قابلیت تکنیکی و این سریال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟اونایی که قابلیت در این سریال دیدن حتما"سریال خارجی ندیدن یا اگه دیدن خانم مارپل بوده..نه گمشدگان و زندانی فراری وووماوراءالطبیعه و.....
قابلیت تکنیکی و این سریال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟اونایی که قابلیت در این سریال دیدن حتما"سریال خارجی ندیدن یا اگه دیدن خانم مارپل بوده..نه گمشدگان و زندانی فراری وووماوراءالطبیعه و.....
دوست دارم باحاله ولی ورژن اصلیشو
نظر سنجی عجب نتیجه ی جالبی داره !!!
من که به جز قسمت اول دیگه هیچ کدوم رو نگاه نکردم .
به نظرم اصلا جالب نیست .
عملکرد واقعا ضعیفی داره این سریال
توی متن قرآن و متون دیگه ای که مربوط به این موضوع حضرت یوسف میشه
اصلا همچین عملکردی ذکر نشده و این سریال دارای تحریفات زیاد و بسیار مهمی هست
اینطور نبوده که هرکس بت پرست بود رو به زندان بیندازند و یا با نهایت شرم آوری معبد آمون رو با کشت و کشتار تصرف کنند
واقعا ضعیف !
عجب سریالی خیلی با حاله طرف شمشیر رو کرد تو شیکمش ما هم وایسادیمو انتظار داریم یه شربت البالویی چیزی از دهنش فوران کنه!هیچی انگار نه انگار..نگران نباشید ، هورمهوب هیچ غلطی نمی تواند بکند!بماند که هورمهوب به راحتی آب خوردن معبد راتسخیر و جمیع کاهنان را بازداشت و سربازانش را هم به درک واصل کرد . فلذا بنده بلافاصله یاد این جمله تاریخی از امام راحل افتادم که فرمودند:ملت ما نگران نباشند ،آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.
حیف از داستان به این زیبایی، که اینجوری سوخت. واقعا حیف از داستان به این زیبابی. این جور سریال سازی به درد شبکه نور میخوره.
(شبکه استانی شهر من و همچنین کارگردان برنامه). البته مطمنا اگه برنامه های ما رو ببینید دیگه با این سریال اینجوری حرف نمی زنید.
من نمیدونم این فروم چرا این جوریه؟؟
همه جا(غیر از اینترنت)از این سریال تعریف میکنن...
نمیدونم جو اینجا این جوریه که انقدر ازش بد میگن یا واقعا ازش بدشون میاد...
راستی یعقوب کور میشه...یه چند قسمتی مونده...
این حرف رو یعقوب نگفت...مطمئنم...ولی تا اونجایی که یادمه جفتش به پدر مادر مربوط میشد...یعقوب: دو دسته رستگار نخواهند شد. آنهایی که به پدر و مادر خود احترام نمی گذارند و آنهایی که به پدر و مادر خود احترام نمی گذارند.!!!
راستی چرا تو این فیلم هیچ حرفی در مورد فرعون زده نشده؟؟
من شخصا برا این می توپم که کلا سریال ها الان شدند ابزار. تا هر جا که مقصود خودشون بر اورده بشه روی سریال کار می کنند بعدش ولش می کنند به امون خدا.
دیگه سوتی گرفتن از سریال هم بی فایدست ..... به نظر من ساخت این سریال بو دار شک برانگیزه...
.
.
.
موقعی که تیر اندازا به طرف معبد تیر اندازی میکردن ، انگار چند نفر اون پایین وایساده بودن با دست تیر مینداختن
من به عنوان یه ایرانی شرمندم...
چون در اینترنت تبادل نظر هست.و این باعث میشه که آدم به اون چیز هایی که خودش توجه نمی کنه چی ببره.دقت آدم هم بالا می ره..من یکی رو میشناسم که خیلی از این سریال تعریف می کرد.ولی وقتی قضیه 14 میلیارد روشنید و متوجه ی سوتی های خنده داره این سریال شد،دیگه به جای توجه به سریال می شینه پاش کللی می خندهمن نمیدونم این فروم چرا این جوریه؟؟
همه جا(غیر از اینترنت)از این سریال تعریف میکنن...
نمیدونم جو اینجا این جوریه که انقدر ازش بد میگن یا واقعا ازش بدشون میاد.....
آخه اصل یوسف یه اینه که یعقوب کللی گریه می کنه و رفته رفته چشماش کور می شه...ولی این اتفاق اگر هم بیفته به طور نا گهانی کور می شه..و اینکه من اصلا تو این قسمت هایی که دیدم،غم چندانی تو وجود یعقوب ندیدم..به جاش اومدن عشق زلیخا رو بزرگتر جلوه می دن..راستی یعقوب کور میشه...یه چند قسمتی مونده...
چون سریال ایرانی بدون عشق و عاشقی طرفدار نداره.پس مجبور می شن حتی به داستان های مذهبی هم چاشنی اضافه کنن
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 28-02-2009 at 22:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)