل راهنمایی کردم سوال دیگه ای در مورد ایپاد داشتی در خدمت هستم ...
    تشکر !!! ...

8. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

نظرتون در باره iriver E50 چيه؟؟

من بين اين ( iriver E50 ) و (cowon u5 ) موندم ، قينت 8 گيگ جفتشون حدود 110 تومن هست.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام

من بين اين ( iriver E50 ) و (cowon u5 ) موندم ، قينت 8 گيگ جفتشون حدود 110 تومن هست.
    من اگه بجات بودم کاوون رو انتخاب میکردم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

من مشخصات E50 رو چک کردم. به نظر مدل خوبی میاد. به خصوص باتریش خیلی خوبه.
    ولی از نظر کیفیت صدا مسلما U5 باید بهتر باشه.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

شافل به درد من نمیخوره.
    ولی این نانو که معرفیش کردی خیلی باحاله مخصوصا اسپیکرش که خیلی فاز میده.
    من گیر داده بدوم روی کلاسیک چون چند روز پیش رفتیم یه جایی بعد با یه پسری اشنا شدم که کلاسیک داشت اقا اون که هدفون باز و تو این مسائل نبود وقتی px منو وصل کرد به کلاسیکش ( که بهش کادو داده بودن) یه هفته که باهاش بودم اون رفته بود تو کف هدفون من منم رفته بودم تو کف کلاسیک اون.
    از اون موقع عاشق کلاسکش شدم.
    ممنون از راهنماییت.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

به هر خال باید ببینی که کدوم محصول میتونه نیازهات رو برطرف بکنه .....
    که نانو هم واقعا گزینه ی عالی هست و اپل خیلی روی این ایپاد نانو مانور میده .... شما اگه طرز کار کردن با اینترفیس و ... رو بینی بیشتر عاشقش میشی ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •