سلام به همه دوستان
باید بگم من این گوشی را هفته پیش از فروشگاه مرکزی با گارانتی ماکروتل با قیمت 510000 تومان گرفتم
گوشی فارسی داره و آپدیت شده و من باید بگم مشکل باتری کاملا رفع شده دستگاه من که راحت 4 روزم جواب میده و کلا ایرادی توش ندیدم و آنتن دهیشم خوبه... دوربین و صداشم که عالی فقط یک مقدار صدای ضبطش کمه که اونم زیاد محسوس نیست ...پخش موزیک هم خوبه و همینطور رادیوش و ضبط از رایو هم کیفیت خوبی داره ...جنس بدنه محکم و بسیار عالی و هنگ هم اصلا نمی کنه و جالب اینکه اگه یک موقعی هم هنگ کنه خود دستگاه restart میشه و کلا هیچی جز خوبی ندیدم ازش...و کلا نوکیا رو میخوره ... قیمتشم الان خیلی خوبه...
در مورد باتری باید بگم خیلی از شما خودتون باتریشو خراب کردین چون باطری این گوشی از نصل سوم هست و با باطریهای قدیمی فرق داره شما باید باطری گوشیتون فول شارژ شد حتما از برق جدا کنیدش وگرنه دچار over شارژ شده و باطری دچار آسیب جدی میشه...بعد از خرید 4 بار اجازه بدین باطری کاملا خالی و گوشی خاموش بشه و مجد شارژ کنید باطریهای نسل سوم هوشمند بوده و احتیاج دارن که ظرفیت کامل رو تشخیص بدن برای حداکثر بازدهی....و حتما power saving mode هم on باشه دیگه مشکلی نخواهد بود...
این موردی که در باره باطری گفتم صحبت گفته شده از طرف شرکت ماکروتل هستش که واسه من کاملا جواب داد
دو سوال هم داشتم ...
چه بلوتوثی واسش بگیرم که البته نمی خواهم استریو باشه ... الان بلوتوث سامسونگ wep-200 دارم اما عجیب اینه که بهش نمی خوره و وقتی کد 0000 رو میزنم connect نمیشه کسی میدونه مشکل چیه و باید چیکار کرد؟ دوستان برای این گوشی از چه بلوتوثی استفاده میکنن و پیشنهاد میکنن چه مدلی رو بخرم؟
آیا این بلوتوثهایی که موزیک پخش میکن امکان پخش رادیو هم دارن؟
و سوال بعدی این قفل شدن صفحه کلید چجوری و از کجا تنظیم میشه؟؟
ممنون از دوستانی که جواب میدن ... منتظر جوابتونم

جواب بصورت نقل قول

.gif)
.gif)
.gif)