تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 102 از 298 اولاول ... 252929899100101102103104105106112152202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,011 به 1,020 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

14 چند نکته و دو سوال

سلام به همه دوستان

باید بگم من این گوشی را هفته پیش از فروشگاه مرکزی با گارانتی ماکروتل با قیمت 510000 تومان گرفتم
    گوشی فارسی داره و آپدیت شده و من باید بگم مشکل باتری کاملا رفع شده دستگاه من که راحت 4 روزم جواب میده و کلا ایرادی توش ندیدم و آنتن دهیشم خوبه... دوربین و صداشم که عالی فقط یک مقدار صدای ضبطش کمه که اونم زیاد محسوس نیست ...پخش موزیک هم خوبه و همینطور رادیوش و ضبط از رایو هم کیفیت خوبی داره ...جنس بدنه محکم و بسیار عالی و هنگ هم اصلا نمی کنه و جالب اینکه اگه یک موقعی هم هنگ کنه خود دستگاه restart میشه و کلا هیچی جز خوبی ندیدم ازش...و کلا نوکیا رو میخوره ... قیمتشم الان خیلی خوبه...

در مورد باتری باید بگم خیلی از شما خودتون باتریشو خراب کردین چون باطری این گوشی از نصل سوم هست و با باطریهای قدیمی فرق داره شما باید باطری گوشیتون فول شارژ شد حتما از برق جدا کنیدش وگرنه دچار over شارژ شده و باطری دچار آسیب جدی میشه...بعد از خرید 4 بار اجازه بدین باطری کاملا خالی و گوشی خاموش بشه و مجد شارژ کنید باطریهای نسل سوم هوشمند بوده و احتیاج دارن که ظرفیت کامل رو تشخیص بدن برای حداکثر بازدهی....و حتما power saving mode هم on باشه دیگه مشکلی نخواهد بود...
    این موردی که در باره باطری گفتم صحبت گفته شده از طرف شرکت ماکروتل هستش که واسه من کاملا جواب داد

دو سوال هم داشتم ...

چه بلوتوثی واسش بگیرم که البته نمی خواهم استریو باشه ... الان بلوتوث سامسونگ wep-200 دارم اما عجیب اینه که بهش نمی خوره و وقتی کد 0000 رو میزنم connect نمیشه کسی میدونه مشکل چیه و باید چیکار کرد؟ دوستان برای این گوشی از چه بلوتوثی استفاده میکنن و پیشنهاد میکنن چه مدلی رو بخرم؟

آیا این بلوتوثهایی که موزیک پخش میکن امکان پخش رادیو هم دارن؟

و سوال بعدی این قفل شدن صفحه کلید چجوری و از کجا تنظیم میشه؟؟

ممنون از دوستانی که جواب میدن ... منتظر جوابتونم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام
    آقا چه بازی هایی تونستی روش بریزی؟
    من که فقط ی بازی تونستم بازی کنم
    اونم ی بازی مسخره بود

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

14 چند نکته و دو سوال

سلام به همه دوستان

باید بگم من این گوشی را هفته پیش از فروشگاه مرکزی با گارانتی ماکروتل با قیمت 510000 تومان گرفتم
    گوشی فارسی داره و آپدیت شده و من باید بگم مشکل باتری کاملا رفع شده دستگاه من که راحت 4 روزم جواب میده و کلا ایرادی توش ندیدم و آنتن دهیشم خوبه...جنس بدنه هم محکم و خوبه و همینطور گوشی خوش دستیه ...هنگ هم اصلا نمیکنه و جالب اینکه اگه یک وقت هنگ هم بکنه گوشی خودش ریستارت میشه ...دوربین و صداشم که عالی فقط یک مقدار صدای ضبطش کمه که اونم زیاد محسوس نیست و کلا هیچی جز خوبی ندیدم ازش...و کلا نوکیا رو میخوره ... قیمتشم الان خیلی خوبه...

اما در مورد باطری باید بگم که خیلی از شما خودتون باطریتون رو خراب کردین. این باطری ازنسل سوم بوده و وقتی که باطری فول شارژ شد حتما باید از برق جدا بشه وگرنه دچار over شارژ شده و باطری آسیب جدی میبینه...بعد از خرید اجازه بدین 4 بار باطری گوشی کاملا خالی شده و گوشی خاموش بشه و سپس کامل شارژ کنید دلیل این کار اینه که این باطریها هوشمند بوده و باید برای بیشترین بازدهی کاملا ظرفیت باطری رو تشخیص بدن ....و در setting گوشی حتما power saving mode رو on کنید ... این مواردی که برای باطری گفتم از طرف خود شرکت ماکروتل گفته شده و برای منم به خوبی جواب داده.
    اما دو سوال هم داشتم ...

چه بلوتوثی واسش بگیرم که البته نمی خواهم استریو باشه ... الان بلوتوث سامسونگ wep-200 دارم اما عجیب اینه که بهش نمی خوره و وقتی کد 0000 رو میزنم connect نمیشه کسی میدونه مشکل چیه و باید چیکار کرد؟ دوستان برای این گوشی از چه بلوتوثی استفاده میکنن و پیشنهاد میکنن چه مدلی رو بخرم؟

آیا این بلوتوثهایی که موزیک پخش میکن امکان پخش رادیو هم دارن؟

و سوال بعدی این قفل شدن صفحه کلید چجوری و از کجا تنظیم میشه؟؟

ممنون از دوستانی که جواب میدن ... منتظر جوابتونم

4. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

دارم تمام بازی هارو امتحان می کنم بعد براتون آپ می کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست عزیز از بابت جواب ممنون ولی باطری من اینجوری نوشته Type :3.7 v liion وزیرش model : ab474350be
    اگه تونستی طریقه فارسی نوشتن را یادم بدی ممنون میشم خیلی بهش احتیاج دارم این برنامه apolo چکار میکنه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

روي خود باتري كه ننوشته چند ميلي آمپر
    پشت گوشي نوشته كه اونم ربطي به باتري نداره مثلاً e700 باتريش 800 ميلي آمپر بود ولي پشتش نوشته بود 300
    پشت گوشيه من نوشته 1000
    ماله شما 1200 نوشته؟

8. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره منم این گوشی رو با گارانتی یک ساله تعویض ماکروتل از نمایندگی سامسونگ به قیمت 500 تومن گرفتم .
    فقط شارژ اولیه چند ساعت بزارمش و با گوشی کار کنم که باتریش کاملا تموم بشه بزارمش شارژ اولیه یا بدون
    هیچ استفاده ای بزارمش شارژ اولیه ؟
    شارژ اولیه تو حالت روشن گوشی باشه یا خاموش؟ اگه روشن باشه می تونم با گوشی کار کنم و اون شارژ بشه ؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

و سوال بعدی این قفل شدن صفحه کلید چجوری و از کجا تنظیم میشه
    صفحه كليدش وقتي اسلايدش رو ميبندي قفل ميشه و وقتي كه نور ال سي ديش خاموش ميشه(در حالت بسته) پس اگه مدت زمان روشن بودن نور رو زياد كني دير تر قفل ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

آقا تبریک به همگی دوستان گوشی جدید مبارک چقدر گوشی افت قیمت داشته من دقیقا از دبی خریدم 770 حالا دوستان خریدن 500
    بعدش دارم یک سری بازی مثل One رو از نت دانلود می کنم فکر کنم روی گوشی جواب بده فقط حجمش خیلی زیاده اگر شد تمام بازی هارو توی همون تاپیک آپ میکنم
    در مورد شارژ اولیه من خودم تو حالت خاموش 6 ساعت قرار دادم

12. این کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان در مورد فارسی کردن یا فارسی نوشتن این گوشی من رو راهنمایی کنیید خیلی بهش محتاجم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •